MAC Powder Blush - Full Of Joy - teszt

Szép mennyiségű kollekciót kapunk erre a hónapra is a MAC-től, ebből az egyikben csak arcpirosítók találhatóak (Trés Cheek), méghozzá hat csodás (tényleg gyönyörűek, élőben kell őket megnézni, hiába vizsgálgattam a swatchokat óraszám, élőben az igazi) árnyalat, amiből egyértelműen a Full Of Joy a legeslegszebb. És hogy miért? Katt :D.

Barbie pirosító ^-^


Csomagolás: 10/10

Esküszöm már nagyon unom a MAC csomagolást pontozni és bővebben kifejteni :D. Mindig ugyanolyan szép és egyszerű és minőségi. Ennyi.

Tényleg full of joy ez a pír :D


Használat: 10/10

Nagyon jót tett az újítás a MAC púderes pirosítóinak. Eddig sem voltak rosszak, sőt, de ez... Tökéletes. Selymes, pigmentált, könnyen fel lehet vinni és még könnyebb eldolgozni. És végre, szinte nulla porzás.




Termék: 10/10

Már a promóképek alapján is szerelem volt első látásra, mert tudtam hogy ez lesz az az árnyalat, amivel csodálatos babapofit lehet majd csinálni és nagyon hiányzott már egy ilyen szín. A Full Of Joy egy hideg, kékes alaptónusú világos lilás-rózsaszín, fényes finissel, csillámok nélkül. A textúra nagyon finom és lágy, nem porzik, szinte beleolvad a bőrbe, teljesen kifogástalan az egész úgy ahogy van. (És igazam lett szerencsére, nagyszerű babasminket lehet vele csinálni :D.) Az alaptónusa és a színe miatt én egyértelműen világosabb, hidegebb tónusú bőrű lányoknak ajánlom, nekik viszont nagyon. A fénye miatt az olajosabb bőrűek vigyázzanak vele, és sajnos kiemeli a tágabb pórusokat is. A tartóssága is rendben van, nem azt mondom, hogy kibírja az én 12 órás kiképzésemet makulátlanul, de 8 órát lazán megcsinál. 


Eldolgozva és egy erőteljesebb csík.


Ár: 8/10

Én $20-ért vettem, otthon ha jól rémlik 6200 Ft körül van, talán egy kicsit több. Ezért 6 gramm hiperszuper minőségű terméket kapunk. Nem olcsó, ez tény, de ebbe az újított formulájú pirosítókba érdemes szerintem beinvesztálni, tényleg nagyszerűek.

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Most egy darabig nagyon szerelmes leszek bele és csak ezt fogom használni :D. Hibátlan (egyedül az ára lehet zavaró tényező)...

7 megjegyzés:

  1. Szép árnyalt :)
    Annyi, de annyi gyönyörű sminkcuccod van :)))

    Mikor lesz legközelebb BLOG SALE nálad ? :D

    Oké csak vicceltem, és kicsit irigy vagyok :D

    VálaszTörlés
  2. köszi :D igyekszek mindig csak a legjobb darabokat megvenni, úgy látszik akkor jól szoktam válogatni :P

    VálaszTörlés
  3. Jaj annyira szerettem volna az Immortal Flower-t, de szerintem a Tres Cheek nem jön be hozzánk, mert csak az új szájfényekről kaptam sms-t. :(

    VálaszTörlés
  4. Már régóta egy ilyen árnyalatú pirosítóra vágyom... Gyönyörűűűű! Most akkor ez lesz nálunk vagy sem?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.