Lolly ünnepi sminkjei: az arany

5:17 du.
A mai ünnepi sminkem alapja az arany szín. Ilyenkor karácsonykor az arany az egyik legnépszerűbb árnyalat a piros mellett, ami nem csoda, hiszen ragyogó, fényes és elegáns. Én szinte az egész szemhéjamra ezt vittem fel, egy kis fényes pasztell rózsaszínnel és vaníliával a szemöldökcsonton, majd a mélyítővonalba egy szaténfényű fekete került, majd erre csillogó grafitszürke, alá pedig egy erőteljes pinket vittem fel. Műszempillát most nem raktam fel, ehhez nem éreztem szükségét, csak sok spirált kenem fel. Egy natúr árnyalatú pirosítót és arany highlighter-t használtam az arcomon, az ajkaimra pedig szintén egy természetes szín került. Most már csak azt nem tudom, hogy holnap itthonra mit csináljak magamnak... De gondolom csak rá kell néznem a ruhámra és abból inspirálódni :D. Jó készülődést holnap csajok!!!!







14 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett!:)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem ez lesz az eddigi kedvenc sminkem tőled! Úristen, bár le tudnám utánozni :'D Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. Hű ,ez gyönyörű :o :)))

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  4. Váou....ez nagyon szép :) a kék is tetszik

    VálaszTörlés
  5. Ez is nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  6. nem volt olyan nehéz, ráadásul tök random jött minden, nem terveztem előre. Egy jó ceruzaecset kell hozzá, azzal nagyon szépen lehet a mélyítővonalat megrajzolni :D

    VálaszTörlés
  7. Jaj nagyon szép lett ez (is), és a hajad.... gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  8. Uramisten, de szép... én meg voltam olyan lusta, hogy maradtam egy fényes világosbarna-matt szürkésbarna kombónál... legalább illett a ruhámhoz :D.

    VálaszTörlés
  9. na hát nekem se lett egy nagy szám a szentestére készített sminkem XD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.