Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil - teszt

Régen nagy rajongója voltam a fekete szemceruzának (éljen a lázadó metálos korszak jeeeeee), de mára a lelkesedésem alábbhagyott. Sajnos tipikusan olyan szemhéjam és szemszerkezetem van, hogy rajtam egyszerűen nem marad meg, vagy ami megmarad azt nem tudom levakarni még dörzspapírral sem. Sokáig kellett várnom valami értékelhető darabra...

A háttérben az Allure magazin e havi száma, Rooney Mara-val a címlapon :D.
Igazából talán ha egyszer fordult meg a fejemben, hogy vegyek Urban Decay szemceruzát, aztán gyorsan le is tettem róla, mert ugye minek, ha nem is használok szemceruzát... Aztán szokásos unalmas, mit is vehetnék magamnak, mert most éppen megérdemlem körutamon felfedeztem ezt a csodás kék árnyalatot. Kérdeztem is az eladótól, hogy esetleg szemhéjpúderben nem-e lenne-e, mert nem szeretek ceruzázni, de nem találtunk szóval egye fene alapon, elhoztam a ceruzát (az eladó készségesen megjegyezte, hogy ha nem válik be, akkor hozzam vissza. Imádom az amcsikat... :D). És mennyire nagyon jól döntöttem! Na, nem szaladok előre, lássuk a csomagolást. Szokásos, az UD-re jellemző halványlila papírdoboz, sötétebb lila feliratokkal és az információkkal (nem végzünk állatkísérleteket, hány gramm, árnyalat neve stb.). A ceruza külsejének ugyanolyan színe van, mint magának a ceruzának, a kupakja, a vége és a felirat pedig ezüst, a fa része fekete. Szép és igényes, én egyszerűen imádom az Urban Decay játékosságát.

Csak úgy, egy nem túl jól sikerült közeli.

Nem mintha ez jobban sikerült volna...

Az UD fantázianevei olyan jóóóók :D.

És akkor most kezdődjön az ömlengés... Egyszerűen fantasztikus. A ceruza lágy és krémes, de nem csúszkál, tökéletesen precíz vonalat lehet vele rajzolni. Gyorsan szárad, de még arra pont van idő, hogy maszatolgassunk vele, amennyit szeretnénk. A pigmentáció tökéletes, önmagában is teljes mértékben megállja a helyét. És ami a legfontosabb, hogy ha egyszer megszárad, akkor nem mozdul el sehova. Nem csúszik le, nem mászik fel, nem kopik, de ugyanakkor könnyen lemosható. Én egy csodás középkék árnyalatot választottam, ami metálos fényű, de a márka kínálatában összesen 24 féle színből lehet válogatni és van egy olyan érzésem, ha ez ennyire jó, akkor a többi is. Az ára 18 dollár, ez most nagyjából 4200 forintnak felel meg, ami egy kicsit húzós, de a tökéletes szemceruzáért talán annyira mégsem.

Igen... már használtam, mielőtt lefotóztam volna. Sorry.

Ilyen szépségességes a színe.


Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5*ös. Ne keressétek tovább a tökéletes szemceruzát, mert itt van :D. 

8 megjegyzés:

  1. Tanúsítom, hogy remek szemceruza :)
    Mellé még ajánlanám a Too Face és Nars szemceruzáit, azok is kiválóak. Mind a 3 márkából van és nagyon tartósak, nem is keresgélek e téren tovább, mivel a 3 márka kínálatában minden szín megtalálható :)

    VálaszTörlés
  2. engem annyira nem is érdekeltek már egy ideje a ceruzák, de most elkapott valami :D

    VálaszTörlés
  3. okés :D igyexek majd csinálni valami értékelhetőt

    VálaszTörlés
  4. ."ha nem valik be, hozzam vissza".....ez milyen jo :)

    VálaszTörlés
  5. hát ezt itt így működik :D

    VálaszTörlés
  6. Óóó, fájdítod a szívem :D Én az U.D. feketéjéről tudnám ugyanezeket elmondani, egyszerűen a legeslegjobb szemceruzám... előre pánikolok, hogy mi fog történni, ha egyszer elfogy.. :$ (Nyáron vettem Párizsban és most kb. a felénél járok... csak itthon meg nem olyan egyszerű beszerezni, eBayről nem éri meg igazán + van, hogy nem is szállítanak ide... ha igen, akkor meg készlethiány van feketéből.. :D)

    VálaszTörlés
  7. annyit tudok mondani, hogy nem most lesz ugyan, de ha ősszel megyek haza akkor szívesen viszek nektek egy-két cuccot ha szépen megkértek :D küldeni innen drága, de ha otthon adom fel az úgy már jó :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.