Moment of beauty - Dolce&Gabbana újdonságok

Titkon szerelmes vagyok ám Scarlett Johansson szépségébe, úgyhogy meg kell osztanom veletek a Dolce&Gabbana két új termékének a kampányképét. Természetesen Scarlett a főszerepben, a Creamy Foundation és a Secret Eyes szempillaspirál mellett. A Creamy Foundation egy lágy és ahogy a nevében is benne van, krémes alapozó, amely közepesen fed, könnyen eloszlatható és csodaszép, természetes finist biztosít. A Secret Eyes egy ásványi és polimer alapú szempillaspirál, amelynek a speciálisan kialakított szilikonkeféje szépen szétválasztja és meghosszabbítja a pillákat. A különlegessége elméletileg abban rejlik, hogy akárhányszor is rétegezzük nem csomósodnak össze a pillák, csak egyre hosszabbak és dúsabbak lesznek. Ígéretes! Az alapozó 32 font (kb 10000 Ft) és a Harrods áruházban lehet megvásárolni (vagy megrendelni), a szempillaspirál pedig 29 dollár (kb 5500 Ft) és szintén a Harrods-ban vagy a Saks Fifth Avenue üzletekben lehet hozzájutni. Kissé elérhetetlen :D.





13 megjegyzés:

  1. nagyon megtetszett a szempillaspirál így gyorsan utána is néztem a megrendelésnek...az egyik oldalon azonban már van vélemény is, és a holgyike abszolút nem volt megelégedve vele, teljes csalódást okozott neki a termék...hát most már elbizonytalanodtam...:)

    VálaszTörlés
  2. Végre már vártam !

    Én a H.-ból szeretnék rendelni (megkéset szülinapi ajándékom lesz). Az új rúzsból és egy arcpirosítót ami 09.01 -tól lesz kapható. Állítólag az új spirál nagy sz@r (igaz csak 1 vélemény van), ezt a Saks oldalán olvastam ott vásárlói vélemények is vannak a D@G termékeiről de a többi mind 4-5 csillagos (5 a max.):)))
    Ugyan az az ár mint a H.-ba csak 12 ezer a szállítás és adót is tesznek rá, próbavásárlást végeztem 35 ezer Ft. értékű árura + 14 ezer adó + 12 ezer szállítás , visítva menekültem az oldalról:)

    VálaszTörlés
  3. Nikoleta: egyénfüggő a dolog, meg azért így zsákbamacsek is, én már próbáltam az egyik spiráljukat az nem volt rossz

    E73: úristen.... az de kemény, hát így nem éri meg sajna

    VálaszTörlés
  4. A H.-ból viszont "csak" baráti 20 Font a szállítás.
    Majdnem egy rúzs ára (22 Font a rúzsok ára, de az új 24 lesz) :(

    VálaszTörlés
  5. de még mindig jobb, mint a saks...

    VálaszTörlés
  6. szerintem is az egyik leggyönyörűbb nő! :)

    VálaszTörlés
  7. Scarlett olyan gyönyörű...nagyon szép ez az új(vagy csak számomra új) árnyalat a hajában.

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű ez a nő, vásárlásra buzdít :D Rögtön az ugrott be, hogy szívesen kipróbálnám mindkét terméket, ha elérhető közelségben lenne :)

    VálaszTörlés
  9. Hú tényleg borsos ára van, ha meg akarja vki rendelni. Scarlett viszont istennő.:D

    VálaszTörlés
  10. Ayesha: tényleg más most :D

    StílusNapló: tudnak valamit ezek az olaszok :D én is szívesebben veszek meg bármit amit ő reklámoz, mint egyesek... :D

    Bikira: az a vicces, hogy kint amcsiban nem is olyan vészes az ár, egy kicsivel több, mint mondjuk nálunk a MAC, de hozzájutni innen... tragédia

    VálaszTörlés
  11. Ez a nőt mindig (csipke) kombinéban fetrengtetik egy ágyon?:)

    VálaszTörlés
  12. ha ilyen alakom lenne és is csak abban fetrengenék :DD

    VálaszTörlés
  13. én kombiné nélkül fetrengenék.:D:D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.