Max Factor - újabb verseny ezúttal nektek

8:29 du.
A Max Factor a mai napon a facebook oldalán meghirdetett egy sminkversenyt, amin bárki részt vehet, úgyhogy csajok mindent bele hajrá, szeretném, ha minél többen megmutatnátok, hogy milyen kreatívak és ügyesek vagytok, nekem óriási nagy öröm lenne az olvasóimat viszontlátni egy ilyen versenyen (én ebből most kimaradok, bár ha olyan téma lesz, akkor esetleg versenyen kívül sminkelek egyet :D). Íme a kiírás, idemásoltam Nektek:

Sziasztok! Elindult új játékunk a Max Colour Effect Sminkverseny!

Vásároljatok a dm-ben Max Colour Effect termékeket, és készítsétek el, és fotózzátok le a heti tematikának megfelelő sminketeket, majd nevezettek sminkversenyünkre!
A heti nyertesek Max Colour Effect sminkszettet nyernek, de a szavazók között is minden nap kisorsolunk egy neszeszert Max Colour Effect körömlakkal és szájfénnyel.
 Készítsetek magatokról egy képet, majd egyet a Max Factor termékről is és dobjátok fel a Max Factor facebook oldalára. Ha jól rémlik, akkor az első téma a nappali smink. Remélem sok szép dolgot látni fogunk majd!
És még egy kis érdekesség: ma voltunk átvenni a nyereményünket Dorkával és Zsuzsival a Max Factornál! Nagyon klassz és vicces képek születtek, a Max Factor-os lányok szokás szerint imádnivalóak voltak és úgy elrepült az együtt töltött idő, hogy csak na! Válogattam szép dolgokat, úgyhogy készüljetek a nyereményjátékra!
A három grácia!
Emma kölcsönadta nekünk az arcát.... vajon jobb, mint az eredeti??
Komoly tanácskozás.
Emma nagyon fotogén...

13 megjegyzés:

  1. a dobozokat is megkaptátok??:D

    VálaszTörlés
  2. hát ez iszonyat jó kép lett ahogy "rácuppanva" a cuccokra válogattok :P

    VálaszTörlés
  3. Megérdemelt győzelem volt ez hármótok részéről! Szuperek a képek is, és minden "mocskos" részletet tudni szeretnééék!!!!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a sikerhez!

    És lenne egy infóm is, ha még esetleg nem tudnád. A Bioderma csinált egy akciót, hogy a 100 ml-es tisztító és nyugtató sminklemosója 2490 helyett 500 ft!!És illatanyag mentes.
    Itt lehet Patikát keresni:
    http://www.biodermapatika.hu/bioderma/akcios_patikakereso.php

    A Mammutban rengeteg volt ma belőle. Hátha érdekel valakit

    VálaszTörlés
  5. wáá gratula, tök aranyosak vagytok így hárman :)))

    VálaszTörlés
  6. Dia: Emma maradt a főhadiszálláson :D

    SusieSonic: :D az a kedvencem képem

    Calo(z): mocskos volt szó szerint, mert mindent magunkra kentünk :D meg azt is megtudtuk, hogy lesznek nagyon klassz újdonságok még idén!

    BBogi: köszönöm! :D nagyon köszönöm az infót, holnap megyek és lecsekkolom a dolgot :D

    TaylorK: köszike :D

    VálaszTörlés
  7. Ooo, gratulálok! :) Én minden nap szavaztam rád, csakis rád, ha! :D
    Nem tudod véletlenül, hogy ehhez a max factoros játékhoz hogy kell terméket vásárolni? Csak simán veszek egy terméket, megőrzöm a blokkot, és hetekig pályázhatok? Vagy nem értem ezt az egész logikát.

    A Bioderma lemosora: énis épp láttam amikor fényvédöt vettem, imádom azt a lemosot, Lolly mindenképp próbáld ki, nagyon érzékeny börre, szemre, mindenre jo lemosó, fantasztikus. Megyek és betárazok minikböl énis! :D

    VálaszTörlés
  8. gratulálok! nagyon megérdemeltétek!:)

    VálaszTörlés
  9. bagaela: így utólag is nagyon köszönöm!! már próbáltam a bioderma lemosót nagyon szeretem, csak pont tegnap néztem, hogy itt nálunk egyik gyógyszertárban sincs ez az akció, úgyhogy keresnem kell máshol... szerintem a versenynél meg az a lényeg, hogy a termék felhasználásával készüljön a smink. Mondjuk csinálsz egy képet a sminkről meg egyet ahol a kezedben tartod a terméket, de lehet hogy az sem árt, ha megtartod a blokkot :D majd megkérdezem

    2zofix: köszönjük :D

    VálaszTörlés
  10. Szépek vagytok a képeken, és gratula a jó helyezésért :)

    VálaszTörlés
  11. Hüü látom a facebook-os oldalon a max factor-crew nagyon aktív! Pirospont jár nekik! :)
    nemtudom merre laksz, de BP-n csomo helyen kláttam már, a kisebb patikákba is, hátha idővel máshova is eljut, ahol van bioderma...

    VálaszTörlés
  12. hát remélem... most még megpróbálom nyíregyházán is, aztán majd meglátjuk :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.