NYX The Crimson Amulet Collection - teszt

12:56 de.
Pedig nem akartam én ezt megvenni... De megláttam a tesztert az Ulta-ban és elcsodálkoztam elég erősen, hogy jééé hát a képeken ez tökre semmilyen volt élőben meg milyen klassz. És volt egy 20%-is kuponom is :D. Eddig összesen egyetlen egy NYX szemhéjpúderem volt, szóval kíváncsi is lettem a teljesítményére....

Alig várom a filmet... :D

Csomagolás: 7/10

Nem rossz, tetszik a Dark Shadows fíling, igényes is, szép is, de nem az igazi. És az a vicces, hogy nem tudom megmondani, hogy miért nem tetszik. Talán túl zsúfolt... vagy kicsit olcsó hatású. A szemhéjpúdereket fólia védi, ami mindig csúszkál, a pirosítókat is, ez is csúszkál, viszont szerencsére a rúzsok különbejáratú védőkét kaptak, így a por talán nem fog beléjük kerülni. Sajnos az sem szerencsés, hogy a duó pírok kicsik és közel vannak egymáshoz, mert így nehéz őket használni. Ja és a legborzalmasabb: se számozva, se megnevezve nincsenek az árnyalatok... :(

Útmutatás, ha esetleg nem esne le, hogy mi micsoda.

Mágneses fülecskével záródik.

A szemhéjpúderek, négy applikátorral és nagy tükörrel.

Inspiráció, arcpirosítók, highlighter, rúzsok, primer és tus.


Használat: 7/10

A szemhéjpúderek porzanak, de engem ez annyira nem zavar. Kellemes velük dolgozni, nem azt mondom, hogy csúcsminőségűek, de rendben vannak. A különálló pírt és a highlightert is könnyű használni, viszont a duó pírokat elég nehézkes, mert kicsik és véletlenül összemosódhatnak a színek. A rúzsok kicsit keményebb állagúak, kell velük küzdeni, de nem vészes a dolog. A tussal nagyon szépen lehet dolgozni, nem csíkoz, gyorsan szárad és tartós, a bázis pedig kicsit ragacsos, de ha megszárad akkor szuperül működik.

A bázis szuper, lehet hogy meg kéne venni a teljes méretet...

Kibontva.

Én kis oktondi nem vártam meg amíg teljesen megszárad a primer és így furi lett a swatch. De azért látni, hogy mit tud.


Termék: 7/10

A paletta rengeteg kis kincset rejt, nagyon sok szín van benne, és ami elsőre nem is tűnik olyan különlegesnek, arról később kiderülhet, hogy mégis az. Összesen 24 (!) darab szemhéjpúder van benne, ezek vegyesen csillámosak, mattak és metálosak (ebből van a legtöbb), öt különböző arcpirosító, négy különböző rúzs rúzs, egy highlighter, egy fekete tus és egy HD szemhéjbázis. A szemhéjpúderek vegyesen teljesítenek, van közöttük kiemelkedően jó, jó és közepes is, igazán gyenge viszont nincsen szerintem. Egyértelműen a metálos finisűek a legpigmentáltabbak és a legszebbek, különösen a világosabb árnyalatok nyerték a tetszésemet, csodásan működnek highlighterként. A sötétebb árnyalatok bázis felett érvényesülnek igazán, a csillámok pedig hajlamosak potyogni. Bázissal egész nap tökéletesen a helyükön maradnak. A pirosítók csodásak, nagyon szépek a színek és teljes mértékeben megfelelő a pigmentáltságuk és a tartósságuk is. Egyedül csak a használatuk nehézkes. A highlighter nagyon halvány, enyhe fénye van, nem leszünk tőle diszkógömbök, emiatt könnyű is vele dolgozni. A rúzsok nem rosszak, de kemények és én bevallom őszintén, hogy rühellek rúzst palettából ecsettel kibányászni. A pigmentáltsága az elsőnek a legerősebb, a többi kicsit gyengécske és a színük sem különleges szerintem. A tus és a primer kiváló, semmi probléma nincsen velük. 

A csillámos kék, zöld és bordós árnyalat nagyon különleges.

Az első sor swatcholva, bázis nélkül.

A második sor swatcholva, bázis nélkül.

A harmadik sor swatcholva, bázis nélkül.





A natúrabb árnyalatok.

Az első sor swatcholva, bázis nélkül.

A második sor swatcholva, bázis nélkül.

A harmadik sor swatcholva, bázis nélkül.
Az arcpír duók.

Highlighter, pír és rúzsok.

A duók swatcholva.

A highlighter és a nagy pír.

A rúzsok.

Ár: 10/10

Ahhoz képest hogy mennyi minden van ebben a palettában, az ára hihetetlenül kedvező. Mindössze $25, ami kb 5500 Ft. Simán megéri.

Összegzés: 7,5/10

Értékelés: 4es. Amolyan jó kis utazós paletta, mert mindenféle szín van benne plusz pirosítók, plusz bázis, plusz tus. Nem rossz, tényleg nem, csak semmi extra és szépek az árnyalatok is, csak amolyan hétköznapiak.

10 megjegyzés:

  1. óóóóóóóóóó én már csak a film miatt is megvenném, alig várom már!:)

    nem túl pigmentáltak de azért van ami felkeltette az érdeklődésem:) még "jó" hogy itt ugy sincs ilyen..

    VálaszTörlés
  2. Komolyan, nekem bármit el lehetne adni, amihez Johnny Deppnek köze van. Ez meg határozottan tetszik. Baj van. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik, bár szinte az összes színhez van hasonlóm. :) Egy Dark Shadows inspirálta sminket pl. szívesen látnék. ;)

    VálaszTörlés
  4. valami sminket össze kéne dobni, ez igaz :D

    VálaszTörlés
  5. szerintem én csak ezt vinném magammal egy lakatlan szigetre ha kérdeznék...ebben minden benne van amit használni tudok :DD kell!!

    VálaszTörlés
  6. szempillaspirált kéne még mellédobni és kész

    VálaszTörlés
  7. tök jó :) meg az is hogy ott vagy ahol lehet kapni :D

    VálaszTörlés
  8. Az ott Helena?! huh nekem is kell egy ilyen :P

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.