Astor Soft Sensation Lipstick - teszt

1:35 du.
Szeretem az olyan rúzsokat, amelyek nem csak erős és gyönyörű színűek is, de hidratálják és puhítják az ajkaimat, mert nekem különösen érzékeny a bőröm. Szóval kíváncsian tesztelgettem az Astor Soft Sensation rúzsát, amely vitaminokkal és kollagénnel is dúsított, hogy minél ápoltabbak legyenek az ajkaink.

Azt hiszem nem sok mindenre :D.



A rúzs egy fehér kocka tokban érkezik, metálpink/arany/piros csíkkal, attól függően, hogy melyik színcsaládot választjuk, hiszen van piros, bézs és rózsaszín is, ez aranyos ötlet, így nagyjából tudni lehet, hogy milyen színű a rúzsunk. A csíkban van az Astor felirat. A kupak jól záródik, de én nem szeretem az ilyen műanyagot (nemtom mi a speciális neve, de ilyen kemény és fényes), mert ezek könnyen törnek szerintem (khhmm volt már rá példa...). És akkor ugorjon az a majom a vízbe (vagy medve??) nézzük magát a rúzst! Az én árnyalatom az 500as Rosetta, ő egy közepes rózsa árnyalat gyöngyházfénnyel. A textúra finom krémes, könnyen kezelhető, pont így jó. Egy ilyen ápoló és krémes rúzstól én azt vártam, hogy jó oké ápol meg minden, de mindezt biztosan a pigmentáció és a tartósság kárára teszi. De tévedtem, nagyon szépen pigmentált a rúzs, elég egyszer is áthúzni az ajkakon, hogy szép színe legyen és ráadásul viszonylag tartós is, kibírt azért pár órát ivással, az evéssel viszont már nem birkózott meg, de ez nem olyan nagy baj. Viszont cserébe tényleg hidratál, szerencsére nem volt az a fura érzésem, hogy fél óra után már az ajakápolómért kell nyúlnom. Persze a leírásban ígért +168%-os hidratálást én nem érzékeltem (nem is igazán tudom, hogy kéne érzékelni), nekem olyan volt, mintha egy sima mezei ajakápolóval kenném be az ajkamat, csak ennek erős színe van. Szóval semmi extra, de persze ez olyan mintha elvárnám egy agyonreklámozott szempillaspiráltól, hogy műszempillákat varázsol rám egy másodperc alatt. Marketinghumbug :D. Működni működik a dolog, de csodát ez sem fog nyilvánvalóan tenni, de az egy óriási hatalmas nagy piros ponty, hogy 20as fényvédő van benne, engem igazából ezzel vett le a leginkább a lábamról az Astor rúzsa. Az ára kb 2000 Ft, nehezen, de eldöntöttem, hogy nem vészes ár ezért a rúzsért, mellette szóljon még az is, hogy széles a színskála is.

Ebben a csík alapján egy rózsaszín rúzs van.

Nos... valóban :D.

Nem rossz azért a szín, de amúgy nem az én világom.

Vakuval.

Vaku nélkül.
Ez lemaradt :D.


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Értékelés: 4es. A szép, erőteljes szín, a krémes textúra, az ápoló hatás és ugye a magas fényvédelem egy egészen jó termékké teszik az Astor Soft Sensation rúzsát. Csekkoljátok le a 400as Peru árnyalatot belőle ;D!

A terméket tesztelésre kaptam a Coty-tól. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

8 megjegyzés:

  1. Én úgy bírom a képek alá írt szövegeidet (is)! :)
    Mint ez: "Ebben a csík alapján egy rózsaszín rúzs van. Nos... valóban. :D" Ááááá imádom a stílusod :D

    VálaszTörlés
  2. köszi :D sztem az ilyesmi feldobja a dolgokat :D

    VálaszTörlés
  3. De még hogy :) Nálad olyan bejegyzéseket is végigolvasok tök szívesen, ami mondjuk annyira engem nem is hoz lázba, de olyan jól írsz, hogy csak na :) Élvezet olvasni :)

    VálaszTörlés
  4. ennek örülök és köszönöm :D

    VálaszTörlés
  5. aa de rossz, már 4 napja írtam róla én is bejegyzést csak még nem fejeztem be és nem postoltam, ezek után nem hiszem hogy fogom:D=( viszont ez a szín nagyon tetszik, de a boltban már csak ilyen világosabbak voltak, én is azt vettem. szép az is de mindig a másé a jobb..:D

    VálaszTörlés
  6. Dia: de hát nyugodtan posztold, engem érdekel a véleményed róla :D

    VálaszTörlés
  7. Tetszik nagyon a rúzs színe, pedig a rózsaszín dolgok nem állnak közel hozzám. Tök jó, hogy van benne fényvédő. Azt hiszem majd csekkolom én is holnap.:D:D

    VálaszTörlés
  8. igen tök ritka, hogy ilyen jó kis erős fényvédő van benne, ez nagyon jó

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.