Revlon ColortStay 16 Hour Eyeshadow Quad - teszt

Elkezdtem elég erősen ismeretséget kötni az eddig általam teljes mértékben mellőzött Revlon-nal. Már túl vagyok a csodás szájfényen és a még csodásabb rúzsokon, meg két szempillaspirálon, amikről egyelőre nem mondok semmit, majd a tesztekből meg fogtok tudni mindent és úgy döntöttem, hogy akkor most megpróbálkozok a szemhéjpúderekkel is...

A csomi nem tetszik...

A ColorStay quadok nagyon újak, olyannyira, hogy ezen a héten pakolászták ki őket a boltokba. A legtöbb kombináció pont nem nekem való, mert túl barnásak meg meleg tónusúak, de azért találtam két ígéretesnek látszó darabot. A csomagolás elég gyengus, míg a rúzsokra és a szájfényekre nagy gondot fordítanak ez valahogy olyan olcsó hatásúnak tűnik, az egyszerű, fényes fekete műanyaggal. A tetején van kis ablakocska, van applikátor is és jól záródik, de nekem nem tetszik. Ennyi. Persze a célnak megfelel, csak nem mutatós. A hátoldalon van egy kis használati útmutató, hogy hogyan készíthetünk sminket a megvásárolt palettával. 

Kis használati útmutató.

A két általam választott kombináció teljes eltérő, nagyon vicceske vagyok, mert elsőre igazából csak az Inspired harsány színei fogtak meg, aztán na mondom adjunk egy esélyt a többinek is, szóval tüzetesebb átvizsgálás után az Enchanted is jött velem, persze azóta már rájöttem, hogy sokkal jobban tetszik, mint a vadabb paletta :D. Az Inspired-ben található színek az alábbiak: egy selyemfényű krémszín (kellemes lágyabb textúra), egy pisztáciazöld (kicsit keményebb és csillámos), egy azúrkék (kicsit keményebb és csillámos) és egy sötétkék (selyemfényű kellemes lágyabb textúra). A világoskék és a világoszöld színek elsőre kicsit megijesztettek, mert keménynek találtam őket nagyon, de mégis működnek és szépen fognak, szóval erre a kombinációra max ez a fura textúra a panaszom semmi más.

Az Inspired.

Nem rosszak azért.

Az Enchanted-ben található színek az alábbiak: egy világos rózsaszín (selyemfényű kellemesen lágy textúrájú), egy szürkés lilás ezüstös árnyalat (kedvenc :D, finom lágy textúra és gyengéd metálfény), egy bézses pezsgőszín (lágy textúra selyemfénnyel) és egy varázslatos sötétzöld csillámokkal. Igazából a zöld szín miatt választottam ezt a palettát, de amikor kipróbáltam beleszerettem úgya hogy van az egész kombinációban, mert fantasztikusan mutatnak együtt. Itt a textúrákkal sem volt gond és a pigmentáció is tökéletes. Azt hiszem 6,49 dollárért (kb 1500 Ft) megérte megvenni őket és sajnálom, hogy a többi nem nekem való :(.

Az Enchanted.

Szépséges visszafogott színek.

Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 3/5
Összegzés: 4es. Nagyon kis kellemes szemhéjpúderek ezek, az egyetlen bibi a kevésbé kellemes csomagolás, de az is elmegy.  Csak ajánlani tudom annak, akinek elérhető közelségben van Revlon.

5 megjegyzés:

  1. a második paletta ránézésre unalmas, viszont a színek a karodon nagyon szépek! Én is szétnéznék a Revlon háza táján, de valahogy mindig máshova sodor a szél és nem a Revlon pulthoz :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszenek. :)

    VálaszTörlés
  3. Viki én is így voltam vele :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek, nekem is tetszenek:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.