Bobbi Brown & Katie Holmes: az elsö tavaszi promókép

8:14 du.
Én személy szerint nem rajongok a Bobbi Brown-ért, de tudom sokan szeretik ezt a visszafogott, természetes vonalat. Viszont azt elismerem, hogy Katie Holmes-nál jobb hírességet nem is választhatott volna a márka reklámarcként, hiszen a színésznő/tomkrúzexfelesége ennek a stílusnak a tökéletes megtestesítője. A tavaszi kollekcióhoz már el is készült az első kampánykép, amin Katie kicsit furán fest, de tetszik azért a sminkje, főleg a rúzs színe. Ti hogy vagytok vele?


10 megjegyzés:

  1. E73 biorcapolas.blogspot2012. december 27. 20:26

    Nekem ez a promókép nem tetszik, annyira fáradtnak és kiábrándultnak látszik a színésznő, úgy néz ki mit egy titkárnő aki 4 órát túlórázott és alig váeja, hogy lemossa a sminket magáról.Szerintem a márkának ez a leggyengébb promófotója az elmúlt 5 évben.
    Én nagyon szeretem a B.Brown márkát.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a rúzs lehetne sötétebb, nem illik a nőhöz. Látszik h. rúzs, nem a szája színe, de túl világos neki. Átszerkesztették a képét photoshop gondolom... elég sokat öregedett a nő a volt férje mellett, a legtöbbet kihozták belőle azért. Nekem ő nem inspiráló h. megvegyek egy sminket... .

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik Katie sminkje. Visszafogott és nőies :)


    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  4. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended
    up losing months of hard work due to no back up.
    Do you have any methods to stop hackers?
    Feel free to visit my blog laser tattoo removal cost

    VálaszTörlés
  5. A prompkép majdnem, hogy borzalmas, ez alapján biztos nem vennék Bobbiéktól semmit. Annyira kiábríndítóak ezek a túlhúzott képek. A szája is fura így félig nyitva a szeme meg mint egy csodálkozó ufóé.

    VálaszTörlés
  6. egen, kicsit furára retusálták XD

    VálaszTörlés
  7. mondjuk szerintem a bobby soha nem volt erős kampányképekben, nekem eddig egyik sem tetszett XD

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom a véleményhez, én még rádobnék egy pár slukkot egy füves cigiből vagy 2 tabletta nyugtatót és kész az ábrázata :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Borúzsné Szakmány Piroska2012. december 29. 13:56

    :DDDD Tényleg nagyon fura: valahogy el van csúszva az arca, teljesen aszimmetrikus! A szemei, a szemöldöke, a szája sarka széttartanak... Amúgy a színek, a smink szépek. Nem értem, miért kell agyon retusálni a képet, ha pont arról van szó, hogy ettől a sminktől önmagad maradsz, csak jobb kiadásban.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.