NYC Kiss Gloss - teszt

4:00 du.
Ti hogy álltok a tubusos szájfényekkel? Nekem van egy jó pár, de valahogy felejtésbe vannak merülve, egyszerűen nem csípem őket, max a szinte színteleneket, mert azokat útközben is könnyű felkenni. Vajon ez most megváltoztatja a véleményemet...?

Fólia nélkül.

Vicces, de ez életem első NYC terméke, ezt is a Coty csomagban kaptam. Örültem, amikor behozták hozzánk is, aztán végül semmi érdemelegeset nem láttam az állványon és soha nem vettem meg semmit. Nincsen sok tapasztalatom tehát velük, mindössze ezt a szájfényt sikerült megismernem. A Kiss Gloss egy majdnem tiszta áttetsző tubusban érkezik, felül van egy fekete sáv, meg ezüst felirattal, hogy mit is tartunk a kezünkben. Kupakja fekete, jól záródik. Az áru átlátszó fóliába van csomagolva, hogy még csak véletlenül se piszkáljon hozzá senki, jó pont :D. Az én árnyalatom a Murray Hill Melon, ő egy szép pink szín, kicsit áttetsző. A csomagolás gyümölcsös illatot ígér, de én esküszöm semmilyen gyümölcsöt nem tudtam benne felfedezni, kellemes, édeskés, nem zavaró, de nem is gyümis. Az állaga inkább zselésebb, mint folyós, csak minimálisan ragacsos, tényleg csak éppen hogy. Érdekes módon bizsergeti az ajkaimat (most is fent van direkt), nem tudom, hogy ez most direkt vagy érzékeny vagyok valamire, ami benne van. Magával fej részével, vagyis ugye az applikátorral ugyanúgy lehet dolgozni, mint a többi hasonlóval: ha csak egy áttetsző színről van szó tükör nélkül feldobhatjuk és mehetünk, mert nagyjából el lehet vele szépen oszlatni a szájfényt. Viszont ez a Kiss Gloss becsapós, mert van színe, nem is kicsit, ami jó csak a tükör nélküli használat így már nem működik... És egy kicsit nehéz szépen és egyenletesen eloszlatni a színt, olyan fura, mintha nem akarna mindig fogni, nem is értem. Viszont ha sikerül felkenni, akkor szép és nagyon fényes és bírja is pár óráig. És mire ezt megírtam, már nem is bizserget :D. Összesen 10 árnyalata létezik, az ára 549 Ft a Rossmann üzletekben.


Fóliába csomagolva. Könnyen lejött.

Ilyen szép egyébként a színe.


Értékelés:
  • termék: 7/10
  • használat: 3/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 3as fölé. Nem sikerült még mindig megszeretnem ezeket a tubusos szájfényeket... nem lenne ez rossz, de nem lehet szépen felkenni, és ez öreg hiba.


A terméket tesztelésre kaptam a Coty-tól. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

7 megjegyzés:

  1. A használata miatt nem veszek tubusost :(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a színe! Szeretnénk látni a szádon kipróbálva!!! Én sem szeretem a tubusost...ha veszek is a színe miatt, ilyenkor mindig ecsetet használok...

    VálaszTörlés
  3. Megnézném élesben, a szádon :)
    Nekem semmi bajom a tubusossal, régen egy másik márkából volt 3-4 szín, imádtam őket :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem meg az olcsóbb kategóriából ez a kedvencem, vettem 3 színben, de nem is bántam meg, én annyira elégedett vagyok vele, h még engem is meglep.

    VálaszTörlés
  5. azért nem akartam a számon is, mert nem volt szép, nem oszlott el a szín rendesen...

    VálaszTörlés
  6. Én ezekkel az NYC termékekkel totál befürödtem!Vettem körömlakkot: nem jó, vettem szemfestéket: nem pigmentált, vettem szemcerkát: kemény! még talán a szempillaspirált próbálom ki! vki tud róla vmit???

    VálaszTörlés
  7. na akkor én se nagyon fogok venni semmit már látom...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.