Lime Crime Fantasy Palette - China Doll - teszt

Gondolom mindenki ismeri azt az érzést, amikor kinézünk egy csodás(nak vélt) szemhéjpúdert, aminek zseniális a színe és húúú bele kell nyúlni, meg kell nézni, hogy milyen és pufff... Egyáltalán nem olyan, amilyennek lennie kéne, hiába olyan szép a pan-ben vagy a palettában, egyszerűen nem pigmentált vagy nem adja vissza azt az élénkséget, amit mi elvártunk. Hányszor, de hányszor jártam már így és hányszor, de hányszor álmodoztam arról, hogy egyszer lesz olyan szemfestékem, amilyennek olyan a színe amilyennek lennie kell. Az álmom valóra vált!

Unicorn mail!


Csomagolás: 9/10

A Lime Crime első palettája egy cuki levél mintájú arany papírdobozkában érkezik, aminek az oldalán egy matricán találhatóak az összetevők. A papírdobozt kinyitva tárul a szemünk elé a világ legcsodásabb palettája... Lila fémdobozka (erős, jól záródik), ami engem a régen annyira nagyon menő fém tolltartókra emlékeztet (édes nosztalgia), csak ez kisebb. A tetején ezüst minta van, valami kínai motívum lehet és az unikornis. Unikornis... Zseniális. Tudom, hogy rengetegen ódzkodnak a cukiságoktól, meg az ilyen gyerekes dolgoktól, de ezzel engem lazán kilóra már meg is vettek :D. Az alján kissé nem odaillően és gagyin egy fekete matricán találjuk meg az árnyalatok neveit és további információkat (vegán, nem tesztelnek állatokon). A szemhéjpúdereket egy áttetsző védőfólia védi és egy szintén kissé gagyi műanyagba vannak beágyazva, de nem zavaró, mert a helyén marad és kiszedni sem sikerült, mert nem mertem megkockáztatni a szemhéjpúderek épségét. 

Nem tudok betelni az unikornissal...

Ez azért annyira nem szép megoldás, de üsse kavics.

A védőfólia és igen, kicsit porosan, de sérülésmentesen érkezett meg a paletta.


Használat: 10/10

Icipicirit porzik és ennyi a hibája. Egy mozdulattal maximális színhatás, selymes, szinte krémes textúra a matt finis ellenére és nagyon könnyű satírozni és eldolgozni. Bárcsak ilyen lenne minden szemhéjpúder és ilyenkor gondolkozok el azon, hogy ha egyszer van ennyire jó is, akkor miért nem tudják mindegyiket ilyenre csinálni????

Az aranysárga kivételével mindegyik matt.

Termék: 10/10


Mint ahogy már említettem egyetlen bibije van a szemhéjpúdereknek, hogy egy kicsit porzanak. Ezen kívül meg... mondjam azt, hogy beszéljenek helyettem a képek? Egy húzással alap nélkül készültek a swatchok.

Fly Dragon Fly - nagyon-nagyon picit narancsos tónusú erőteljes matt piros

Alap nélkül.

Parasol - matt élénk égszínkék

Alap nélkül.

Goldfish - metálfényű élénk aranysárga

Alap nélkül.

Jade-O-Jade: matt smaragdzöld

Alap nélkül.

Lotus Noir - matt szénfekete

Alap nélkül.

Mint láthatjátok, tökéletesen pigmentáltak és pont olyanok a színek, amilyennek látszanak. Ja és tartósak is természetesen. És még a minta is olyan szép, ami rájuk van nyomva, de persze az egy idő után el fog tűnni sajnos. 

Ár: 10/10

Na erre biztosan mondhatom, hogy minden egyes centet megért és én ezt nagyon-nagyon ritkán mondom. $35-ba került, ez nagyjából 7700 Ft, vagyis egy szemhéjpúder 1540 Ft, de komolyan olyan minőségük van, hogy megér ennyit.

Összegzés: 10/10

Értékelés: 5ös. Aki szereti az élénk színeket (és a kiváló minőséget) és nem fél a használatuktól, gondolkodjon el rajta (szállítanak mindenhová :D). Tény, hogy ez a paletta bátrabbaknak és bevállalósabbaknak lett kitalálva, de nem ez a Lime Crime utolsó ilyen jellegű terméke ;).

14 megjegyzés:

  1. baszki ez eszméletlen szép! és amúgy azt hittem hogy jóval drágább lesz!

    VálaszTörlés
  2. Tyű. Nagy kár, hogy csak két színt használnék rendesen, pedig elgondolkodnék rajta... iszonyat jónak tűnik.

    VálaszTörlés
  3. érdekes módon egyébként kicsit drágállom a lime crime cuccokat, de ennek jó az ára

    VálaszTörlés
  4. ezt a kifejezést sem halottam még XD

    VálaszTörlés
  5. jajj jajj, az unikornisokért én is odavagyok, annyira édes a csomagolás, és én utálom a sárgát, de még az is tetszik, gyönyörűek a színek!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik a termék, annak ellenére, hogy nem tudnám használni a benne lévő színeket.
    A swatchokon látszik mennyire, erősen pigmentáltak.

    A sárgával szívesen megnézném milyen sminket készítesz, az nagyon tetszik, annyira szép nyárias szín:)

    VálaszTörlés
  7. A minőség tényleg jó, de engem ezek a színek nem hoznak lázba, főleg így együtt.

    VálaszTörlés
  8. Szuper színek :O
    Használni talán a pirosat nem tudnám nagyon, szóval elfogadnám. :D A pirosat meg barátnőmön elcicomáznám :P

    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  9. Sajnos ezek a színek egyáltalán nem illenek hozzám, de ha készülne valami natúrabb, vagy esetleg kicsit visszafogottabb összeállításban, akkor nagyon el kellene gondolkoznom a vásárláson. Gyönyörűek, és mennyire pigmentáltaaak.. :)

    VálaszTörlés
  10. én is remélem hogy lesz még más variációban is :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.