Benefit They're Real! Mascara

Hűha milyen szempillaspirál-csodával állt elő a Benefit a nyárra! Ideje volt már, a Benefit ugyanis zseniálisan jó termékeket gyárt, de a BadGal spiráljuk nem valami szuper...(legalábbis nekem nem vált be). Viszont a They're Real!-en már látom is, hogy jónak ígérkezik. A keféje szilikon és nagyon kis különleges, ugyanis a csúcsán is vannak aprócska szálak, hogy tényleg elérjük a legkisebb pillákat is (lásd a videó). Extra fekete, hosszít és emel, na és persze természetesen tartós is. Egészen felcsigázta az érdeklődésemet! A They're Real spirált júliustól lehet majd kapni 22$-ért (kb 4300 Ft).12 megjegyzés:

 1. nem ide tartozik de 'aztamindenségit'!!!! http://lisaeldridge.com/video/17328/dramatic-black-liner-from-the-saturdays-shoot/ neked is bejön vagy én vagyok ilyen őrült?

  VálaszTörlés
 2. Dorotka, már én is felfedeztem Lisa videóit. Szerintem is szuperek a videói.
  Lolly, szempillaspirál témában én már nem hiszek annyira a drága dolgokban. Mostanában csak Oriflame-s spirálokat használok és elmondhatom, hogy gyönyörű pillákat lehet vele gyártani. Mai szerzeményem is az új spirál. Kipróbáltam és hüüüüüüüüüü.........
  http://hu.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22521
  Ilyen fésűt még sehol sem láttam.

  VálaszTörlés
 3. hmmm nem rossz az az Oriflame :D

  VálaszTörlés
 4. úúú, ez tetszik nagyon, de hadd offoljak egyet lééégysziii, ha nem szabad, akkor moderálj meg Lolly. :) megkérdezhetném, hogy jelenleg milyen essence trendkiadás van a Müllerben? mennék a hétvégén, de olyanért nem, amit már láttam. :)

  VálaszTörlés
 5. jaj az oldalt is szeretem, de Lollyt meg a humorát jobban:D csak az a tusvonal...az már tényleg művészet kategória, csak ha meg is csinálnám, nem merném kitenni a lábam az utcára benne...:D

  VálaszTörlés
 6. saly: megkérdezem neked, mert nem vagyok biztos benne, de a holographics lesz most ott is

  Dorotka: :DD

  VálaszTörlés
 7. Ez hasonlít a No7 spirálhoz (http://www.boots.com/en/No7-Exceptional-Definition-Mascara_1121553/) aminek a fejlesztésében Lisa is részt vett. Ezen is van ilyen bumszli.
  Volt szerencsém kipróbálni, az eddigi legjobb spirál amit próbáltam! Sajnos nem tartott örökké :D
  Amúgy meg én is Oriflame-eseket használok. :)

  VálaszTörlés
 8. Akkor ez sem lehet rossz, ha hasonló a keféje :D

  VálaszTörlés
 9. Mekkorajó a reklámfilm!:DDD

  VálaszTörlés
 10. Megnéztem azt a Lisa-videót, én gyakran szoktam ilyesmit csinálni, és utcára is megyek benne :) koncertre, de főleg fesztiválra nálam kb ez az alap :D egy picit lightosabb verziót meg simán lehet általában is hordani sztem.

  VálaszTörlés
 11. stenonis: szerintem is :D csinálok már egy ilyen napi sminket asszem :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.