Tag: ha eltünnének a sminkcuccaim

... akkor tutira szívrohamot és agyvérzést kapnék XD. Na de tegyük fel (a gondolatra is rosszul vagyok XD), mi lenne ha eltűnne egyik napról a másikra mindenem, na akkor mi az a 10 termék, amit legelőször pótolnék (Vagy is Lolly TOP10 listája). Köszönöm a TAG-et Katie-nek!

1. MAC Studio Finish Concealer, mert az eddigi legjobb korrektorom, ráadásul szerintem kb 2 éve megvan és még nem látom az alját. Minden nap használom, nem élet az élet nélküle. ITT meg is találhatjátok egy kis rendhagyó teszt keretein belül.




2. BareMinerals Ready SPF20 Foundation, mert kompakt, van benne fényvédő, ásványi és egyelőre nagyon szeretem használni. Siratom még mindig a MAC alapozómat, azóta se találom a helyem a világban, nem értem miért kellett megszüntetni, de talán ő most pótolni fogja az űrt a szívemben. Róla még nincsen teszt, de majd lesz.



3. Too Faced Shadow Insurance, mert még ha nem is teszek fel szemhéjpúdert, őt akkor is használom. Nekem ő a legjobban bevált primer, simán kenterbe veri a többit, és egy éves kitartó használat mellett még egy rakat van benne. ITT olvashattok róla rendhagyó tesztet!

4. Tarina Tarantino Starchild Odyssey szemhéjpúder paletta, bár ez limitált volt, szóval biztosan nem tudnám újravenni. Helyette mehetne az Urban Decay 15th Anniversary, de az is limitált... Bajban vagyok... Mindenképpen palettát akarnék, de olyan állandó nincsen, amibe szerelmes vagyok. Legyen akkor Tarina Tarantino bárnelyik szemhéjpúder paletta, mert szuper a minőségük és csodás a fényük, nekem több nem kell. ITT olvashattok róla tesztet!



5. Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil - Zero, mert egy fekete szemceruza egyszerűen kell és kész. 

6. Urban Decay szempillagöndörítő, mert ahhoz képest, hogy mindig feleslegesnek tartottam, ma már élni sem tudnék nélküle...

7. Make Up For Ever Smoky Lash szempillaspirál, mert így visszagondolva az eddigi spiráljaimra magasan ez volt a legjobb és egy bolond vagyok, amiért nem vettem még mindig újra. ITT olvashattok róla egy rendhagyó tesztet!



8. Sonia Kashuk bármelyik ecsetkészlet, mert ecsetek nélkül nehéz lenne sminkelni és nálam a sminkcucc kategóriába ők is beletartoznak.



9. MAC Full Of Joy arcpír, mert a világ legcsodásabb pirosítója, még jó hogy ez is limitált volt... ITT olvashatjátok a tesztet!



10. YSL Rouge Pur Couture Corail Poetique, mert ha rúzs, akkor az korall legyen és pont. (Nem lehetne kettőt??? Mert kéne a MAC Watch Me Simmer is... ITT találhattok tesztet róla!




10 megjegyzés:

  1. Te mintha valahogy jobban belefértél volna a keretbe mint én :) De mondjuk a kompakt alapozó kilő egy alapozót és egy púdert :) így könnyű :) :P

    VálaszTörlés
  2. Én is megcsináltam, de én bevallom, kicsit csaltam közben. :P Nem fértem bele a 10-es keretbe.
    http://sminktukor.blogspot.hu/2012/09/ha-eltunnenek-sminkcuccaim-tag.html

    VálaszTörlés
  3. Jaj, hát én nem tudnám 10-re korlátozni őket, neeeem! :D
    A Full of joy, nagyon szép, pedig én a rózsaszín pirosítókat nem szeretem, de ez egészen lilás, nagyon különleges!
    Mai npig szívfájdalmam hogy nem jött be hozzánk a Tres Cheek. :( Annyira szerettem volna az Immortal Flower-t. Te kipróbáltad, milyen volt?


    Szépek az ecsetkék! ;)

    VálaszTörlés
  4. kipróbáltam mindegyiket és gyönyörűek voltak, de már nem emlékszek külön külön rájuk :(

    VálaszTörlés
  5. nem is használok soha púdert, nekem az egyből ki is van lőve :P

    VálaszTörlés
  6. A pirosítónak eszméletlenül jó színe van *-* ellopnám:P

    VálaszTörlés
  7. neeeem engedeeem XD sajnos még csak hasonlót sem találtam eddig, de folytatom a dupe keresést!

    VálaszTörlés
  8. Lolly, de fura, hogy azt írod, hogy nem használsz púdert, mert éppen tegnap történt, hogy elfelejtettem azt is magammal vinni a nagy rohanásba, és szimplán az alapozómra vittem fel a bronzosítót és nagyon jól mutatott. Ma is így csináltam, és nem volt hiányérzetem :D Tökjó a TAG ;-)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem teljesen felesleges, ha olyan az alapozó, ami nem fényesedik át. Vagy ha hajlamos is fényesedni én akkor is csak nózira teszek egy kis púdert. Nekem mániám, hogy a lehető legkevesebb dolgot tegyek fel az arcomra, szóval csak egy ásványi alapozó és ennyi, semmi primer, semmi fixálócucc

    VálaszTörlés
  10. Nekem a T vonal, de leginkább a homlokom az ami fényesedik, picit zsírosabb, de az arcom egyáltalán nem. Orr pirosságra mit javasolsz? Zöld korrektor? :/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.