Kell... és kész.

2:43 de.
Nincsenek véletlenek. Már pár heten azon gondolkozok, hogy milyen új parfümöt vegyek magamnak tavaszra/nyárra, mert a téli az örök (YSL Cinéma, nem cseréljük le), de a jobb időre szeretek váltani és mindig valami újat kipróbálni. És általában soha nem tetszik semmi, mert nekem nagyon nehéz illatot választanom, ugyanis a legtöbb nem áll jól. Kivétel ez alól az összes Marc Jacobs illat. És az univerzum úgy határozott, hogy idén is Marc Jacobs parfümöt vegyek magamnak, mert még ebben a hónapban a polcokra kerül a tervező új illata, a Dot. Az üveg a szokásokhoz és elődökhöz (Daisy és Lola) híven játékos és figyelemfelkeltő, ja és katicás (gondolom ezért Dot...) és imádnivaló. A kompozíció elemei is nagyon jól hangzanak: piros bogyók, sárkánygyümölcs, lonc, jázmin, narancsvirág, kókuszvíz, vanília, pézsma és (ezt külön beírtam a keresőbe meg minden, de ez van leírva, hogy driftwood) uszadékfa (hogy ez milyen illatú, azt nem tudom...). Már alig várom! Nektek mi a tavaszi/nyári illatotok?

Annyira nagyon édes...

24 megjegyzés:

  1. Nekem a tavaszi illatom idén tuti a B.U. Hippy Soul-ja lesz! Ez a katicás álom viszont csudicuki! Remélem az illata is hasonlóan jó mint a "dizájnja" :)))

    VálaszTörlés
  2. Milyen szép kis üveg :) Biztos megszagolom amikor kijön :) Amúgy nincs téli és nyári parfümöm, minden időszakban többet váltogatok, most épp a Lush Gorilla exclusive parfümökre vagyok rákattanva.

    VálaszTörlés
  3. Télen a nehéz, pézsmás-szantálos jellegű illatokat szeretem, de ezeket nyáron is használom, csak akkor alkalmanként inkább. Na meg a gyümis testpermeteket szeretem a nagy melegben.

    VálaszTörlés
  4. Van egy nem-annyira-szeretem-de-anyutól-kaptam-és-el-kell-használni illat, ez a Clinique Happy, meg a tavalyi Escada, amikor már a 25 fokot közelíti a hőmérő :) És ami után teljes szívemből sóvárgok, az az Oh Lola! szintén Marc Jacobstól.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagy kedvencem a Cinema, anno ez volt az első igazi parfümöm, amire annyira vágytam. Mostanában a Lancome Treasor Midnight Rose használom és hamarosan jönnek a szolodabb illatok a L'occitane-tól. Cseresznyevirágos a nagy kedvencem:)

    VálaszTörlés
  6. Én személy szerint soha nem éreztem magaménak a MJ parfümöket, de ennek meg kell szagolnom az illatát, olyan jól sikerült az üvegcse. :)

    VálaszTörlés
  7. a L'occitane cseresznyevirág... jajj de szeretem :D

    VálaszTörlés
  8. Jaj nagyon édes ahogy kinéz. :D Rem az illata is jó. ^^
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  9. Szia :D
    És ezek hol lesznek megtalálhatóak? :)

    VálaszTörlés
  10. na jólvan következő parfümöm nekem is :D

    VálaszTörlés
  11. a marc jacobs parfümöket kizárólagosan a douglas forgalmazza otthon :D

    VálaszTörlés
  12. már csak amiatt is kötelező megszaglásznom, hogy katica volt a jelem az oviban :DD és nekem sincs tavasz/nyári illatom most :/ hiába tetszik pár illat, a bőrömön förtelmesek :(

    VálaszTörlés
  13. velem is ez a baj... a bőrömön minden olyan fura és csak kevés illat van ami igazán passzol a ph értékemhez :D

    VálaszTörlés
  14. na, akkor sajna ezzel nem vagyok egyedül ... emlékszem bőgtem a douglasban, amikor kiderült, hogy borzalmas a coco mademoiselle a bőrömön, de ez volt a ck euphoriaval is, és sorolhatnám. Évekig chanel chane voltam, de utóbb már fájt tőle a fejem, aztán armani code-ra váltottam, az megmaradt a mai napig, de jó lenne valami új, meg amit nem érzek mindenkin. (anno, amikor bejött a black xs, nekem volt a városban először és pár hét múlva már mindenkin azt éreztem, nem is használtam el csak 2üveggel belőle :DD , olyan volt, mint amikor egy időben mindenki light blue volt, vagy gucci rush :D )

    VálaszTörlés
  15. A Chance rajtam is jó :D és szeretem, de unom... én meg a Chloe-val jártam úgy, hogy vá ez olyan én illat erre fú de rossz rajtam :D és az hogy egy parfüm bejön a divatba és mindenkin az van, blöaaa mint az az idióta aranyszínű millionare vagy mi...

    VálaszTörlés
  16. jaj, igen a lady million, de annak a pasi változata is 2-3 hónap és mindenkin....
    bár, vannak még jó ízlésű pasik, volt már, hogy buliban jártam körbe, hogy kin van fahrenheit :DD

    azért ha találsz valami jót, írd meg, mert hátha jó lesz rajtam is :DDDD

    VálaszTörlés
  17. ne is mondd... a legtöbb pasi parfümtől felfordul a gyomrom... nálam aqua di dio meg bang aztán ennyit bírok, bár a faranheit sem rossz :D

    VálaszTörlés
  18. nekem Lanvin - Marry me! van most, igazi tavaszi nyári virágos illat :)

    VálaszTörlés
  19. Ez tényleg űber cuki :D én még keresem a tavaszi új illatomat <3

    VálaszTörlés
  20. Én alapvetően télen sem hordok nagyon erős és nehéz, fűszeres vagy édes illatokat (kivétel Naomi Campbell Seductive Wlixirje, eddig ez az egy teltebb illat, ami tetszik)... de nyáron kifejezetten a gyümölcsös és virágos illatokra megyek. Ez a Marc Jacobs jól hangzik, főleg a narancsvirág miatt :). Nekem most a Replay Your fragrance-e és az Esprit Collection a befutó :) (meg az örök kedvenc, J. Lo Live Luxe-a, de abból be kellene szerezni egy újabb üveggel...)

    VálaszTörlés
  21. Pasiban a Bulgari Aqua a mindenem:) Magamon nyárra a L'eau Kenzo

    VálaszTörlés
  22. jujj, tényleg az is jó pasi-illat :D

    VálaszTörlés
  23. Nyáron imádom az Escada-kat, de télen jó messzire elrejtem őket mert olyankor nem esnek jól a cukorkás gyümölcsök a börömön. Télen Kenzo, DKNY, Hugo Boss...
    Viki

    VálaszTörlés
  24. régen gyűjtöttem az Escada nyári parfümöket, annyira jók, de ma már erősnek érzem őket nagyon...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.