Áprilisi MAC megjelenések

Ugyan már írtam ezekről az új MAC termékekről/kollekciókról, de akkor még nem lehetett tudni, hogy nálunk mikor, mi és mennyiért jelenik meg. De tegnap kiderült, kaptam információkat és áprilisban az alábbi három kollekció várható kis hazánkban:

Prime Future

Prep+Prime Moisture Infusion - 10800 Ft
Prep+Prime Skin Smoother - 8200 Ft




Too Supreme

Sheen Supreme Lipglass - 5600 Ft
Sheen Supreme Lipstick - 5300 Ft



Zoom Waterfast Lash

Zoom Waterfst Lash - 5100 Ft



A Prime Future termékeken kívül nekem már mindegyikhez volt szerencsém. A Too Supreme kollekció szájfényei felejtősek, nem működnek úgy ahogy kellene, kevés is van bennük és drágábbak a normál Lipflass-nél, de a rúzsokon érdemes elgondolkozni, mert nagyon szépek a színek, erős fedésűek és nagyon szép a finisük. A szempillaspirál nem vízálló változatát már próbáltam és jó kis spirál ez, szóval aki ragaszkodik a vízálló formulához nézze meg.

6 megjegyzés:

  1. a rúzsok közül tudnék válogatni! A szájfények nem szimpik, ez a tollas megoldás nem tartozik a kedvenceim közé... - csak a prep+prime korrektorom-, anélkül ki sem lépek a házból :D a kompakt primer is valszeg jön velem... jajdevárom! Tobzódunk a szépségekben! :))

    VálaszTörlés
  2. a kompaktra én is le fogok csapni :D

    VálaszTörlés
  3. kíváncsi leszek mennyie jól fogja feltölteni a pici ráncokat... így a nagy 24 előtt is vannak már változások... meg valami igazán ütős, de könnyű hidratálót is kell néznem, na meg jön az ötvenes fényvédő is(láttam Te is használod). Hiába vagyok kozmetikus, a hülye bőrömnek azok nem jók amivel dolgozom :D

    VálaszTörlés
  4. Én igazából az Extra Dimension kollekcióra fenem a fogam, ezért ez biztosan itthon nem lesz kapható :D

    VálaszTörlés
  5. veracska: a fényvédős primer zseniális én imádom :D

    Erzsi: szerintem lesz :D

    VálaszTörlés
  6. uristen, akkor megint anyagi csőd lesz, ha az is bejön... de nem arról volt szó, hogy nem hozzák be? -nem mintha nem örülnék, ha tényleg lenne!-

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.