OPI Spring 2013

2:45 de.
Még november sincs, de ezek az őrült bloggerinák már a tavaszi dolgokat mutogatják... Még ilyet! :D Az OPI nagyon különleges kollaborációkkal készül a jövő évre (erről jut eszembe, amúgy nem lesz világvége?). Az első kollekció nem más, mint a várva várt Mariah Carey darabok, amely összesen nyolc körömlakkot fog tartalmazni. Ebből négy 'sima', négy pedig nagyon speciális matt csillámos árnyalat lesz. Azokból elfogadnék párat, nem tagadom. A színek dívásak, van közöttük merész-csillámos és szép visszafogott is. A másik kollekció engem nagyon-nagyon meglepett, hiszen semmit hírt nem hallottam korábban róla, csak úgy jött a semmiből. Ez pedig nem más, mint az Euro Centrale, amiben négy ország lakkjai találhatóak: Magyarország (igen, igen :D), Románia, Csehország és Lengyelország. Szerintem nagyon szép és változatos színek vannak ebben a kollekcióban, de nekem egyértelműen a csodás pasztell lila You're Such A BudaPest és a pasztell kék Can't Find My Czechbook a kedvencem. Nektek melyik tetszik? A kollekciók várhatóan 2013 január-februárban kerülnek a boltokba.A Butterfly Moment, Sprung, Pink Yet Lavender, Anti-bleak

Stay The Night, Get Your Number, Can't Let Go, The Impossible

Polka.com, OPI...Eurso Euro, Suzi's Hungary Again

Vant To Bite My Neck? , I Saw You Saw We Saw Warsaw, My Vampire Is Buff

Hands Off My Kielbasa!, Oy - Another Polish Joke!, A Woman's Prague-ative

You're Such A BudaPest, Can't Find My Czechbook, My Paprika Is Hotter Than Yours!

13 megjegyzés:

 1. Baromi jónak ígérkeznek, tudnék választani:) milyen érdekes, hogy nem mosták össze Bucharestet Budapesttel, tehát hogy sikerült végre nem azt gondolni, hogy a magyarok=románok.:D:D

  VálaszTörlés
 2. Én biztosan meg fogom venni az Euro Centrale kollekciót, igazából csakis a magyar lakkok miatt... :D

  VálaszTörlés
 3. Ez az Euro Centrale kollekció iszonyatosan jó :) tetszik az ötlet, a fantázianevek, de a színekből sajnos nem a magyarok tetszenek a legjobban :D

  VálaszTörlés
 4. Ez de jó!!:))))))) Olyan büszke vagyok, ha ránk is gondolnak kicsit néha:D

  Őszintén szólva nem nagyon vagyok képben az OPI lakkokkal, azt sem tudom, hogy nálunk kaphatóak-e a webshopokon kívül...de most felébredt bennem a kíváncsiság:)

  VálaszTörlés
 5. országimázs körömlakk :D

  rózsaszín lakk mániás vagyok, úgyh a Suzi's Hungary Again eléggé bejövős :) de a Polka.com is elég különlegesnek tűnik :)

  VálaszTörlés
 6. én találkoztam már vele több helyen is, fodrászkellékesekben főleg meg ehhez hasonló helyeken :D

  VálaszTörlés
 7. XD gondolom utánanéztek, nem akartak beégni...

  VálaszTörlés
 8. Jópofa a K-Eu kollekció, az a pasztell lila megdobogtatta a szívemet rendesen. :)
  Mondjuk a hungry-Hungary poént igazán kihagyhatták volna a vicces nevek közül :)

  VálaszTörlés
 9. Az OPI kreatív igazgatója, Suzy Weiss Fischmann magyar származású, úgyhogy nem volt meglepő számomra annyira, hogy végre Magyarország is kap egy kis részt a kollekcióból.

  VálaszTörlés
 10. nem hagyhatták ki XD

  VálaszTörlés
 11. á, nem lesz világvége. valahol azt olvastam, hogy elszámolták magukat, így most elhalasztották a dolgot negyven évvel :-))

  örülök, hogy rendben vagytok, nem tett kárt bennetek sandy.

  VálaszTörlés
 12. na az jó mert én meg azt olvastam hogy már lennie kellett volna XD

  VálaszTörlés
 13. Hűha! A budapestes már csak a név miatt is kell :), de a két alsó sort az Euro Centrale-sból jöhet, főleg a vöröscsillámos meg a piros, a kék meg a szuper neve miatt. A Mariah-s kollekció kevésbé fogott meg, de a Sprung és a Stay The Night álonszépek, a rózsaszín csillámost meg bevetés közben nézném meg :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.