Sleek Ultra Matte paletták

Matt szemhéjpúder rajongók figyelem!!! A Sleek május elején két vadiúj és csodás palettával bővíti a már egyébként sem éppen rossz kínálatát. Az érdekesség az, hogy a mind a két paletta csupa matt színekből áll. Az egyik egy sötétebb füstösebb, hétköznapibb kombináció 12 árnyalatból, a másik pedig egy élénkebb, harsányabb, világosabb paletta. Hogy őszinte legyek nálam mind a kettő kötelező vételnek tűnik, mert 1: a Sleek rohadt jó áron van, 2: ezek a színek alapárnyalatok, mindenki gyűjteményében ott a helyük és 3: jó a minőségük is. A palettákat május 9-től lehet megrendelni a Sleek honlapján, darabja $10 lesz (hülyének is megéri, de komolyan).

Sleek Ultra Matte i-Divine Palette - Brights

Sleek Ultra Matte i-Divine Palette - Darks

26 megjegyzés:

  1. Ezek szerint én vagyok az egyetlen aki nem elégedett a sleek palettákkal:D a matt színekkel különösen...

    VálaszTörlés
  2. A hülyének is megéri - szívemből szóltál
    must have

    VálaszTörlés
  3. Ó istenem, kicsi szívem ugrál örömében! :D
    Egy ideje álmodozom már arról, hogy milyen lenne ha a Sleek rendelkezne csupa matt színt tartalmazó palettával. Egy álmom teljesült! :D A következő álmom akkor fog, ha magaménak is tudhatom őket.

    VálaszTörlés
  4. YES! Matt színből sosem elég! Mind a két paletta szimpatikus, ha jók lesznek a színek be is szerzem szerintem.

    VálaszTörlés
  5. állandóak lesznek :D

    Andi: nem te vagy az egyetlen szerintem, nyugi :D nekem is van olyan mattom ami nem jó és Sleek, de ez új formula, megér egy próbát :D

    VálaszTörlés
  6. omg!!!!
    állandóak!!!!
    gyönyörűek!!!!!

    Szerintem nekem mindkettő kell, főleg úgy,hogy most már egy jó ideje gondolkodom az Acid palettán, de az új formula és a szebb színek miatt inkább ezek kellenének...áhhh!!! Kötelező mindkettő!!

    VálaszTörlés
  7. Szia Lolly!
    A Sleek Eau La La Liner-ről van infód, hogy hol lehet hozzájutni? MUP-on nem láttam fent és őszintén egy magyar oldalon sem...:(
    Remélem nem baj, hogy így kérdezek rá!?
    Köszi: Szamóca

    VálaszTörlés
  8. Tetszenek, és habár nem igazán szeretek a neten keresztül rendelni, ez lehet hogy megéri :) Vagy lehet kapni ilyet boltokban?

    VálaszTörlés
  9. Szamóca: egyelőre csak a Sleek honlapján lehet megrendelni, üzletekben is csak Angliában van :(

    VálaszTörlés
  10. Hüpphüpp! Köszi a választ! :)

    VálaszTörlés
  11. Istenem... Az összes megvan, ami tavaly nyáron kapható volt, ugyebár az előtte kiadott limitáltakat nem tudtam megszerezni, de csak ez akadályozott meg... És akkor most ez! Ez kész kínzás. :-D

    VálaszTörlés
  12. OMG, már foglaltam is nekik helyet a polcomon :) :D

    VálaszTörlés
  13. Na jó, ha a Sleek férfi lenne, hozzámennék feleségül. :D
    (Lolly, hagytam egy kis üzenetet formspringen :))

    VálaszTörlés
  14. a hülyének is, pláne nekem :D úgyhogy elkezdtem visszaszámolni... :D

    VálaszTörlés
  15. Húúúú, na ezt már szeretem :]

    VálaszTörlés
  16. Nekem amúgy nem jöttek be a matt színek a Sleek palettákból :( Remélem csiszolnak rajtuk picit.

    VálaszTörlés
  17. Mi kreativitás, ami a neveket illeti. :)

    Amúgy ütősnek tűnnek. :)

    VálaszTörlés
  18. Elvesztem...
    Bár sajnos pl az Au Naturel paletta - amiben szintén matt színek vannak főleg - nem igazán jött be nekem, meglátjuk ezek hogy teljesítenek. De a színek nagyon tetszenek.

    VálaszTörlés
  19. meg kell várni vele a swatchokat nincs mese :D

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok!
    Végre olvasok egy negatív kritikát a sleek palettákról.. :D
    Igazából sok pozitív vélemény alapján vettem meg, de inkább a csillámos színekkel van bajom, vigyázok de akkor is a szemem alá hullik :( (monjduk a Lancome-nak is vannak olyan highligter színei amik ilyen csúnyaságot művelnek)
    Nekem a storm van meg, lehet nem tökéletes a technikám de pl. van szín, amit ecsettel fel sem tudok szedni! :D Csak applikátorral...
    A sötét színei túl erősek, alá kell tenni világosabb színt, h maszatolni tudjak. A Sleek termékeket nem elsősorban fekete bőrű hölgyeknek gyártják? Ezt komolyan kérdem, mert sok promóciós anyagon fekete lányok vannak, így érthető lenne miért ennyire erős a színek pigmentációja.

    Imádom a matt szemfestékeket de nagyon nehéz beszerezni, ezért most kicsit elgondolkoztam a sleek-en, a storm mattjai nagyon tetszenek :) és nekem jól is működnek.

    Puszi Lolly, imádom az oldalad, nem is tudtam, h elfogadsz "névtelen" hozzászólást is. Örülök ;)
    Viki

    VálaszTörlés
  21. :D elfogadom őket, mindenkinek joga van kommentelni még akkor is ha csak névtelenül, bár a fikázó dolgokat nem hagyom most már fent, mert rontják az összképet XD

    szerintem nem fekete bőrűeknek van gyártva, de soha ne lehessen tudni... Én mindenesetre azt javaslom lányok, hogy várjuk meg a swatchokat :D

    VálaszTörlés
  22. Borzasztóan kíváncsivá tettél,már megint xD

    VálaszTörlés
  23. A dark paletta must-have, a bright-on még gondolkozom :)
    Van már két Sleek palettám (Monaco, Oh so special), előbbit nem használom ki annyira, mint gondoltam, de az utóbbi a "sminkkészlet basic" tagja, szemöldökömet minden nap ezzel rajzolom - és már kezd fogyni, ezért is kell az új, de ugyanilyet nem rendelnék, mert a többi szín még jó... :)

    VálaszTörlés
  24. Jaj de jóóó, pont ezeket vártam , végre csak is matt paletták, sajnáltam ,hogy a Mua-nak még nincsen, de remélem nekik is lesz hamarosan :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.