Manhattan Follow Manhattan kollekció

De szép, amikor az álmok valóra válnak... A Manhattan új kollekciójának megalkotásakor valószínűleg ezt történt, ugyanis egy bloggerina állította össze a termékeket és ő is szerepel a kampányfotón (http://mypreciousconfessions.blogspot.com/). Érdekes módon nem beauty, hanem fashion bloggerina, de ez már nem számít :D. A kollekció keretein belül mutatkozik be az új spirál az Eyemazing Volume Mascara, ezen kívül pedig szájfények, szemhéjpúderek és természetesen körömlakkok találhatóak meg a limitált termékek között. A szemhéjpúderket elfogadnám, meg talán a szájfényeket is, csak ne lenne ilyen a csomagolásuk (nem lehet őket állítva letenni, olyan furi). Nektek, hogy tetszik?



Eyemazing Volume Mascara

Intense Effect Eyeshadow

Intense Effect Eyeshadow

Intense Effect Eyeshadow

Water Flash Lipgloss

Quick Dry 60 Seconds Nail Polish

7 megjegyzés:

  1. Hááát.........többet vártam.

    VálaszTörlés
  2. Ezek a színek nem újak....főleg a szemhéjpúderek terén...mindet láttuk már nem is olyan rég limitált kollekciókban. Igaz, nem lehetett kapni őket otthon ha jól tudom, de ugye erről sem tudjuk. Kár mondjuk, mert jók, legalábbis ami Manhattan monom van, azt nagyon csípem.

    VálaszTörlés
  3. Lolly te mit gondolsz a Manhattan termékek minőségéről? Én valamiért óckodok és nem merem megvenni (félek hogy gagyi) :( Van olyan mint pl. a Catrice?

    VálaszTörlés
  4. Nekem nincsenek túl jó tapasztalataim a manhattan termékekkel!
    A szájfényekre kíváncsi leszek azért, de nem fűzök hozzá sok reményt!
    Te Lolly hogy állsz velük? :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem van ilyen szájfényem és szerintem jó. Erős a színe és tartós is. A szemhéjpúderek közül ezek az újak ígéretesek és én a pirosítóit is szeretem. De amúgy semmi extra a márka néha úgy érzem hogy nem éri meg az árát. Max egy két limitált kollekciós darab.

    VálaszTörlés
  6. Ez jó hír, akkor kipróbálom :)
    Melyik színt vetted meg?

    VálaszTörlés
  7. még egy tavalyi kollekcióból vettem egyet (Luxopolis) egy durva neonos narancsos korallt

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.