Egy kis Essence haul

Nem bírtam megállni, hogy ne nézzek be itthon is a Rossmann-ba... Szerencsére itt még annyira nem volt lefosztva az állvány, mint pesten, szóval tudtam válogatni és sikerült három darabot magammal hoznom.




Most nem követett a biztiőr sem és mindegyik árut leellenőriztem a biztonság kedvéért, semmivel nem volt gond. A választásom egy négyes szemhéjpúderre, egy mono szemhéjpúderre és egy bronzosítóra esett, azóta ki is próbáltam őket. Ja és természetesen mindegyik 299 Ft volt.

Essence Quattro eyeshadow - Chic-ify

Szerintem vele már találkozhattatok pár blogon, én is így figyeltem fel rá. Elsőre annyira nem tetszett, de aztán megláttam benne a fantáziát és 299 Ft-ot nem sajnáltam érte kiadni (ez teljes mértékben érthető :D). A Chic-ify quattro ugye négy színből áll, egy halvány barackos árnyalatból, egy világos fényes ezüstből, egy fényes középbarnából és egy feketéből (ezt lehet nagyon sötét szürke színűnek is nevezni). Mindegyik textúrája nagyon finom, porzanak is egy kissé, de nem zavaró a dolog. A leggyengébb láncszem a barackos árnyalat, abból lehetetlen bármiféle értelmes színt kicsikarni, de a többi meglepően jó, nekem az ezüst lett a kedvencem, mert ugyan van pár ezüstöm, de ilyen még nincsen :D. A barna sem rossz, szépen pigmentált, bár nem az én színem, de azért fogom tudni használni, a feketés árnyalat pedig nagyon-nagyon jó, igazából már emiatt az egy darab miatt is megéri ennyi pénzért megvenni ezt a palettát. A barackos szín majdnem matt, egy kis szaténfénye van, az ezüst és a barna metálfényű, a fekete pedig enyhén csillámos és inkább metálfényű, mint szatén. Részletes értékelés most nem lesz, de egy tízes skálán mondjuk 7-et adok neki úgy mindent egybevéve.

Chic-ify. Viccesek ezek a nevek.

Egy kivételesen jól sikerült kép. Én csodálkozok a legjobban magamon. Ja és visszaadja a színeket.

Itt látszik, hogy a barackos szín nem éppen meggyőző, de a többi teljesen rendben van.


Essence Mono Eyeshadow - Celebstyle

Nem nagyon vannak rózsaszínes szemhéjpúdereim, úgyhogy gondoltam megpróbálkozok eggyel, de biztosra mentem és csak egy halvány kiemelő árnyalatot választottam. A szemhéjpúder textúrája nagyon lágy, ez is porzik kissé, a színe pedig nagyon világos és inkább szaténfényű, de hát pont emiatt esett erre a választásom. Nem vagyok elájulva tőle, de egy füstös sminkkel jól fog mutatni :D. 6,5 a tízes skálán.

Celebstyle.

Bébirózsaszín.

Nagyon világos...


Essence Bronzing Blush Blondies - Good Morning Sunshine

Őt mindenképpen meg akartam nézni, hogy milyen és mit tud, aztán végül nem tudtam ellenállni és magammal hoztam. Ennek a kis bronzosító-pirosítónak két oldala van, egy sima bronzer (egy világosabb árnyalatú, mert ez világosabb bőrűeknek való) és egy pirosító, ami inkább highlighter (ő egy nagyon világos babarózsaszín). A felülete csillámos, ez pár használat után eltűnik, egyébként pedig selyemfényű, és mind a két oldalba egy lányfigura is bele van vésve. Külön a bronzosító nekem elég sötét, de egyben használva már pont jó, a rózsaszín oldalt pedig önmagában highlighterként lehet hasznosítani. Külön szót érdemel az illata, ami szerintem egy az egyben olyan, mint a naptejé, olyan édeskés nyár illatú :D. Fini nagyon! Az állaga lágy, könnyű vele dolgozni. Azt hiszem egy 8ast megérdemel a tízes listán.

Bárcsak éreznétek az illatát... nagyon fini.

Meztelen lányok? A bronzosítómon?

Külön-külön és egyben (így a legjobb).


És akkor én innentől kezdve várom az új termékeket!

17 megjegyzés:

  1. A bronzosító-pirosítónak szerintem kókusz illata van. Jókat vásároltál. :)

    VálaszTörlés
  2. jujj tényleg... én annyira szeretem ezt az illatot :D

    VálaszTörlés
  3. hát nem rossz darab be kell hogy valljam...

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a bronzosító jön be ezek közül a legjobban :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó az a rózsaszín szemhéjpúder, itt Pesten már nem találtam olyat :( Nekem is megvan a bronzosító, de nem fog rajtam mert sötétebb a bőröm... Remélem télre jó lesz! :D

    VálaszTörlés
  6. Ezt a duo bronzosítót én is megvettem, de vagy selejt vagy vak vagyok, de az enyémben a rózsaszín nem látszik ennyire.sőt...De ettől függetlenül megérte, jó lesz a másik 2 essence bronzosító kollekcióhoz:D
    Ja és figyelmedbe ajánlom a 44es mono szemhéjpúdert, its up to you, ez életem eddigi legszebb és legolcsóbb PIROSÍTÓJA:)))

    VálaszTörlés
  7. a bronzosító nekem is megvan, nagyon tetszik a minta benne, az illata, de szerintem kicsit jobban porzik és annyira nem látszik a rózsaszín mint ahogy azt te is említetted:) de nem bánom, hogy megvettem:)

    VálaszTörlés
  8. Judit: na azt akkor majd még megnézem!

    Catwalk-bitch: hát ennyiért én sem bánom :D

    VálaszTörlés
  9. http://www.effenhaute.com/showthread.php?14161-Review-Essence-Shimmer-Effect-Eyeshadow-in-It-s-Up-To-You, na találtam róla infót. Olyan kis szép.

    VálaszTörlés
  10. jaj ez a pirosító-bronzosító duó...hát... inkább nem megyek dm/rossman/müller közelében. Ezt baromi könnyű is lesz elérnem a belvárosban de tényleg..

    VálaszTörlés
  11. Én is elkaptam ezt az akciót a környékünkön, én a palettából kékes szineket válaszottam, nekem az is tetszik:D Nálunk már nem volt a bronzosítóból pedig azt is ki akartam próbálni T__T

    VálaszTörlés
  12. szerencsém van ezzel a salgótarjáni rossmann üzlettel...

    VálaszTörlés
  13. Ugye még nem láthattunk sminket ezekkel? ha igen, akkor bocsi, szenilis vagyok:))) de ha nem, akkor várom, hogy hogyan mutat rajtad pl az a bronzosító:)

    VálaszTörlés
  14. nem ezekkel még nem volt, de hamarosan lesz!

    VálaszTörlés
  15. Én barcikán csíptem meg az UTOLSÓ darab bronzosítót tegnap! :D Annyira örültem neki :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.