MAC Glamour Daze swatches

Végre, végre megérkeztek az üzletekbe a MAC Glamour Daze termékek! Ma első dolgom az volt a kis szabadidőmben, hogy el is szaladtam a kinézett dolgokért és nagyon-nagyon ügyes voltam, mert hét darab helyett csak hármat hoztam el. Mivel nemsokára hazamegyek, ezért ez volt itt Amerikában az utolsó sminkes bevásárlásom, totális shopping stop van, de mivel ezt szántam magamnak karácsonyi ajándékként (mivel úgysem kapok senkitől, soha sminket...), így csak egy csöppnyi lelkiismeret furdalásom volt, amikor fizettem értük. Szerintem akik már ismernek tudni fogják miket választottam, nem hiszem hogy meglepetést fogok okozni :D. 


Kezdjük a pirosítóval! Az ünnepi kollekció darabjai a standard csomagolástól eltérnek idén is, most fényes fekete műanyagot kapunk a matt csillámos helyett, fehér MAC felirattal. Szerintem lehetne kicsit kreatívabb is, de nyilván az egész fílinghez ez illett most, mert ugye minden szép masnis, hatvanas évek, meg pasztell. Az árnyalat neve I'm The One és egy csodás, hideg tónusú élénk rózsaszín darab, szatén fénnyel, de inkább a matt felé hajlik. Szépen pigmentált, kellemes a textúra és lehet építeni. Nem azt mondom, hogy egy alapdarab, mert nem egy hétköznapi szín, de jó vétel azoknak, akiknek nincsen ehhez hasonló pirosító a készletükben. 






A második választottam egy szemhéjpúder lett, mert még anno tavasszal beleszerettem az extra dimension formulába, hiszen annyira csodásan fénylenek, pont nekem való. Ezúttal nem nagy a méret (a márciusi ED kollekcióban nagyok voltak a szemhéjpúderek, akkorák, mint a mineralize darabok), viszont az ára ugyanaz maradt, amit én borzalmas lehúzásnak érzek, de nyilván nincs mit tenni... Mindegyik szín nagyon szép egyébként, de persze nyilvánvaló volt, hogy én a Divine Blue-ba fogok beleszeretni első látásra. Ez az egyik legcsodálatosabb kék árnyalat, amit valaha láttam, egyszerűen teljesen oda meg vissza vagyok érte. Se nem menta, se nem teljesen kék, olyan mint egy mesebeli tavacska, aminek varázslatosan változik a felszíne. A textúra isteni, a pigmentáció nagyszerű alap nélkül is, de alappal lehet mindent kihozni belőle. Ha nem is ezt az árnyalatot, de egy ED szemhéjpúder kérjetek a Jézuskától, mert zseniálisak. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az én karácsonyi sminkem ezzel fog idén készülni :D.






Harmadiknak mindenképpen egy rúzst vagy szájfényt szerettem volna és amikor megláttam, hogy van egy korallos árnyalat is, azonnal tudtam, hogy őt hozom el. (Enyhén rá vagyok kattanva a korallra és a kékre...) Az Innocence egy frost, vagyis csillámos (jesssssz XD) finisű enyhén rózsaszínes-barackos világos korall árnyalat és nagyon hasonlít a NARS Bolero matt ceruzához, amit hónapok óta kerülgetek már, de nem vettem meg soha, mert rühellem faragni az ilyen nagy ceruzákat, totál pocsékba megy egy csomó belőle. De már nem is kell megvennem nyilván. Mivel csillámos a finise, ezért alapfeltétel a szépen ápolt ajkak és hajlamos szárítani egy pöppet, de nem vészes. Én imádom, hogy egész évben használható darab, amihez bármikor hozzá lehet nyúlni. Szép, egyszerű, de van benne egy kis extra. Szintén a karácsonyi sminkem egyik szereplője lesz. Már alig várom, hogy elkészítsem XD.





15 megjegyzés:

  1. azt a pirosítót én is meg akarom nézni magamnak. pont egy ilyen igazi rózsaszínre vágyom már egy ideje :)

    VálaszTörlés
  2. nem volt meglepi, tehát ismerlek :D csodás dolgokat választottál!!

    VálaszTörlés
  3. Annyira biztos voltam benne, hogy ezt a színt fogod megvenni a pirosítók közül! :D
    Én kedden megyek preview party.ra, már teljes lázban égek, húgom egy hónapja nyaggat hogy neki KELL a Whisper of Guilt MSF, teljesen rá van kattanva. :D
    Én pedig az Impossibly Sweet szájfényt hozom el tutira, imádom az ilyen áttetsző rózsaszín csillámos szájfényeket, wáááá!!!
    Remélem hogy nem kapok majd vérszemet a boltban, hehe.

    VálaszTörlés
  4. a Jézuska ezeket nekem is elhozhatná, legfőképpen a rúzst, gyönyörű <3

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek :) Na és mi volt az a 4, amit otthagytál?

    VálaszTörlés
  6. A rúzs csodaszép (a többi is, csak azok nem az én színvilágom, nem is állnának jól :D)!!!!

    VálaszTörlés
  7. két szemhéjpúder, másik pír (olyasmim már van vagy 3) meg egy körömlakk, mert iszonyat drága...

    VálaszTörlés
  8. remélem sikerül ma vele egy tisztességes sminket összehozni és akkor élesben is lefotózom

    VálaszTörlés
  9. igen, a skinfinishek csodásak, bár nekem a superb volt anno a befutó :D és tutira várszemet fogsz kapni XD

    VálaszTörlés
  10. érdemes is megkukkantani, nagyon szép és jó használni is

    VálaszTörlés
  11. jajj de jó :D az innocence a szívem csücske a kollekcióból :)

    VálaszTörlés
  12. Marcsi Kincsesládikája2012. október 26. 15:54

    Jajj de kis szépségek :))

    VálaszTörlés
  13. én is imádom :D

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szépek, a rúzs különösen! :)

    VálaszTörlés
  15. Ez a szemhéjpúder meseszép, és a rúzs is szimpi :]

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.