Hard Candy Mouthing Off Sheer Lip Shine - teszt/swatches

Kezeket fel aki ismeri a MAC Club, a Catrice C'mon Chameleon vagy a Too Faced Petals To Metal! Megvan? Tudjátok, az a vörösesbarna zölden irizáló brutális árnyalat! Na, akkor megvan :D. Most képzeljétek el mindezt szájfényben! Nincs meg? Sebaj, megmutatom!




Hetekkel ezelőtt ácsorogtam a Hard Candy pult előtt, már a kezemben volt a fogfehérítős-mókás rúzs meg egy paletta (róla később), amikor elkezdtem nézegetni a szájfényeket is. Nem akartam úgy különösebben venni semmi ilyesmit, de ezen az egy darabon megakadt a szemem. A Mouthing Off Sheer Lip Shine (komolyan nem lehet egyszerűen lipgloss-nak hívni?) egy, a két végén fekete motívumos fehér papírral bevont tubusban érkezik, aminek a közepén van egy kis átlátszó rész, hogy láthassuk az árnyalatot. Érdekes megoldás és tetszetős is. A vadiúj darabok természetesen le vannak fóliázva. Az információk pedig a papíron találhatóak. Az applikátor teljesen átlagos, jól lehet vele dolgozni.



Ez a különleges darab a 211 Exotic nevet viseli, amin nem csodálkozok. Mármint, hogy a neve Exotic :D. Nagyon-nagyon egyedi és érdekes árnyalat, soha nem láttam szájfényben hasonlót, vagy csak elkerülték a figyelmemet. Az alapszín érdekes bordós-lilás-pinkes-pirosas, attól függ, hogyan esik rá a fény. Teljesen lenyűgöző a tubusban, swatcholva viszont már egyértelműen bordós barnás. És eszméletlenül csillámos: vannak benne nagyon apró pinkes pirosas csillámok és zöldesen-kékesen irizáló holografikus csillámok is. Ez utóbbi adja meg a dolog pikantériáját nyilván. Ajakra felkenve enyhén színez és leginkább a bordó érvényesül a sok-sok zöld-kék csillámmal. Nagyon szép önmagában is, de egy sötét rúzson az igazi. A textúrája kellemes, könnyen kenhető, illata édeskés fura és viszonylag tartós is, legalábbis a csillámok sokáig ragaszkodnak és nem szárít, de nem is hidratál. Az ára $6, ennyit simán megér egy ilyen árnyalat.




Unikornismérő: egy semmi extra szájfény, megaextra színnel :D. Az alap maga csak egy erős átlagosan közepes lenne, de a kis csavar sokat dob rajta. Négy unikornis jár neki.


6 megjegyzés:

  1. A csomagolása, meg a színe nagyon tetszik az üvegben, pedig én nem nagyon szeretem az ennyire csillogósat. Viszont már a kezeden nem igazán tetszik a színe :(

    VálaszTörlés
  2. a számra felkenve meg megint más, majd csinálok vele sminket :D

    VálaszTörlés
  3. szia, bár nem ide tartozik, de nekem nem jön be a játék, ha a linkre kattintok:(

    VálaszTörlés
  4. kijavítottam :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem kólásgumicukor-színű, milyen szép lehet már élőben :D

    VálaszTörlés
  6. nyamiiii azt imádom :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.