Havi kedvencek

És végre, végre április! Ami azt jelenti, hogy nemsokára szülinap (na jó az még két hónap, de hamar el fog telni szerintem) és egy kis kirándulás a nagy almába (már csak 5 nap el sem hiszem... de vissza kell majd fognom magam, nem költünk pénzt...). A március nálam nem a sminkekről szólt, mert megállj parancsoltam magamnak. És egészen jól bírom :D. Persze fáj a kicsi szívem minden egyes boltban hagyott szépség után, de csak azért megvenni őket, hogy ott porosodjanak a fiókban... Rengeteg kihasználatlan sminkcuccom van így is. Persze ha valami extra különlegességről vagy limitált kollekcióról van szó, akkor kivételt teszek, de most egy időre visszafogtam magam. De ne aggódjatok, rengeteg tesztet nem posztoltam még, úgyhogy lesz bőven olvasnivaló így is :D. Aztán majd meglátjuk, hogy meddig bírom a sminkmegvonást (a március sikeres volt). Ti is szoktatok néha ilyen kis stop shopping időszakot beiktatni? Ó és lássuk a márciusi kedvenceket!




Havi kedvenc arcápolási termék: The Body Shop Aloe termékcsalád. Az általam próbált Body Shop termékek közül a legjobbak. Kifejezetten érzékeny bőrre valóak a termékek és nincsen bennük illatanyag. Nagyszerűen helyrehozták a bőrömet egy kicsit zűrösebb időszak után, az éjszakai krémet sikerült el is használnom (azért nincsen rajta a képen :D). 



Havi kedvenc testápolási termék: Tree Hut Shea Body Butter. Mennyei az illata, egyszerűen imádom szagolgatni, de emellett szerencsére nagyszerűen ápolja is a bőrt. Gyorsan beszívódik és kevés is elég belőle. Nem hagy maga után zsíros érzetet, de ugyanakkor olyan, mintha nem szívódott volna be, pedig de. Fura, de kellemesen fura :D.



Havi kedvenc hajápolási termék: John Frieda Full Repair vonal. Kicsit meg voltam ijedve, hogy majd jól elnehezíti a hajamat, mert rengeteg ápoló dolog van benne, de egyszerűen muszáj volt valami intenzív kezelés. Szerencsére azonban nem így lett és nagyon meg vagyok egyelőre elégedve ezzel a két termékkel (sampon plusz hajvégápoló). Konkrétan ez egyenesítés miatt teljesen tropára volt menve a hajam, de most ismét kinéz valahogy, amióta őket használom. 



Havi kedvenc körömlakk: China Glaze - Riveting. A Hunger Games kollekció egy darabja ez a csodálatos narancsszínű körömlakk. Teljesen szerelmes vagyok ebbe az árnyalatba, nyáron csak ilyesmiket szoktam használni, szóval legyen már szandi idő....



Havi kedvenc szemhéjpúder: Lime Crime Fantasy Palette - China Doll. Nem szorul magyarázatra, tessék megnézni a tesztet :D.



Havi kedvenc szájfény/rúzs: Revlon ColorBurst Lip Butter. Mert hidratálja az ajkakat és csodás színekben kapható. Jelengel a Peach Parfait a kedvenc, ja és az élénk rózsaszín Lillipop. Jelenleg ők a legjobb rúzsok a piacon a drogériás márkák közül, abszolút megérdemelten.



Havi kedvenc arcpirosító: Elf Contouring Blush&Bronzer. Na ezzel a teszttel még adós vagyok... Az első Elf termékem hihetetlenül nagy csalódás volt (még szerencse, hogy olcsó...), de a második klasszisokkal jobb. A duó mindkét tagjának nagyon szép a színe és ezek az árnyalatok mindenkin jól mutatnak.



Havi kedvenc szempillaspirál: MUFE Smoky Eyes Mascara. Vicces, hogy ez a kis spirál már szerintem tavaly óta megvan, de most fedeztem fel igazán, hogy mit is tud. A nagy szempillaspirálok háborúja posztban részletesebben is írok majd róla.



Havi kedvenc ecset: Sonia Kashuk Smudge Brush. Amióta megvan nem is használok mást a kontúrok meghúzására. Tökéletes, mert lehet vele precízebb vonalakat húzni és maszatolgatni is.



Havi kedvenc ruhadarab: Old Navy kardigán. Már megmutattam ezt a kis cuki darabot az egyik napi outfit részlet posztban. Nagyon fini puha az anyaga és annyira kis egyszerű, de nagyszerű és vidám a neonsárga szegélyekkel. Ráadásul le volt árazva.



Ha kedvenc zene: Lana Del Rey - Blue Jeans. Nem tudok most betelni ezzel a számmal. Annyira szép, éteri, szomorú és érzéki egyszerre és Lana hangja nagyszerűen szól az albumon (élőben már kevésbé, SNL :D). És a klip... azt is imádom, bár az ajakfeltöltést el kéne felejteni...



Havi kedvenc film: The Hunger Games. Meg kell néznem még egyszer, mert nem vagyok biztos a dolgomban... Nem volt se nem rossz, se nem jó. Hiányzott belőle valami. Persze voltak nagyon jó jelenetek, amik beleégtek a retinámba és ott is maradtak (a lázadás a 11ik körzetben zseniális volt és a Kapitóliumot is sikerült megcsinálni), de akkor is hiányzott valami... 



Havi kedvenc kaja: Pita Chips. Imádtam a chipseket, egészen addig amíg meg nem kóstoltam a pita verziót. Egyszerűen isteni, totál rá lehet kattanni és szerencsére egészségesebb és nem is hízlal annyira, mint a krumpli chipsek. A fahéjas a legjobb :D. 



Havi legnagyobb csalódás: de jó lenne, ha végre már nem lenne ilyen... Szar az idő... Április van és még mindig 5 fok... és a szél... rohadtul hideg. Napsütést és 20 fokot akarok. Most.

Töltsétek ki Ti is, kommentben vagy a blogotokon!

Havi kedvenc arcápolási termék:
Havi kedvenc testápolási termék:
Havi kedvenc hajápolási termék:
Havi kedvenc körömlakk:
Havi kedvenc szemhéjpúder:
Havi kedvenc szájfény/rúzs:
Havi kedvenc arcpirosító: 
Havi kedvenc szempillaspirál:
Havi kedvenc ecset:
Havi kedvenc ruhadarab:
Havi kedvenc zene: 
Havi kedvenc film:
Havi kedvenc könyv: 
Havi kedvenc kaja:
Havi legnagyobb csalódás:

U.I: mit szólnátok egy olyan ötlethez, hogy Ti kedves olvasók írnátok néha vendégposztot a blogra, az általatok használt termékekről?? szeretnétek ilyet, benne lennétek?

19 megjegyzés:

  1. Imádom a Kittys naptárakat, annyira aranyos az a cica^.^
    A pitás csipszet tökre kipróbálnám, biztos fini lehet :)

    VálaszTörlés
  2. Pont most írtam meg az én kedvences bejegyzésemet :D

    Hú nagyon jó cuccokat mutatsz itt be, igazából egyiknek sem mondanék nemet én sem! Az a paletta még mindig fantasztikus, a kardigán is szuper kényelmesnek néz ki!
    a lip buttereket még mindig várom, hogy behozzák...
    Pita Chips? WTF :D Miket ki nem találnak már! :D

    VálaszTörlés
  3. Kriszti: a naptár az nektek készül minden hónapban :D

    Viki: isteni fini... nagyon ropogós és nagyon jó az íze is és elméletileg otthon is el lehet készíteni: http://allrecipes.com/recipe/pita-chips/

    VálaszTörlés
  4. úúú az a körömlakk *_*
    amúgy ez az olvasós-kedvencpostírás ötlet eléggé bejön :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Vanda! Nekem is a kedvencem a -Jhon Frieda sampon és én balzsam. Igaz én hajkiegyenesítő, keratin tartalmút használom, de csoda amit művel a hajammal. És valóban nem nehezíti el a hajamat. De lehet beszerzek majd még egy hajvégápolót is (nálunk a Müllerben lehet kapni ám ). Az élénk szemhéjpúderre meg azt hittem hogy vízfesték vagy valami arcfesték :D Nagyon brutális színei vannak.

    VálaszTörlés
  6. A Hunger Games-t olvasd el könyvben is, nagyon nagyon jó :) én egy nap alatt legyűrtem az első kötetet, most a második felénél járok, de nagyon olvastatja magát.

    VálaszTörlés
  7. Lanának nincs feltöltve a szája, gyári. Egyébként én is imádom, az aktuális csengőhangom is ő:)
    A film nekem nagy csalódás volt még így is, hogy nem olvastam a könyvet (mostanában direkt fordítva csinálom). Nyilván nem lehet összehasonlítani mert két külön műfaj, de így legalább nincs viszonyítási alapom, ennek ellenére szerintem ez nem lett egy jól összerakott film. A karakterek kidolgozatlansága még így a könyvet nem olvasva is nagyon érződött.

    VálaszTörlés
  8. Éva: annak tűnhet elsőre, de nem az :D

    Lora: már olvastam amikor megjelent, nekem a könyv jobban is tetszett :D

    Maya: pedig olyan feltöltöttnek tűnik, érdekes, de akkor my mistake :D és igazad van a karakterekkel kapcsolatban, zavaró volt, hogy semmit nem tudtunk meg róluk és nem bontakoztak ki teljesen...

    VálaszTörlés
  9. Nem szeretlek vanda!!!
    Még este elolvastam ezt a bejegyzésed és utána vagy másfél óráig azon agyaltam, honnan is szerezhetnék a te fahéjas pitádhoz hasonló kekszet. Mármint két hete ettem egy barátnőmnél egy számomra tök új kekszet, ami pont ehhez hasonlatos volt, fahéjas és a kekszek pont úgy néztek ki, mint a tuctuc márkájú sós változatok, de ez édes volt és fahéjas. Mennyei. Azóta eszembe jutott párszor, de gyorsan elhesegettem, erre tegnap úgy belém ragasztottad, h a kárpótló orea sem tudta velem feledtetni ezta finiséget.
    Elvileg ő egy DDA-ban vette, ma meg is nézem a Stadionoknál lévőben. Ha találok, beszámolok róla, hadd csaphassanak le rá mások is! ;)

    Az elf arcpiri-bronz duú nagyon tetszik és az ecset is. Dereng, h már tavaly is volt szó a szülinapodról, ikrek tesó, de most megint szembesültem vele. :)

    VálaszTörlés
  10. bocs a kis v-ért, nem direkt nemecsekernőztelek le! ;)

    VálaszTörlés
  11. Az éhezők diadalához pedig annyit fűznék hozzá, h engem nem zavar egy filmben, ha nem derül ki az adott karakterről minden, nem lehet minden film egyértemű és/vagy szájbarágós. Ettől még összeállt egy dolog a fejemben, ami persze lehet, h a könyvet ismerve teljesen másként van valójában, de mivel én film után már sosem olvasok el könyvet, így nem zavar. Mellesleg, ami nagyon tetszik könyvben azt pedig nem szeretem megnézni filmen, mert valamilyen szinten úgyis csalódás lesz csak...
    Kimaradtam én is a könyv lázból, de a film tetszett. Persze a két pasi, akivel voltam nyomban leszólta, h feleslegesen nyálas, meg Battleroyal utánzat sok csöpögéssel.

    VálaszTörlés
  12. nyálasnak nem volt nyálas szerintem, csak a könyv után fura, de amúgy belinkeltem a kommentek közé egy receptet ;D

    VálaszTörlés
  13. Dehogy nincs plasztikázva:
    http://www.kingofpeople.com/17653/lana-del-rey-100-natural-lips/

    Amúgy nekem tetszik a kacsaszája.
    Viki

    VálaszTörlés
  14. Lolly egyre jobban szeretek bele a blgodoba!<3

    VálaszTörlés
  15. sejtettem én hogy plasztika, látszik :D nem csúnya, csak fura, de amúgy illik hozzá

    Sáshá: jajj, irulok-pirulok nagyon köszönöm

    VálaszTörlés
  16. Ez mókás, egy interjúban nyilatkozta, hogy eredeti, még meg is sajnáltam, hogy szegény vastag szájú lányok, mindre ráfogják, hogy töltött:) Ettől függetlenül a linken szereplő vékonyszájas kép is lehet fake, de ki tudja ezt megmondani a fotosopp korában ugye:)

    VálaszTörlés
  17. a celebvilág örök rejtélyei...

    VálaszTörlés
  18. Végre vettem fahéjas sütit és az imént jól rákerestem a gúgülben. Gullón Creme Canela a neve.
    Akit érdekel az Oktogoni DDA-ban kapható! 495 forint, nagyon baráti az ára is (mert kb. ugyanennyi gramm). A fent említett hipiszupi kereső szerint az Office depoban is kapni, lol.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.