Mahnattan Luxopolis Eyeshadow teszt

Amikor először láttam a képeket a Manhattan új limitált kollekciójáról, már akkor tudtam, hogy imádni fogom. Nagyon szépek voltak a színek már a képeken és élőben meg még szebbnek bizonyultak. Ráadásul olcsóbbak, mint az alapszortiment darabjai (azok 1699 Ft-ba kerülnek ha jól tudom) és szerintem a textúrája is jobb meg a mérete is nagyobb. Az első áldozatom a VIPetrol volt, ő egy csodaszép petróleumkék árnyalat, metálfénnyel, a középtónustól egy kicsit sötétebb. A textúra fincsi, puha, amolyan krémes-púderes nagyon könnyű dolgozni vele. Amikor őt vettem, már akkor kiszúrtam a Shampaign árnyalatot is, csak abból egy sem volt abban a dm üzletben, de szerencsére a múlt héten egy másikban találtam és megvettem azt is. A Shampaign egy arany-pezsgőszín árnyalat, világos nagyon, amolyan highlighter szín szerintem. Amióta megvan azóta én szerelmes is vagyok bele konkrétan, pedig korábban nem vonzódtam még soha így egyetlen egy világos színhez sem. Ez viszont... én mondom egy alapdarab, érdemes beszerezni. Nagyon jól mutat füstös sminkhez, natúrabb sminkhez, nagyon jó szemöldökcsontra és szemzugba, de még arcra is highlighterként. A tartósságra sem lehet panasz, bázissal tökéletesen kibírt egy nagyon hosszú napot is (reggel 7től este 10ig). A csomagolás is teljesen okés, látszik a szín, nagyon erősen záródik (kissé túl erősen is :D) és nekem nagyon tetszik, hogy a púderben dombornyomással benne van az árnyalat neve (ez természetesen pár használat után eltűnik). Az ára 999Ft, ilyen szép színekért és ilyen jó textúráért bőven megéri.

Látszik a domborfelirat.
Bázis nélkül, mert elfelejtettem felkenni :D. De az a metálfény...
Itt is látszik a dombornyomás :D.
Így néz ki csukva.
Nagyon szép világos, és ez is bázis nélkül...

Így jobban látszik a fénye.

Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat:5/5
  • csomagolás: 4/5
 Összegzés: 5ös. Na ilyennek kéne lennie minden szemhéjpúdernek. A Shampaign alapdarab!

13 megjegyzés:

  1. Pont ma hagytam őket a DM-ben. De már akkor megbántam, mikor hazamentem, úgyhogy....holnap megint visszamegyek és megveszem őket, a zöldek csoodaszépek!

    VálaszTörlés
  2. az élénk kivizöldnek más a textúrája mint a többinek, az annyira nem jó, de a többi isteni :D

    VálaszTörlés
  3. Ez a limitált kiadás meddig lesz kapható? A bronzosítóról mi a véleményed, érdemes megvenni?
    Anna

    VálaszTörlés
  4. nem tudom meddig lesz sajnos... gondolom még legalább 1 hónapig és a bronzosítót is érdemes megvenni, ha szereted használni, én is csak azért nem vettem meg, mert nem áll jól :D

    VálaszTörlés
  5. A bronzosító szerintem telitalálat, iszonyat pigmentált és hatalmas! Kár hogy az élénk kivizöld szemhéjpúder nem ennyire jó mint ez, nekem arra még fájt a fogam :) Ja és már láttam egy dm-ben a limitál Manhattan szájfényeket is, a Cherry Lips LE-ből...már csak a színes körömlakkok hiányoznak :( Ez elég zavaros lett, de remélem érhető. :)

    VálaszTörlés
  6. jók azok a szájfények, de szerintem nem éri meg az 1300 Ft-ot...

    VálaszTörlés
  7. Remélem lehet majd még kapni mikor megyek dmbe :D A Shampaign kell *.*

    VálaszTörlés
  8. Hú a zöld nagyon-nagyon tetszik. Nekem a Luxopolis-ból a bronzosító van meg, az is csodaszép. Lehet ezt is megnézem, mert tényleg megéri az árát.

    VálaszTörlés
  9. Ivy: ha vidékre mész ott még szinte biztos szerintem

    Bikira: jajj ne is mondd a bronzosítót, én úgy sajnálom, hogy nekem nem áll jól...

    VálaszTörlés
  10. Hú, az a Shampaign...még lebarnult vállakon is el tudok belőle képzeli egy kicsit, fénynyit...:P
    (fénynyi=új mértékegység)

    VálaszTörlés
  11. Pont a héten álldigálltam a Manhattan állvány előtt, és nézegettem ezeket a szemhéjpúdereket, de nem mertem megvenni, rágugliztam, és a Te blogod dobta ki elsőnek :) Ma már meg is vettem, nehogy lemaradjak róla :) Köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
  12. nagyon szívesen! örülök, hogy segíthettem :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.