Primör Tag

2:43 de.
Na ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nem vagyok otthon. Sikerült megint lemaradnom egy nagyon klassz bloggerina találkozóról, pedig de jó lenne újra látni mindenkit és dumcsizni egy jót, na de majd tavasszal. Örülök csajok, hogy mindenki jól érezte magát, a Primőr pedig megint kitett magáért, köszönjük :D. (Lemaradtam a kis tortácskákról, de gááááz.) A Bikira lányoknál láttam ezt a nagyon aranyos, bemutatkozási módszert, amit szépen átváltottam TAG-re, remélem nem bánjátok. Így egy icipicit úgy érzem, mintha én is részese lettem volna a találkozónak. Remélem jövőre, ha nem is 'hivatalosan', de össze fogunk tudni hozni egy találkozót!Never - Én még soha... nem voltam kozmetikai arckezelésen. 

♥ - Azt szeretem a blogolásban... hogy nyitottabbá tett. Régen el nem tudtam képzelni, hogy én ország-világnak megmutassam a fényképeimet :D.

Happy - Jól érzem magam, amikor... csend és nyugalom van. Meg ha bemegyek egy Sephora-ba vagy MAC-be.

1. - Első sminkcuccomat... nagyon régen kaptam, szerintem golyós szájfény volt, de én már nem is nagyon emlékszek sajnos.

☺ - A legviccesebb eset, ami velem drogériában történt... nem emlékszek ilyesmire, meg nem is találom viccesnek, ha a bizti őrök a nyakamba lihegnek. De mondjuk azt sem, hogy itt meg flörtölnek a pénztárosok...

Host - Ha három főt (akárkit - akár élő, akár halott) vendégül láthatnék egy vacsorára az.... Marilyn Monroe, Scarlett Johansson és Lady Gaga lenne. Barátokat, tesókat bármikor vendégül láthatok és látok is, ha otthon vagyok, de egy ilyen lehetőséget nem szalasztanék el, hogy találkozzak a világ legszebb és legkülönlegesebb nőivel. Meg van pasi verzióm is XD.

Moviestar - Ha valaki rólam készítene egy filmet, az én szerepemet.... Scarlett Johansson játszaná.

History - A blogom a nevét arról kapta... hogy a netes nicknevem már 14 éves korom óta a Lolly, mert folyamatosan nyalókáztunk általánosban a barátnőmmel (epres tejszínes Chupa Chups).

Redlips - A vörös rúzs... feltűnő és nagyon szexis szerintem.

Fashion - A divattal az a legnagyobb baj... hogy sokba kerül néha követni. 

Must Have - Ami nélkül nem indulok el sehová... ajakápoló, korrektor.

Style - Számomra a stílus... önkifejezési eszköz.

11 megjegyzés:

 1. Julianna Katalin Dörnyei2012. október 10. 7:40

  Flörtölnek a pénztárosok? Na, ez érdekes lehet. :-D Amúgy azt a nyalókát én is imádtam gyerekkoromban. :-)

  VálaszTörlés
 2. Én is egyből kaptam a lehetőségen, és TAGként használtam fel ezeket a kérdéseket. :)
  http://makeupismyskin.blogspot.hu/2012/10/bloggertali-tag.html
  Remélem kitöltik egy páran. :)

  VálaszTörlés
 3. Vaa mesélj flörtölős pénztáros sztorikat! :D LÉCCCCI :DD Legalább helyes kis cukifiúk? :D

  VálaszTörlés
 4. A hármas pasi verzió azért érdekelne. :D
  Klassz az ötlet. Fejben végigzongoráztam tegnap, mikor láttam Roniéknál, de nem gondoltam, hogy taget kéne belőle csinálni. Kitöltöm én is. :)

  VálaszTörlés
 5. nekem is golyós szájfény volt az első sminkcuccom :D utólag, iszonyat büdös volt, de akkor állandóan szagolgattam és menőztem :D
  (roni)

  VálaszTörlés
 6. és mindenféle ízű volt, dinnyés, szőlős, epres stb, de mindegyik émelyítő volt :D

  VálaszTörlés
 7. gondoltam az már nem ide tartozik, mert eléggé elkalandozott a fantáziám XD

  VálaszTörlés
 8. ja persze XD semmi extra, csak gagyi kertvárosban a melegítős lepukkant anyukákhoz vannak szokva meg a tinikhez, akikkel nem lehet, erre megjelenek én magassarkúban kiglancolva egyedül, ez már sok nekik aztán nem bírnak magukkal XD

  VálaszTörlés
 9. köszi, én is :D

  VálaszTörlés
 10. lefginomabb :D most már el nem tudnám képzelni, hogy nyalókázok, ránézni se tudok...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.