MAC újdonságok

Előre leszögezném, hogy nincsenek infóim az itthoni megjelenésekről, de mint elhivatott MAC rajongó köteles vagyok megosztani veletek az alábbi újdonságokat. Lesz itt minden mi szem szájnak ingere, én már ki is választottam a személyes kedvenceimet :D. Nektek melyik kollekció izgatja legjobban a fantáziátokat?



MAC Seasonally Supreme

A Sheen Supreme rúzsokat már nem kell bemutatni szerintem, de ha valaki még nem találkozott volna velük ők extra pigmentált, krémes és tartós rúzsocskák. A Seasonally Supreme kollekciót pedig Ázsia színes világa és virágai ihlették, ez rögtön észre is vehető az árnyalatok nevéből (van itt Tea Ceremony, meg Korean Candy és Sheer Mandarin is). Eddig nem szenteltem különösebb figyelmet ennek a típusnak, de a ezek a mostani árnyalatok levettek a lábamról. Gyönyörű rózsaszínek, bézsek, lilák és narancsok, összesen 12 árnyalat. Nemzetközi megjelenés: augusztus.

Kampánykép.

Kampánykép.
Gyönyörűek a színek... főleg az a lila a végén... jajj...


MAC Glamglass

Na ők az én kedvenceim! Csodaszép új szájfények, ragyogó erőteljes színekben. Selymes és lágy textúra, amely egyáltalán nem ragad (reméljük így is lesz, mert hiába imádom a MAC szájfényeket, el kell ismerni, hogy bizony tudnak ragaszkodni :D), viszont extra tartós. Kíváncsian várom! Összesen 11 árnyalat lesz belőle és mellé kapunk szép szájceruzákat is (belőlük 8at). Nemzetközi megjelenés: augusztus.

Ez a kampánykép kifejezetten tetszik.

Kampánykép.

Tudnék válogatni... nem is keveset...

Ezek közül is...


MAC Colourization

Ha jól rémlik ilyesmi még nem volt korábban a MAC-nél. Két pan-es paletta, elsőre szokatlannak tűnő színkombinációkkal, amik második ránézésre már nagyon klappolnak (főleg a szürke-rózsaszín és a türkiz-barna kombó). Egyre jobb ötletnek tartom... Van még a kollekcióban automata szemceruza 6 színben, egy Zoom Lash és két ecset. Nemzetközi megjelenés: augusztus.

Kampánykép.

Kampánykép.

Vibráló arany és rózsaszínes sötétlila kombó.

Világos lime és sötétszürke kombó.

Középtónusú narancs és sötét szürkéskék kombó.

Fukszia és hideg fekete kombó.

Világos szürkésbarna és bronz kombó.

Világos barack és sötétbarna kombó.

Méregzöld és középtónusú barna kombó.

Kékeszöld és csokibarna kombó.
A hatféle automata ceruza, Zoom Lash és két ecset.


MAC Prep+Prime Future Lenght Lash Serum

Na őt ide nekem! A kis ecsetes csodaszer 8 hét alatt hosszabb, dúsabb és erősebb szempillákat ígér nekünk, csak rendszeresen reggel és este is használni kell (a kis ecsettel kell felvinni a pillák teljes hosszára spirálozás előtt). Más nincsen a leírásban. Remélhetőleg működik is a dolog, mert én már totál bekajáltam :D. Nemzetközi megjelenés: augusztus.

Kampánykép.
Na ilyen tutira nem lesz a végeredmény.

A csodafegyver.

10 megjegyzés:

  1. MAC Glamglass kampányképen a jobb oldali modellnek áll legjobban az a szín, a bőre miatt. fantasztikusan jól néz ki az a szín+kreol bőr *-*

    VálaszTörlés
  2. szerintem a világoson jobban mutat, de hát ízlések és pofonok, meg ugye nekem is világos a bőröm :P

    VálaszTörlés
  3. Így is szájfényben úszik a szobám és a MAC mindig megvesz magának valamivel :DDD Úgyhogy ide velük, szájfényből sosem elég :D

    VálaszTörlés
  4. nekem az a csipkés szemfedél tetszik:)))) a panes szemhéjpúderek is baromi jól néznek ki, már így tokban, hát még felkenve milyen lehet...

    VálaszTörlés
  5. nekem gyanús, hogy egyébként a duók között vannak állandó árnyalatok is, mert nekem pölö az a lime szín megvan itthon magában :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem a rúzsok a kedvenceim, úgyhogy ezek közül is azok tetszenek a legjobabn! Nagyon szép az első kettő, teljesen az én színeim! Még a két pan-es paletták közül nagyon tetszik 2: vibráló arany és rózsaszínes sötétlila kombó, kékeszöld és csokibarna kombó. :)

    VálaszTörlés
  7. a rúzsokat most én is nagyon várom :D

    VálaszTörlés
  8. Huhh, most nagyon izgulok hogy jöjjön hozzánk is. Vagy szegény hugomat ugraszthatom Bécsbe...
    Imádom a blogod Lolly!Szimpi a Mac rajongásod.....

    VálaszTörlés
  9. köszi :D nem nehéz rajongani valamiért, ami ennyire jó :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.