Maybelline Dream Bouncy Blush - teszt

Se Maybelline, se krémes pirosító rajongó nem vagyok egy jó ideje (de fura pedig régen imádtam a Maybelline WaterShine Diamonds rúzsokat, egy csomó volt belőle, meg alapozót is használtam, de most konkrétan két darab Maybelline termékem van, azok is vadi újak :D), de ezeknek a cukiságoknak még én sem tudtam ellenállni...

Életem legfurább pirosítója az már egyszer biztos.
De hogy mi is az a Bouncy (ruganyosnak fordítanám, ha lehet :D) Blush? Azt hiszem a világ legfurább textúrájú pirosítója. Se nem púder, se nem krém és még csak nem is hab, ráadásul tényleg olyan furán gumiszerűen ruganyos. Kész vagyok tőle. A textúra egyébként nagyon finom, a három már említett fajta keverékének tűnik leginkább, de abszolút púderes érzetű a bőrön, és finom selyemfényű lesz a végeredmény is. ÉS annyira készen vagyok ettől, hogy a csomagolásáról eddig még nem is beszéltem. Cuki, picike, semmi extra, de a célnak megfelel. Nincsen felesleges tükör, sem felesleges ecset, jó ez így, bár a színe konkrétan ronda :D. Az infókat megtaláljuk az alján.

Itt van a leírás.

Sok szép szín van egyébként belőle, vannak nagyon erőteljes darabok is, meg visszafogottak is, rózsaszínek, mályvák, piros, barackok. Mivel én ez utóbbiakat részesítem előnyben, egy ilyen árnyalatra esett a választásom. A Peach Satin árnyalat egy korallosabb, kicsit erőteljesebb barack, rögtön meg is tetszett, szép különleges szín. A finise mint már említettem nagyon lágy selyemfényű, szinte matt, szóval tökéletes, főként a hétköznapokra. És a használata? Nem vagyok hozzászokva, hogy kézzel vigyem fel a pirosítókat, ezért egy duo fibre ecsettel dolgoztam (na jó megpróbáltam kézzel is, de nem testszett a dolog) azzal jól ment a munka. Egyenletesen oszlott el és nem is lett túl sok, ráadásul lehet építeni. Jól teljesített a legnagyobb meglepetésemre és még viszonylag tartósnak is bizonyult, egy egész napot szépen kibírt, jelentősebb kopás nélkül. Az ára kb 7 dollár (kb 1600 Ft), de mindig kidobom a blokkot és minden üzletben más-más az összeg, szóval nem tudom pontosan.

Jó kis szín!

Kicsit erőteljesebben vittem fel, hogy lehessen látni, mennyire jól építhető.


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 4es. Nem rossz, nem rossz, szívesen fogom használni, de azt hiszem, hogy a kedvencem soha nem lesz, de ez már személyes dolog. Szerintem egy próbát megér, már csak a különleges textúra miatt is.

17 megjegyzés:

  1. A textúrájára nagyon kíváncsi lettem az írásod alapján:) A pigmentáltságát viszont én nem látom túl jónak, de lehet, hogy a monitor hibája, hogy alig üt el a kezed színétől.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon erős a színe, bár most a karom barnább a szokottnál az tény... az arcomon viszont üt :D

    VálaszTörlés
  3. Az elf Studio "krémpirosítóinak" van a leírásodhoz hasonlóan furcsa,ámde hatékony állaga:)))

    VálaszTörlés
  4. nagyon érdekelne, milyen lehet belenyúlni:)

    VálaszTörlés
  5. Nálunk lehet kapni? Nagyon szép színe van^^

    VálaszTörlés
  6. nálunk még nincsen szerintem, de remélhetőleg lesz

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó, ha lesz itthon tuti veszek és kipróbálom :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  8. nekem tetszik, olyan kis finom visszafogott:)

    amúgymeg álllllllatti szerintem:d folyton nyomkodnám!:DDDD

    VálaszTörlés
  9. hát én is elszórakoztam vele :D

    VálaszTörlés
  10. Lolly nem tudod hogy tudnék hozzájutni egy ilyenhez?:( annyi youtube videoban látom és annyira érzem hogy Ő KELL=( hívogat..:(

    VálaszTörlés
  11. sajnos fogalmam sincsen, hogy nálunk lesz-e és ha igen akkor mikor vagy hogy Magyarországhoz legközelebb hol lehet megvenni. Én ebay-el vagy amazon-nal próbálkoznék

    VálaszTörlés
  12. igen ott néztem én is, de duplaannyiba kerülnek postával..:(

    VálaszTörlés
  13. sajnos mást nem tudok, mert ha én küldeném akkor meg tripla árat fizetnél a postaköltség miatt. Ha megyek haza, ami nem most lesz akkor viszek majd pár dolgot, de arra fél évet kell még várni.

    VálaszTörlés
  14. akkor addig próbálkozok még másol és max félév mulva ujra zargatlak miatta. :$:d

    VálaszTörlés
  15. megbeszéltük :D de úgyis majd szólok az ügyben a blogon, de ez még titok :D

    VálaszTörlés
  16. szuper;) én titokban tartom!:D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.