Lancome Golden Hat Collection

A Lancome Kate Winslet színésznővel karöltve alkotta meg ezt a kis mini kollekciót az ünnepekre, mármint a karácsonyira :D, ráadásul jótékony célok vezérelték őket. A Golden Hat ugyanis egy alapítvány neve, amely az autista gyerekek támogatására jött létre. A bevételek természetesen mind ide folynak be. A termékeket - egy highlighter palettát, egy rúzst és egy körömlakkot - novembertől lehet világszerte megvásárolni. Nektek bejön a dolog? Ti vásároltatok már olyan sminkterméket, amelynek a bevétele jótékony célra megy? Én már Viva Glam-oztam párszor :D.




7 megjegyzés:

  1. Hagyhatnák a padláson a jótékonykodást, helyette inkább leállhatnának az állatkísérletekkel :D
    Én még tudtommal nem vásároltam ilyesmit, jótékony célból kiadott terméket, de ami késik.. :D ! Nemtom, csak nekem idétlen az a kalapos kompakt ? :/

    VálaszTörlés
  2. ha nem is konkrétan idétlen de már tök uncsik a lancome ilyen cuccai...

    VálaszTörlés
  3. Sokszor szoktam jótékonykodni, de sminkterméket nem vettem még-e célból és őszintén megmondom nem is hallok sokat ilyenekről...A kalapos dolog alapból nem rossz szerintem, csak tényleg kezd uncsi lenni...A lakk színe szép, de nem olyan különleges.
    (Andi)

    VálaszTörlés
  4. nem túl sok ilyen van mondjuk ez tény és való, a legismertebb ugye a MAC viva glam kampánya, ott a rúzsok és a szájfények (karácsonykor szettek is vannak, meg képeslapcsomag meg még valami kis plusz, mint tavaly a maci :D) teljes bevételét jótékonykodásra adják (aids elleni kutatásokra meg ilyesmi)

    VálaszTörlés
  5. Timivel értek egyet. Ha leállnak az állatkísérletekkel, esetleg veszek is tőlük valamit, de addig nem érdekelnek, akár jótékonykodnak, akár nem.
    A rúzs nagyon szép így, képről.

    VálaszTörlés
  6. a chanel-nek is egyébként tök ilyen a karácsonyi kollekciója :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszik a kalapos kompakt, a kommentek meg kicsit kiakasztanak...
    Ne haragudjatok, csajok, de szerintetek tényleg fontosabbak az állatok, mint a beteg gyerekek?? Ettől mindig kiakadok, hogy ennyi altruizmus sincs ma már az emberekben... :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.