The Body Shop Extra Virgin Minerals termékcsalád

Ásványi smink rajongók figyelem! A Body Shop ugyanis útjának indította az első ásványi alapozócsaládját. Összesen 3 darab különleges, finomra őrölt ásványi összetevőket tartalmazó terméket vehetünk majd a kezünkbe és jó hír, hogy nem csak por állagú alapozó lesz, hanem folyékony és krémes is. Az extra virgin elnevezést pedig azért kapta, mert fair trade extra szűz olívaolajat is tartalmaz, hogy még jobban hidratálja és még puhábbá varázsolja a bőrünket. A kompakt alapozó egy krémből púder verzió, amely természetes matt finist biztosít, közepestől erős fedésig és van hozzá ecset is, na meg 15-ös fényvédő van benne (8 árnyalatban). A folyékony alapozó 30-as fényvédőt is tartalmaz, könnyű a fedése és ragyogó a finise, ráadásul pumpás kiszerelésű (6 árnyalatban). A por állagú alapozó 25-ös fényvédőt tartalmaz, lehet önmagában és alapozó fölé is használni (4 árnyalatban). Nekem szimpatikus, bár én abszolút ásványi alapozó párti vagyok, szóval szívesen kipróbálnám. Nektek hogy tetszik? Ti próbáltatok már ásványi termékeket? hogy váltak be?


Extra Virgin Minerals Cream Compact Foundation SPF15 - 39,90$

Extra Virgin Minerals Cream Compact Foundation SPF15 - 39,90$
Extra Virgin Minerals Liquid Foundation SPF30 - 36,90$
Extra Virgin Minerals Loose Powder Foundation SPF25 - 36,90$

10 megjegyzés:

  1. Nekem Rimmel Lasting finish minerals púder alapozóm volt, szinte semennyire nem fedett (legalábbis nekem úgy tűnt:P), és tartós sem volt.

    VálaszTörlés
  2. akkor legalább ezt is megtudtuk :D

    VálaszTörlés
  3. mióta megtudtam,hogy felvásárolta őket is a L'Oreal, nem nagyon hiszek el már semmit nekik :(
    de a csomagolás nagyon szép!

    VálaszTörlés
  4. neeeeem....
    én ezt nem tudtam....

    VálaszTörlés
  5. nekem Maybelline ásványi alapú alapozóm van, úgy alapjába véve szeretem, csak az az egy gondom van vele h ha reggel felkenem és este leakarom törölni szinte semmi nem jön már le mert úgy lekopott...

    VálaszTörlés
  6. nekem a mac-kel ilyen problémám még nem volt, kopik egy keveset az is, de azért rendesen marad a nap végére :D

    VálaszTörlés
  7. nekem a kozmetikusom adott ásványi alapozót, mert ez szerinte jót tesz a bőrömnek, legalábbis ártani biztos nem árt. :)

    VálaszTörlés
  8. nem mondom, hogy csodát tesz, de kevesebb mesterséges anyag van benne, mint egy normál alapozóban

    VálaszTörlés
  9. Clinique-ből volt ásványi alapozóm, azaz van már egy éve lassan,amelyiket tekerni kell és az vág le az alapozóból és tolja fel az örleményt.A hozzá tartozó kis ecset egyből ment a kukába és semennyire sem fed és zsírosodik utána a bőröm,más probléma nincs vele...

    VálaszTörlés
  10. azt én is néztem és nekem is tök gagyinak tűnt :P

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.