Karácsonyi TAG

4:40 du.
Na végre egy karácsonyi tag, jeeee. Köszönöm Dorkának, aki nagyon szuperül néz ki a hólapátolós fotón, csini vagy Dorka!!! És már csak két hét van egyébként karácsonyig, hihetetlen. Ti beszereztétek már az ajándékokat? Nekem már csak egy hiányzik és készen vagyok, na meg persze csomagolni is kell, de az nekem szórakozás. Viszont van egy rossz hírem... totál kifogytam a karácsonyi készülődős ötletekből, már mindent leírtam szerintem, amit csak lehetett. Nektek esetleg van javaslatotok, hogy miről írhatnék még? Persze ünnepi sminkek lesznek majd, ez nem is kérdés! A tag-et ti is töltsétek ki, ha van kedvetek.

1. Mi a kedvenc téli körömlakkod?

A China Glaze Glistening Snow, ez nem is vitás. Egyszerűen nem tudom megunni, amióta megvettem, azóta szinte csak ez volt rajtam. De ha nem ez lenne a number van, akkor is valami hideg, csillogós árnyalatot választottam volna, bár a csillámos piros színek is bejönnek ilyenkor (a S-he-nek van egy csodás Dorothy cipője lakk). 
 



2. Mi a kedvenc téli szájra való terméked?

Carmex ajakápoló :D. De egyébként bármi, ami kicsit sötétebb, drámaibb. A legújabb kedvencem az Urban Decay Lip Junkie Naked árnyalata, mert borsmentás illata és íze van, ami nekem nagyon karácsonyi (olyan mint a candy cane).



3. Milyen ruhadarabokat viselsz a leggyakrabban télen?

Melegeket :D. De egyébként meg semmi izgalmasat... Nagykabát (csodaszép hófehér jégkirálynős, koszolódik, mint fene, de megéri), csizmát is csak ilyenkor hordok (kis combcsizmám jövööök, nagyon hiányzik már) meg fekete vastag harisnyát a ruháimhoz meg szoknyáimhoz, így téliesítem őket.



4. Mi a kedvenc téli kiegészítőd?

Kesztyű minden mennyiségben. Persze mindig elhagyom őket... Jó lenne idén valami szép bőrt venni, vagy valami köveset vagy ilyesmit. Ja és azok a cuki kis szőrös fülvédők, bár nem veszem fel őket, mert nem kell nekem se sapka, se semmi, de nagyon tetszenek.

Egy ilyet elfogadnék...



5. Mi a kedvenc téli illatod/gyertyád?

Mivel nő létemre nem vagyok egy nagy gyertyás (szerintem egy darab sincsen otthon), ezért én szobaillatosítókat szoktam venni. Karácsonykor valami fahéjas vagy fűszeres illatot, egyszerűen imádom őket. 


6. Mi a kedvenc téli italod?

Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember, aki ki nem állhatja a tejes kávés löttyöket, meg kapucsínókat meg forró csokikat meg ilyen gusztustalanságokat, sőt a forralt bort sem tudom meginni, úgyhogy nekem nem sok maradt... Szóval forró apple cider.


7. Mi az örök kedvenc karácsonyi filmed?

Nem tudok választani....Igazából szerelem is, meg a Hull a pelyhes is, meg minden mese... Én az összeset imádom.


8. Mi a kedvenc karácsonyi számod?

A White Christmas és a Joy To The World minden formában. Meg a Trans-Siberian Orchestra féle Carol Of The Bells.



9. Mi a kedvenc téli ételed/nyalánkságod?

Szaloncukoooooor! A zselésen kívül bármelyiket kilószámra magamba tömöm, de a Milka és a Szamos az abszolút kedvenc. Meg a robbanócukorkás.

10. Mi a kedvenc karácsonyi dekorációd idén?

Még nem tudom, haza kell mennem előbb szemrevételezni, hogy drága családom mit alkotott. De az állandó kedvencem az égősor, nekem anélkül nincsen karácsony.



11. Mi áll a karácsonyi kívánságlistád élén?

Hogy eltűnjön egy nap alatt 10 kiló rólam XD. Amúgy konkrétan semmi. Legyek végre együtt a családdal, degeszre ehessem magam finom kajákkal, meg legyen jó sok smink a fa alatt :D.

12. Mit tervezel idén karácsonyra?

Óriási családi hepajt. Mivel már több mint egy éve nem voltam otthon, ezért követelem, hogy mindenki jöjjön el és látogasson meg. Én nem csípem a nagyon csendes, nagyon nyugis dolgokat, nekem kell a buli meg a zene, meg hangzavar még karácsonykor is.


+1 Dokrától: Mi az a családi hagyomány, ami szerintetek eltér a szokásostól?

Hmmm... szerintem semmi. Vagy talán az, hogy nekünk saját kivágott fánk van tavaly óta, csak felszaladunk a kert végébe és meg is van :D. De egyébként 24-én nagy családi vacsora teljes puccban, aztán ajándékok, aztán filmezés orrvérzésig nekem meg huginak, többieknek szunya. A következő napokban meg várjuk a nagy családot, vagy mi megyünk, szóval nagy a sürgés forgás a legtöbbször.

6 megjegyzés:

  1. Trans-Siberian Orchestra! Igen, nekem ez A karácsonyi zene, minden mennyiségben! :)

    https://www.youtube.com/watch?v=Gv4N4T1kfmo

    VálaszTörlés
  2. Lehetne ajádékötletes poszt. Kinek mit, honnan...sokan sokszor meg vannak lőve, jól jöhet egy két tipp. Nekem már ugyan szinte minden megvan és nálam is csak a csomagolás hiányzik, de azt majd otthon, nem szeretném ha megsínylené a csomizás az utazást. :)

    VálaszTörlés
  3. de örülök, hogy te is kitöltötted a tag-em, ez csodás, a kedvenc bloggereim válaszait látom! :)

    VálaszTörlés
  4. :D én meg örülök a tag.nek

    VálaszTörlés
  5. na ebben nagyon rossz vagyok... soha nem tudom kinek mit kéne venni XD

    VálaszTörlés
  6. ugye??? irtó jó

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.