Sephora újdonságok tavaszra

Tudom, hogy sokatoknak, vagyis inkább legtöbbeteknek nincsen elérhető közelségben Sephora, de egy kis nyálcsorgatónak szeretném megmutatni a Hello Kitty, a Tarina Tarantino és a Kat Von D újdonságokat.

Kat Von D - Mi Vida Loca Palette

Ezt az igencsak klassz palettát a 'művésznő' hátán lévő színes tetoválás ihlette. Nem volt még szerencsém egyetlen egy Kat Von D termékhez sem, de ezen a palettán erősen elgondolkozok, mert nagyon szép a dobozkája is és jól használható színek vannak benne, plusz az a szép lila ceruza... Az ára 34 dollár.

Nem rossz, nem rossz...



Hello Kitty Mon Amur Collection + Year Of The Dragon Compact Mirror

Mennyire izgi, hogy 2012 a sárkány éve lesz! Az uncsi és lassú nyulacska után bele fog húzni az univerzum és sok változás várható. Ha magatoknál tartotok egy kabalasárkányt, vagy bármit amin sárkány van, akkor nem fog elkerülni benneteket a szerencse idén. Én lehet, hogy ezt a kis tükröcskét veszem meg magamnak, praktikus és szerencsét is hoz :D. Kár, hogy a sminkkollekció darabja nem sárkányosak, főleg az a kis lufis paletta, mert az nagyon tetszik. Egyébként minden Eiffel tornyos, meg Párizs meg ilyesmik, akinek bejön az ilyesmi az imádni fogja, nálam annyira nem nyerők.

Ezt imádom... 18 dollár egyébként.

Francia kapcsolat... 39 dollár.

Ez annyira, de annyira édi. 35 dollár.

Az ecsetkészlet soha nem hiányozhat. 49 dollár.

Van tükör (18 dollár) és neszesszer is (29 dollár).


Tarina Tarantino 

Szeretem ezt a márkát, de ezek a képek most annyira nem győztek meg... A duókból lesz összesen négy kombináció és a kompakt tükörből is több szín lesz majd kapható. A szempillaspirál viszont így első ránézésre nem rossz, de most annyi spirálom van, hogy egy évig nem kell újat vennem, de persze tudom, hogy úgyis fogok...

Remélem a többi duó szebb lesz. 18 dollár.

Szép a tubusa. 19 dollár.

Bling-bling tükör. 25 dollár.

7 megjegyzés:

  1. jajj nem kellett vna megnéznem ... X( imádom a hello kittyt és mániákus sárkánygyűjtő vagyok :D nyaklánc, gyűrűk, karkötők, szobrocskák, poszterek.. minden van ami sárkány XP

    VálaszTörlés
  2. de jó :D én is csípem őket bár nekem semmi sárkányos cuccom nincsen még :D

    VálaszTörlés
  3. Kéééész vagyok :D
    Hello Kitty mindenhol :) Nekem az ecsetkészlet jöhet .

    VálaszTörlés
  4. Basszusbasszus de kéne az a lufis csodapalettácska... :D
    Én kicsit Párizsmániás vagyok, ár azt hiszem soha nem vettem magamnak még semmi Eiffel-tornyosat, maximum ajándékba... De ez nagyon kéne, máo.
    Gondolom itthonról semmi esély nem lesz beszerezni...

    VálaszTörlés
  5. En mar alig varom, hogy Szingapurban vagy Kuala Lumpurban beterjek egy Sephoraba, napok kerdese, szerdan indulunk az azsiai kiskorutra:)

    VálaszTörlés
  6. de jó neked! Jó utat és érezd jól magad :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.