Arual Colorete - teszt

Leteszteltem már a szupi szájfényt és a fantasztikus szemhéjpúdert, most lássuk, hogyan tud ezek után teljesíteni az arcpirosító....

Lássuk, lássuk


Az Arual arcpirosítója fekete matt és kerek kompaktban érkezik, amely elég jól záródik. Amint kinyitjuk megpillantjuk a félhold alakú arcpirosítót benne, alatta egy számomra teljesen felesleges ecset található (jelzem, hogy az esetek 99%-ban soha nem használom a mellékelt applikátorokat és ecseteket, mert nem szeretem, hogy rövid a száruk, na meg persze általában a minőségük sem éppen kiváló). A felső részen tükörke van, magához a kompakthoz képest egy igen kicsi, nagyjából feleakkora, ez nekem kicsit furi volt, de igazából ez sem hiányzik, mert szerintem életemben bele nem néztem még az ilyen termék tetejébe rejtett tükörbe :D. Erre most jöttem rá.... Az én pírom a No2, ami a honlapon a korálrózsa nevet viseli és ehhez híven egy inkább világos korallos-barackos árnyalat, mint rózsaszín és nagyon szép fénye van, olyan kis aranyos, de szó szerint. A textúra nagyon finom, puha és selymes, egyáltalán nem porzik. Az illata olyan babapopsi-krém illat :D. Na szóval idáig minden szép és jó volt, aztán belemásztam... nem azt mondom, hogy nem jó a pigmentáltság vagy nem jön fel elég 'anyag', de sajnos annyira nagyon világos szerintem a szín, hogy én egyszerűen nem tudom arcpirosítóként használni, mivel egyáltalán nem látszik az árnyalat az arcomon és csak egy highlighterként funkcionál. Nem értem a dolgot, pedig nekem világos a bőröm rajtam minden jobban is szokott látszani, de ez sajnos nem. Pedig csodás a színe és kiemelőként működik is, de nem annak kéne lennie, hanem arcpírnak. Egyszerűen túl világos... :(. Szomorú vagyok miatta, de legalább highlighterként el tudom használni. Az ára egyébként 1920 Ft, ezt ebben az esetben én sokallom érte, és ezen kívül még két árnyalat van, egy bézs és egy barna, talán ezek már sötétebbek. (Ha szeretnétek rendelni, ne felejtsétek el, hogy a megjegyzésbe írjátok be a blog nevét és 15% kedvezményt kaptok!)

Így néz ki belülről!

Ilyen szép a szín.

És sajnos ennyire világos, többszöri áthúzással is.


Értékelés:
  • termék: 6/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 3/4. Vérzik a szívem... A textúra és a szín nagyon jó, de egyszerűen nem működik arcpirosítóként nálam :(.

4 megjegyzés:

  1. Nekem a csomagolással van bajom, mert "félig van" mégis elfoglal 1 egész kompaktnyi helyet. Lehet szőrszálhasogatásnak tűnik, de engem zavar ez 1 csöppet.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van *-*
    Mondjuk az árát így nem éri meg.

    Nézzetek be hozzám is ;D
    www.make-upbyb.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Calo(z): tök felesleges bele az ecset, engem is zavar..

    Barbuus: na ez a probléma vele sajna

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.