Revlon Super Lustrous Lipstick - teszt

2:23 de.
Szépen rá lehet kattanni a Revlon-ra anélkül, hogy igazán észrevenné az ember lánya, hogy hoppá, ez már a nyolcadik rúzsom pár hónapon belül... De ha egyszer jó a minősége és elérhető az ára, akkor miért ne? Ezért is választottam a Revlon-t, amikor lila rúzst kerestem, mert rájöttem, hogy olyanom még nincsen és ki kell próbálnom mindenképpen, mert még akár jól is állhat. Így találkoztunk én és a Violet Frenzy nevű Super Lustrous Lipstick :D

Nekem egy kicsit nagyis :D.



Csomagolás: 9/10

Azért vontam le egy pontot, mert nekem nagyon nagymamis a hatás és én azt nem csípem annyira. Strapabíró, fekete fényes műanyag és arany kombinációja (ez az arany csík a nagymamis). Az alján az árnyalattal nagyjából megegyező matrica és az infók, a teteje pedig átlátszó, ami szerintem nagyon jó ötlet, én imádom. A rúzst teljesen vissza lehet csavarni a tokba.

Pocsék fotó... jajj ittenkém...


Használat: 9/10

Finom krémes, könnyen kenhető a formula és a kialakítás is segíti a felvitelt. Viszont több rétegben kell felkenni, hogy a kívánt színhatást elérjük.

Na ez egész jól visszaadja a színt.


Termék: 8/10

A finise alapján (pearl) sejthettem volna, hogy egy nem túl erős fedésű és szuperpigmentált rúzs lesz, de nem sejtettem :D. Csalódni nem csalódtam, mert többszöri áthúzással csodás és erőteljes színt lehet elérni. A rúzsnak érdekes módon sem illata, sem íze nincsen, de ez különösebben nem zavar, csak úgy megszoktam, hogy szinte mindnek van. A textúra finom, krémes, csak úgy siklik az ajkakon, nagyon jó vele dolgozni. Viszonylag tartós is, az evést ugyan nem bírja ki, de egyébként minimum 3-4 órát szépen fent marad az ajkakon. Egyetlen problémám van vele, méghozzá az, hogy nem hidratál és emiatt egy idő után nem túl kényelmes viselet, szóval kell mellé ajakápoló. Az én színem a Violet Frenzy lett, ő egy nagyon szép fényes és enyhén csillogó (de a finisével ellentétben nem gyöngyházas) elég erőteljes püspöklila árnyalat. Kicsit féltem tőle (ilyen se volt még, hogy én féljek egy sminktől :D), de a végeredmény nagyon ütős volt a fehér bőrömmel, egyből a drámai szó ugrott be (lesz mindenképpen napi smink vele :D). Szóval hófehérkék, próbálkozzatok bátran erőteljes lila rúzsokkal (hideg tónusúakkal)!


Csak egy rétegben.


Ár: 10/10

Ha jól rémlik $5 volt az ára, ez kb 1200 Ft-nak felel meg, abszolút elfogadható, ennyi pénzért egy nagyszerű terméket kapunk. Szeretem a Revlon-t...

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Ismét egy nagyszerű termék a Revlon-tól, a rúzsaikkal egyszerűen nem lehet mellényúlni úgy látszik (nem úgy, mint a spirálokkal...). Komolyan kéne valami petíciót indítani, hogy vigyék be otthonra is, mert ha hazamegyek, nagyon fog hiányozni.

5 megjegyzés:

  1. Ismét tyű! Nem ismerem a márkát, de imádom! :)
    Egyetlen termékem volt a Revlon-tól, egy szempillaspirál. Csak párszor használtam és azóta nem találom!
    Lehet, hogy csak álmodtam az egészet! :)

    VálaszTörlés
  2. de szépséges színe van! Imádtam ezt a mondatot : "de a végeredmény nagyon ütős volt a fehér bőrömmel, egyből a drámai szó ugrott be (lesz mindenképpen napi smink vele :D). Szóval hófehérkék, próbálkozzatok bátran erőteljes lila rúzsokkal (hideg tónusúakkal)!"

    jaaaj, így még jobban várom a Mac Heroine rúzsomat! csak brutálisan felcsigáztál ezzel a poszttal :DD

    VálaszTörlés
  3. néztem is a mac heroine-t hogy mennyire hasonlítanak, de nem hasonlítanak :D max annyiban, hogy erőteljes mind a kettő :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.