MAC Semi-Precious Mineralize Blush - teszt

Mivel az arcpirosítók közül is inkább a mineralize verziók a szívem csücskei, ezért egyértelmű volt, hogy egy ilyet is választok magamnak. Teljesen más a textúrájuk és a fényük, mint a normál Powder Blush-oknak, ezek sokkal selymesebbek és finomabbak, gyönyörű lágy fénybe vonják az orcákat, bár az előnyük a hátrányuk is, mert nagyon porzanak sajnos, emiatt vigyázni kell a felvitelnél, óvatosan kell az ecsettel felvenni. A Warmth Of Coral a leírása alapján egy márványos korall-barack mix, szerintem egy kis bézses árnyalat is van hozzá keverve. A végeredményként kapott szín engem teljesen lenyűgözött, nagyon szép élénk, de mégis természetes tud maradni az arcon. És a fénye... én mint hivatásos kis szarka pont emiatt szerettem bele az egész kollekcióba a csillogás és a fényjátékok miatt. Nem hivalkodó, de mégis ott van és sejtelmesen meg-meg csillan a napfényben. Igazi nyári viselet az árnyalat és a finis is. Én el tudom őt képzelni szinte minden bőrtónuson. A tartósságára sem lehet panasz, az én arcomon egész nap fent maradt (legalábbis az egyiken, mert az asztalon könyököltem és az arcomat rátámasztottam a tenyeremre, szóval a kezemnek nagyon szép színe lett és csak úgy csillogott a MSF miatt :D). Az ára 5900 Ft, ugyanennyi a normál MAC pirosító is viszont ebben csak 3,2 gramm a 6 gramm helyett.

A Warmth Of Coral természetes fénynél.
Természetes fény és vaku. Nadon szépszégesz...
Erősebben felkenve és eldolgozva (vakus kép).
Erősebben és eldolgozva (természetes fénynél).

Értékelés:
 • termék: 9/10
 • használat: 4/5
 • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5ös alá. A porzás miatt, ami a túl finom textúrának tudható be. Más hibája nincsen, gyönyörű és jól kihasználható a szín és a finom fény miatt azok is bátran használhatják szerintem, akik egyébként ódzkodnak az ilyen jellegű arcpirosítóktól.

14 megjegyzés:

 1. Legszívesebben beleharapnék :D Valami hasonló színűt keresek én is, csak nem fényeset, hanem mattot. De ez - bocs, inkább ő - nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 2. a something special cremeblend blush ilyesmi :D az mondjuk krémes, de nem csillog

  VálaszTörlés
 3. gyönyörűséges színe van, nekem a Mars jutott eszembe róla:D

  VálaszTörlés
 4. Nem vagyok nagy Mac rajongó de ez a kollekció tetszik (a rúzsok,szájfények nem) én a pink árnyalatút néztem ki ,majd hétvégén megnézem az Árkádba de nem hiszem.hogy csalódnék .
  A Westendben már kinyitott az új üzletük?

  VálaszTörlés
 5. július közepén nyitnak a westendben :D (az árkádban viszont nincsen üzletük, csak az arénában :D)

  VálaszTörlés
 6. Tudom ,de állandóan összekeverem az árkád és az aréna plázák nevét természetesen az Arénára gondoltam.De azért köszi a választ.

  VálaszTörlés
 7. sejtettem én :D csak soha nem lehet tudni

  VálaszTörlés
 8. Köszi! Ha valamikor eljutok Pestre, tuti megkukkolom!
  Igazán feltalálhatnák már a transzportálót! :D

  VálaszTörlés
 9. szívesen! nem lenne rossz egyébként :D

  VálaszTörlés
 10. Szépségesen szép! Én az Amber nevűre pályázom, csak látni kéne h mennyire barnás.
  Amúgy a normál pirosítók 6 grammosak és ez csak 3,2?

  VálaszTörlés
 11. a mineralize pirosítók mindig ilyen kicsik... az Amber pedig elég barnás, és nem bronzos barnás, hanem sima barna

  VálaszTörlés
 12. Köszi :) akkor még azért gondolkozom rajta.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.