MAC Glitter and Ice Lipstick - teszt

3:57 du.
Elérkeztünk a csillogás hullámvasútjának utolsó kanyarához! Öveket még szorosabbra venni, szomszédba belekapaszkodni és sikoltaniiii, mert a csillámok nem kímélnek senkit! Váhááháhhhááá :D.

A rúzsoknál nekem ez a fehér/ezüst kombó jobban bejön, mint a fekete.

Az utolsó darab, amit (egyelőre) beszereztem a Glitter and Ice kollekcióból, az egy glaze (majdnem áttetsző csillámos) finisű rúzs volt. A csomagolás szintén ezüst papírdoboz és szintény fehér műanyag ezüst felirattal, akárcsak az előző kettőnél. Fagyos és ünnepi hangulat 100%-ig garantálva innentől kezdve.

Ez a szín önmagáért beszél.

Csak ugye nem ilyen erős sajna.

Az árnyalat neve Whirls & Twirls, maga az árnyalat pedig egy nagyon különleges kis szín. Első ránézésre mályvás rózsaszínes arany és ezüst csillámos. Jól hangzik nem?? Persze a finisnek köszönhetően szinte csak a csillám marad meg az ajkakon, a szín maga annyira nem látszik, de ez ennek a darabnak a különlegessége. Önmagában csak jeges ragyogásba vonja az ajkakat, de szerintem nagyszerűen használható erősebb rúzsokra, vagy bármilyen rúzsra, mert nagyon fel tudja dobni ez a kis extra effekt a hétköznapi darabokat. És az a jó benne, hogy abszolút nem az a hú de nagyon beleestél egy csillámporos vödörbe... Csak szép és diszkrét ragyogásba vonja az ajkakat. Nem azt mondom, hogy egy kötelező és kihagyhatatlan darab, de mint kis szarka és csillogásmániás (érdekes de csak a sminkben) én imádom ezt a rúzst. Ja majd elfelejtettem: vigyázni kell vele, mert hiába könnyű vele dolgozni, jó krémes, viszont a csillámok és a finis miatt száríthatja az ajkakat. Tartósnak viszont tartós, a csillogás sokáig megmarad. Az ára 15,5 dollár volt, otthon 5200 Ft ha jól emlékszek, de szokás szerint javítsatok ki, ha tévednék.

Ez a csillogás a végeredmény.

Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 4/5öd. Jól kihasználható darabnak tartom és különlegesnek is, de nem mindenki számára kötelezőnek. Aki szereti a csillogást vessen rá egy-két pillantást azért :D.

5 megjegyzés:

  1. Hát... szép, szép... De ha már rúzs, akkor üssön a színe. Legalábbis szerintem. De a fehér külső ezüst felirattal... Már ezért megéri :)))

    VálaszTörlés
  2. Ezt néztem ki a rúzsok közül! Na majd holnap ;)

    VálaszTörlés
  3. Akkor csak én mosolyogtam meg a fehér külsőt, hogy olyan, mint egy...hát, mint egy tampon. De egyébként nagyon tetszetős rúzs : D

    VálaszTörlés
  4. Jaj :) de gyönyörűűű !
    Igaz egy gondolattal pigmentáltabbnak gondoltam, de a csillogása ezt feledteti.

    Reggel éhgyomorra már a Mac-ben kezdek, egy újabb sminktanácsadás formájában.

    Szerintem új kollekcióknál nagyon megéri a sminktanácsadás, kapok egy szép sminket, természetesen az új sminkcuccokkal kérem + sok hasznos tanács és mindez ingyen, mert ilyenkor biztosan nem nehéz valami szépet vásárolni. :)

    Milyen kis számító vagyok :DDD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.