Essence Fantasia Lip Laquer - teszt/swatches

Az itthoni első haul része lett az új trendkiadás egyik 'szájfénye', ami amúgy ajaklakk. Nagyon kis aranyos ez a kollekció egyébként, én sokáig nézegettem a termékeket és sokáig agyaltam, hogy akkor most hozzak el sok dolgot, vagy próbáljam magam visszafogni. Aztán visszafogtam inkább magam.


A Fantasia ajaklakkok teljesen ugyanolyan tubust kaptak, mint a Stay With Me tartós szájfények: átlátszó, kicsit vastagabb kivitel, fekete kupakkal, annyiban változtattak rajta, hogy a feliratok ezüst színűek. Az applikátor is ugyanolyan kis fura, középen elvékonyított, nekem nem a kedvencem, nem szeretek vele dolgozni, de üsse kavics :D.



Sokat vacilláltam a két lehetséges árnyalat között, mert mind a kettő nagyon megtetszett, de végül a Take A Ride On Pegasus mellett döntöttem, mert annak jobban tetszett a neve. Na jó, nem emiatt választottam, hanem azért mert a másikhoz hasonló árnyalataim már vannak, ilyesmi meg nem nagyon. Ez ugyanis egy eléggé különleges kis bordós-pinkes szín, aranyos metál fénnyel. A textúra nagyon kellemes és könnyen kezelhető, persze a kis bugyuta applikátor megnehezíti a felvitelt. A pigmentáció és fedés nem a legerősebb, de nem is gyenge, erősebb a közepesnél, annyira hogy elfedje a száj saját színét, de még ne legyen nagyon harsány és drámai. A szín tartós és nagyon szép fényes. Én akciósan jutottam hozzá, de a fene vinné el nem emlékszek az árára, kb 650 Ft-ba kerül eredetileg. Az Árkádban még volt pár kedden belőle.




Unikornismérő: kellemes kis darab, szép télre való színnel és nagyon jó textúrával, baráti árral, meg megszokhatatlan applikátorral. Jó volt végre Essence terméket venni. Négy unikornis jár neki, plusz egy a cuki névért, de az úgy nem ér, szóval az applikátor miatt négy.


2 megjegyzés:

  1. barking Blondie2013. január 2. 20:16

    Megvettem ma őt, mert élőben megláttam és rögtön kellet. Képeken nem igazán adja vissza, hogy menynire szép. Most nagyon örülök hogy van nekem ilyenem. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.