H&M Winter Collection

2:16 de.
Nem sűrűn szokott lenni a blogon divat témájú bejegyzés, de most egyszerűen muszáj megosztanom veletek egy pár képet a H&M téli kollekciójából, mert annyira szépek a ruhák és a kiegészítők. Tipikusan olyan darabok, amiket imádok, mert egyszerű szabásúak/fazonúak, de van bennük egy kis extra csavar. Az egyértelmű szerelem a metálkék ruha, klasszikus szabás és különleges anyag tökéletes kombinációja, valamint a csillogós bokacsizma, ami ugyan nekem kicsit túl hegyes orrú, de a színe, az mesés. Ja és persze a strasszos szárú farmer és a kis strasszos kabátka is elférne még a gardróbomban. A kollekciót októbertől kezdik kitenni az üzletekbe világszerte.












9 megjegyzés:

  1. A ruha tényleg nagyon csinos, kár, hogy csak korlátozott számú embernek áll jól:)viszont a csillagos fülbevaló alkattól függetlenül király.:)

    VálaszTörlés
  2. Hú, egytől-egyig szuper darabokat mutattál be, mindegyik megérkezhetne az én ruhatáramba is :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. szerintem simán jól áll csomó mindenkinek, mert tök jó a szabása, nem kell hozzá szupermodellnek lenni

    VálaszTörlés
  4. óó az a kesztyű KELL.

    VálaszTörlés
  5. A kabáááááát **

    VálaszTörlés
  6. én így a kabátot, a kesztyűt és a wedge sneakert elfogadnám, de uzsgyi :D
    (roni)

    VálaszTörlés
  7. Vadpulyka Pulykaváry2012. október 13. 18:32

    A piros ruhácska tetszik, de annyira nem győzött meg. A kesztyűről az jutott eszembe, hogy ugyanilyet vagy akár személyre szabottat is tud magának csinálni az ember. :)

    VálaszTörlés
  8. nekem is eszembe jutott :D csak venni kéne egy szebb, jobb minőségű kesztyűt meg egy rakat fényes csillogó kis bigyót rá :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.