Mineralissima Mineral Blush - teszt

Még tartozok a Mineralissima tesztekkel, az alapozó és a primer már megvolt, őket azóta is rendszeresen használom és a primer igencsak belopta magát a szívembe. Most jöjjenek a pirosítók.
A csomagolás egyszerű, áttetsző kis tégelyek, jól záródó fekete tetővel, alulra fel van ragasztva az árnyalat neve. Kicsit nehézkes emiatt a használat, hiszen ki kell a tetőbe egy keveset önteni a porból és onnan felvenni az ecsettel. Sajnos nem mindig van az embernek kedve a macerához, de erőt szoktam magamon venni, mert a pirosító viszont egy álom :D. Három csodaszép árnyalatot kaptam, ebből kettő egy természetesebb, visszafogottabb árnyalat, egy pedig egy vadócabb szín. Mind a három enyhén fényes finisű (ez általában jellemző az ásványi termékekre), nagyon selymes és finom textúrájúak, élvezet őket használni, akárcsak a többi ásványi terméket, én ezen minden egyes alkalommal meglepődök. A két szolidabb szín a Flirt, ő egy nagyon világos barackos rózsás árnyalat, highlighternek is kiváló. A másik a Sneaky, ő egy szintén világos, rózsaszínesebb természetes árnyalat (és ha még emlékszik valaki a MAC tavaly tavaszi kollekciójára a Give Me Liberty-re és azon belül a Shell Pearl beauty powder-re, na ez a szín pont annak a dupe-ja szerintem :D), ez tökéletes minden bőrtónushoz a mindennapokra, igazi jolly joker. A kicsit durvább szín a Foxy, ő egy pirosas korallos árnyalat, jóval sötétebb és intenzívebb, mint a másik kettő, persze fel lehet vinni finoman is. Nagyon szépen és egyenletesen lehet őket eloszlatni, szinte beleolvadnak a bőrbe és tartósak is, erre nem lehet panasz. A teljes méret 5 gramm és 11 euró, de lehet sample-t is rendelni, ő 1 gramm és 2,25 euró és igazság szerint ez is sokáig elég. 8 árnyalatot lehet egyébként kapni, bevallom én mindegyiket elfogadnám...

Ő a Flirt.

Ő a Sneaky.

Ő Foxy.

Foxy, Sneaky, Flirt.


Értékelés:
 • termék: 9/10
 • használat: 4/5
 • csomagolás: 4/5
Összegzés: 4es fölé. A kicsit macerás használat és a netes rendelgetés ellenére is nagyszerű a termék, csodálatos a textúra, a színek és a finis is.


A terméket tesztelésre kaptam a Mineralissima-tól. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

8 megjegyzés:

 1. Nekem is a Sneaky tetszik a legjobban. Látszik a teszten is, hogy milyen szépen passzol a bőrödhöz és szinte összeolvad vele. Tetszik, hogy nem túl csilli-villi, de mégis nagyon szép fénye van. Megértem, hogy miért imádod.:D:D
  (Andi)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is a Sneaky a best! Már régóta keresek ilyen színű pirosítót, mert ez olyan diszkrét, mindennapi! :)) Csodás színe van!

  VálaszTörlés
 3. és az a vicces, hogy nehéz ilyet találni...

  VálaszTörlés
 4. A Sneaky nagyon-nagyon szép a bőrödön :)

  VálaszTörlés
 5. köszi :D bár szerintem ő mindenkin jól mutatna :D

  VálaszTörlés
 6. elfogadnám mindet, de a sneaky a legjobb.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.