Lancome Rouge In Love

A Lancome Emma Watson arcát és hírnevét felhasználva megpróbál idén tavasszal a fiatalabb vásárlók kegyeibe is beférkőzni. Kezdésnek két terméket kapunk tőlük: a Rouge In Love-ot és a Vernis In Love-ot. Az új rúzsok a régi Color Fever családot váltják le, összesen 24 árnyalatban lesznek elérhetőek és három színcsaládra lesznek osztva. A lakkok a Le Vernis kollekciót váltják és szintén 24 színnel kezdenek. A továbbiakban szezononként várható lesz majd pár új limitált vagy állandó árnyalat. NEm tudom eldönteni, hogy szeressem-e vagy sem... És ti?


9 megjegyzés:

 1. Nekem alapvetően tetszik, de a képről semmi olyasmi, amit korábban már ne láttunk volna. A kampányfotón szegény Emmából nem sok maradt....

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű szín, de biztos nem veszem meg :)

  VálaszTörlés
 3. nem rossz. tetszik a rúzs csomagolása, de nem az én árfekvésem. amúgy Emmaról jobb fotót is lehetett volna készíteni :)

  VálaszTörlés
 4. Vajon az ára is kedvezőbb, ha már ennyire a fiatal korosztály a cél..?

  VálaszTörlés
 5. Nekem is ez jutott eszembe, és szerintem biztosan nem lesz olcsóbb. :S

  VálaszTörlés
 6. hát, attól hogy valaminek vidám színei vannak, máris fiatalos?
  szerintem is azzal kéne nyitni, hogy elérhetőbb árú kollekciókat készítenek, nem hiszem, hogy a fiatalabbakat a csomagolás vagy a termékek tartják vissza a vásárlástól.
  Emma Watson meg miért van ott mindenhol?! nem bíírom szegényt :D nem szép, de még csak kisugárzása sincs igazán, hogy átütő legyen a reklámokban.

  VálaszTörlés
 7. tutira nem lesz olcsóbb :D pedig tényleg ezzel lehetne elcsábítani a fiatalabb vásárlókat

  VálaszTörlés
 8. Én már most szerelmes lettem a rúzsba :D

  VálaszTörlés
 9. Emma elbűvölően szép!!! :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.