Arual Lapiz de Labios - teszt

12:53 du.
Lassan az Arual termékek tesztelésének végére érek. Most jöjjön a rúzs, aztán majd a körömlakk egy NOTD keretein belül...

A logó még mindig bejön nagyon :D.


A szájfény után a rúzstól is hasonló jókat vártam, kíváncsi voltam, hogy ő vajon miként teljesít. A csomagolás a többi Arual termékhez híven sötétkék, arany logóval és felirattal, kissé törékenynek tűnő átlátszó műanyagból. A kupak nem zár valami biztonságosan, én fix, hogy nem merném bedobni így a táskámba, mert katasztrófa lenne a vége. Az viszont jó, hogy a rúzs maga teljesen visszatekerhető a tokba, így nem nyúlok bele a kupakkal. A csomagolás alján van a számozás, az enyém a No2-es, ez a honlap szerint talán a krémbézs, de sajnos ott nincsen számozás és a kép is hervasztóan kicsi a termékekről, eléggé zsákbamacskát veszek fíling. Az illata ennek is babapopsikrém szerű, kicsit erősebb, mint a többi Arual terméknek, de az ajkakon már nem érezni annyira. A No2-es árnyalat egy világos rózsaszínes bézs, egy teljesen mindennapi szín, bármikor bármilyen alkalomra megállja a helyét. Semmi extra, de szép és jól kihasználható. Az állaga nagyon furi, keménynek tűnik, amikor felviszem, de valójában nagyon krémes és lágy lesz, a kezdeti nehézségek után könnyen siklik az ajkakon. A fedése rendben van, szépen pigmentált, de világos szín révén, nem túl feltűnő. Az viszont 100%, hogy csak szépen ápolt és hidratált aljakon mutat jól, mert az állaga és a színe miatt minden hibát kiemel és a kis ráncocskákba is szeret beülni sajnos. Viszonylag tartósnak mondható, pár órát ivással kibír, az evés már sok neki. De nem szárítja az ajkakat, nekem nem hiányzott mellé az ajakápoló egyszer sem. Összesen 12 árnyalatban lehet kapni, 1040 Ft-os áron az Arual honlapján, de mint említettem nem nagyon lehet tudni (csak a név alapján sejthetjük), hogy milyen színt veszünk meg. De ha valaki szeretne rendelni, akkor a megjegyzés mezőbe írja be a blog nevét és 15% kedvezményben részesül!

A fényképezőgépem nem mindig birkózik meg a sötét színekkel :D.

Na ilyen szép a színe a rúzsnak.

Itt is jól mutat, egy jó kis mindennapi szín.

Nem túl feltűnő, de látszik, hogy a ráncokba beül egy kicsit.


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 3/5
Összegzés: 3/4. Nem rossz maga a rúzs, de a csomagolása sajnos nem túl biztonságos, félő, hogy a műanyag könnyen törik. Hibapont még, hogy a honlapon egyszerűen nem lehet látni az árnyalatokat.

A terméket tesztelésre kaptam az Arual-tól. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

3 megjegyzés:

  1. szép a csomagolása, az első kép olyan, mintha valami márkás bor lenne piciben :D

    VálaszTörlés
  2. Szeretem ezt a rúzst nekem a 4-es árnyalat van jó, mert nem szárítja ki az ajkaimat.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.