Chanel Les Harmonies de Printemps Spring 2011

Hol van még az a tavasz.... A Chanelt úgy látszik marhára nem érdekli, hogy jó messze, máris közzé tette a tavaszi sminkkollekcióját. Most mit is mondhatnék én erre?? Szokásosan Chanel-esen szépséges és elegáns, de annyira unalmas, hogyha egy film lenne hát elaludnék rajta. Egyszerűen a Chanel mostanában annyira ugyanazon a színpályán mozog, hogy nem hiszem el, hogy nincsen fantáziájuk. (Tutira láttuk már ezeket a színeket máskor is.) Szóval csalódás a köbön. Igazán csinálhattak volna valami extra mintát, formát, textúrát bármit. Egyedül a körömlakkokban látok fantáziát és ennyi. Ahogy már mondtam szép, de nagyon unalmas. 

Kampánykép. Uncsi....


Poudre Universelle Compacte; Blush Horizon

Les Quatre Ombres; Ombre Essentielle; Stylo Yeux Waterproof

Rouge Coco Baume; Rouge Coco Shine; Rouge Coco

Levres Scintillantes; Le Vernis

7 megjegyzés:

  1. Jaj de szépe a Horizont arcpirosító, de többi tényleg nem nagy durranás.

    A Dior aki a tavaszi kollekciójával felkeltette az érdeklődésem, már előre látom a sok swatch-ot amit azokkal készítek majd :DDD
    De lehet még egy smink is sikerül :D

    VálaszTörlés
  2. ezek a szájfényszínek annyira ismerősek... még emlékszem kommentet is írtam alá, amikor elsőnek láttam:D Lolly, melyik chanel kollekciónál voltak ugyanezek a színek?

    VálaszTörlés
  3. Hát tényleg nem túl izgalmas, nekem is csak a körömlakkok tetszenek de azok közül is inkább csak a narancssárga, az nagyon szép. :)


    http://youth-and-fashion.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Catwalk: szerintem tavaly nyáron voltak hasonlóak

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.