MAC Prep+Prime Skin Smoother - teszt

2:48 de.
Még nagyon-nagyon friss a kapcsolatunk a Prep+Prime egyik legújabb termékével, de annyira azért már ismerjük egymást, hogy véleményt tudjak róla mondani. Nem vagyok egy nagy primer mániákus, az utóbbi időben azonban észrevettem, hogy sajnos tágabbak lettek a pórusaim és jobban is fényesedik a bőröm (anya küldjél már gyógyszert basszus, de komolyan...), szóval kellett valami kis segítség, valami kis plusz és hűséges MAC rajongó lévén erre a termékre esett a választásom.

A Prep+Prime vonal galaxisos csomagolása :D.


Csomagolás: 9/10

Ez a primer nagyon kis különleges, ugyanis egy kompaktban érkezik. A doboz és a kompakt is fekete és apró zöldes arany csillámokkal vannak feldobva, abszolút imádom, nagyon szép és modern (nekem űrös hatású teljesen), csak gyűjti kicsikét az ujjlenyomatokat. A kompakt belsejében van tükör, viszont ezúttal kivételesen nincsen védőfólia, pedig most az egyszer kéne a higiénia miatt (mégiscsak krémes termék, tapadnak bele a szöszök miegymás).

Infók, összetevők.

Itt már annyira nem látszik a galaxis :(.


Használat: 10/10

Nem kell semmi más a használatához csak az ujjacskáink :D. A bőr melege teszi ugyanis lággyá és kenhetővé az egyébként fantasztikus textúrájú primert (na mondjuk egy primernek alapjáraton fantasztikusan bársonyos textúrájúnak kell lennie). Ecsettel is fel lehet vinni, de szerintem kézzel kényelmesebb és eldolgozhatóbb is. 

Na itt meg látszik, hogy mennyire szereti az ujjlenyomatokat.


Termék: 8/10

Nem rossz... de nem is tökéletes sajnos. Vagy csak nekem túl nagyok az elvárásaim, vagy paranoid vagyok a pórusaimmal kapcsolatban, még nem tudom... Mindenesetre, ha nagyon kritikusan 100 wattos égő alatt vizsgálom magam akkor látszanak a pórusaim és én nem akarom őket látni semmiféle körülmények között. Jó a képeken, meg gyér világítással közelről nem nagyon lehet őket észrevenni, de én maximalista vagyok ha ilyesmiről van szó. De egyébként nagyon szépen 'kisimítja' a bőrfelszínt, egyértelműen kitölti a pórusokat, de ami a legjobb és amiért igazán meg tudtam szeretni a tökéletlensége ellenére, az az hogy nagyon szépen lemattította a kritikus zónákat, de nem azon a száraz, durván matt módon, hanem selymes matt módon. Persze 5-6 óra után rá kellett néznem és mattítólapocskázni, de ez a korábbiakhoz képest nagyon nagy javulás. Kipróbáltam egyébként smink alá és fölé is, jelentem tökéletesen működik fölötte is, pedig voltak kétségeim, hogy majd fura lesz, vagy maszkos vagy nem is tudom, de pont ellenkezőleg :D. Illata nincsen szerencsére (nem tartalmaz illatanyagot) és a textúrája nagyon-nagyon finom, bársonyos. 

Malacrózsaszín...

Olyan furák lettek a képek...


Ár: 5/10

Kisebb problémák vannak a mennyiség és ár aránnyal... Ugyanis a kis drága mindössze 10 gramm, míg egy normál primer 30 ml és sajnos ugyanannyiba kerülnek. $30 (otthon szerintem legalább 8000Ft, de inkább több) sok érte, ha a mennyiséget figyelembe vesszük. Jó persze kompakt meg minden, bedobod a táskába és útközben használod, ezt egy normál primer nem tudja, de akkor is, ez nagyon sok érte. 

Összegzés: 8/10

Értékelés: 4es. Jó termék, ez nem vitás, de nem tud többet, mint egy 'sima' primer, amiben több van és ugyanennyibe kerül. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig fog kitartani...

7 megjegyzés:

  1. Benefit Porefessional-t nem próbáltad még? Ott kint olcsóbb mint nálunk és nekem az vált be, gyönyörűen eltűnteti a pórusokat.

    VálaszTörlés
  2. Ha eltunnek a porusaid, az mar nem is bor lesz! Ne legy ilyen maximalista! ;)

    VálaszTörlés
  3. itthon 8200, vagy 8700Ft a teljes ára, ha jól emlékszem. 2 hete használom, de nagyon bevált, örülök, hogy anya meglepett vele :D Mondjuk amúgyis megvettem volna. nekem púderezés nélkül is simán kibírt vagy 6-7 órát kifényesedés nélkül a homlokom, ami valljuk be nagy szó! Olyan szép tőle a bőröm, hogy mindenképp újra fogom vásárolni, ez legalább bevált, és ha valami bevált, nem fogok kísérletezni!

    Ne nézd 2cmről, 6x nagyítóstükörben, brutál neonos, vagy még rosszabb, próbalfülke megvilágítással, -ami köztudottan a legrosszabb, mert minden hibát megmutat- a bőröd!! :) És aki olyan maximalista mint Te, úgyis talál "hibát", amit egy laikus észre sem vesz! Tudom, először saját magunknak kell megfelelni, de akkor is... :)

    VálaszTörlés
  4. a benefit porefessional-ban van illatanyag (hogy egy primerbe minek???) szóval az nálam szóba se jöhet :(

    és, de maximalista vagyok, durván, betegesen XD

    VálaszTörlés
  5. Én is szeretném 'tökéletessé' tenni az arcom, de én inkább különböző korrektorokkal kisérletezek :)

    VálaszTörlés
  6. Pedig ebben én is nagyon bíztam! Akkor nem jobb, mint pl. a loreal primer?

    VálaszTörlés
  7. Szàmomra a Lorealtòl minden csak jobb lehet... Amùgy jobb, könnyebben eloszlathatò ès szebb lesz a bör is.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.