Tarina Tarantino Starchild Odyssey Collection Palette - teszt

Képzeljétek magatok elé az alábbi szitut: nézelődtök szép komótosan a Sephora-ban (vagy bármelyik másik parfümériában, esetemben Sephora volt éppen), különösebb cél nélkül. Sok szép dolgon akad meg a szemetek, de ilyenem már van, erre nincsen igazán szükségem, vagyis annyira mégsem különlegesek, hogy megvegyétek őket. De azért tovább nézelődtök. És akkor a leértékelt polcon megakad a szemetek valami csillogó, holografikus dobozkán... Vajon mi lehet az? Csak egyetlen egy darab van belőle mindenesetre és 15 dollárra le van értékelve. Sehol semmi teszter, szóval a kíváncsiság győz. Kibontjátok. Aztán mint a villám tepertek a pénztárhoz vérben forgó szemmel, mert ezt nem lehet itt hagyni, kell-most-azonnal. Megvan az érzés? Nekem megvolt :D.

Már a dobozát látva éreztem...


Az áldozatom pedig egy csodás Tarina Tarantino paletta lett. Tavaly tavasszal volt aktuális a kollekció ugyan, de igazából tök mindegy, mert a sminkben nem igazán mennek ki a divatból a dolgok, a mindenkinek úgyis más áll jól elv alapján ugye. Szóval valószínűleg azt a palettát már szinte lehetetlenség beszerezni, de így legalább lesz elképzelése mindenkinek arról, hogy milyen is egy Tarina Tarantino paletta. A kis csoda egy holografikus lilás dobozkában érkezik, azon belül pedig egy kis zsákocskában. Nagyon igényes és szép, igazi luxus érzete van a dolognak mégis játékos tud maradni az egész. A paletta is furán fémes-holografikus, zöldes és lila fényben játszik. Felül egy nagyon klassz kis kép van, egy strasszos bukósisakos, csajsziról aki a palettával van kifestve (csodáááás a sminkje), az alján pedig az árnyalatok nevei szerepelnek. Egy megszállott gyűjtőnek és különlegesség kedvelőnek ez maga a mennyország! Belül van az öt szín és egy nagy tükör, szerencsére felesleges és hasznavehetetlen applikátort nem mellékeltek.

Ilyen kis zsákocskában érkeznek a Tarina Tarantino paletták.

Annyira nagyon jól néz kiiii....


A paletta színe káprázatosak, néha csak előveszem és gyönyörködök bennük annyira tetszik az egész. Csupa hideg színek, lila-kék-ezüst kombinációban. A Starchild egy igazi fémes ezüst, volt és van egy jó pár ezüst árnyalatom, de ez minden übereli. A szemhéjon konkrétan olyan, mintha folyékony ezüsttel vonnánk be a bőrt, zseniális. A Nebula egy pasztell fémes fényű lila, kiváló highlighter árnyalat. Az Odyssey egy szintén fémes fényű levendula lila, enyhe kékes ragyogással. Az Empire egy durva türkiz, egyszerűen paff vagyok tőle. Ha valaki dupe-ot keres akkor MAC Surf USA-t tudom ajánlani. És végül itt van a Meteor Night egy lilásan fénylő éjkék. Mindegyik textúrája nagyon finom, könnyű velük dolgozni és tartósak is. A swatchokat alappal és alap nélkül is elkészítettem, így lehet látni, hogy ugyan alap nélkül is nagyon mutatósak, de alappal valami brutálisan szépek és intenzívek lesznek. Az a baj, hogy elfogult vagyok, mert szerelmes lettem ebbe a kis gyönyörűségbe és semmi rosszat nem tudok róla mondani. Egyébként FYI mindegyik Tarina Tarantino paletta hasonló minőségű, de színügyileg ez a legjobb. Na jó a mostani téli kollekció egyik kombinációja is ütős :D. 

És a neve... Mint valami sci-fi film :D.

Starchild - alap nélkül és alappal.

Nebula - alap nélkül és alappal.

Odyssey - alap nélkül és alappal.

Empire - alap nélkül és alappal.

Meteor Night - alap nélkül és alappal.


Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5*ös. Naná! Hibátlan, tökéletes, gyönyörű... És az sem utolsó szempont, hogy féláron volt :D. Lesz még nekem Tarina Tarantino palettám van egy olyan érzésem. Érdemes őket kipróbálni lányok, szóval ha van valakinek elérhető közelségben ne habozzon, mert megéri.

12 megjegyzés:

  1. Ez nagyon Lolly-s :D szép darab az már biztos.

    VálaszTörlés
  2. Ez valami gyönyörűséges! :) A türkiz és a sötétkék tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
  3. .jokat irnak mindenhol ezekrol a Tarantino cuccokrol nagyon :)

    VálaszTörlés
  4. Hu hát én nem ájulok el tőlle, a kék az szép de a többi nem igazán az én színeim..

    VálaszTörlés
  5. igyexek majd több ilyen tarina tarantino palettát tesztelni :D

    VálaszTörlés
  6. Ez tényleg nagyon Te :) Az Odyssey és az Empire nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  7. Szia :)
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudom azt beállítani, hogy legyen "Tovább" gomb?

    VálaszTörlés
  8. a poszt írásánál a menüsorban van egy félbeszakított papír ikon azzal :D

    VálaszTörlés
  9. Az a sötétkék :OOOO tejóééég. Ez meseszép, megért minden félrelökött embert :DDD

    VálaszTörlés
  10. Ohh, az a türkiz meseszép!! Régóta keresek igazán szép türkizt! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.