Salma Hayek saját szépségmárkát indít

11:28 du.
Én már az Alkonyattól Pirkadatig óta imádom Salma Hayek-et, fantasztikusan jó színésznő (Frida, kötelező) és gyönyörűszép ízig-vérig nő, kiváló stílusérzékkel megáldva. Nem is tudnék jobb hírességet elképzelni arra, hogy saját szépségmárkát hozzon létre. A Nuance (ez lesz a vonal neve) termékei főleg Mexiból származó természetes hidratáló és bőrtápláló anyagokat fognak tartalmazni és a színésznő mindenképpen egy olcsóbb, de minőségi mindenki számára elérhető márkában gondolkodik. A pletykák szerint már idén augusztusban piacra is kerülnek a kis szépségek, azonban a hivatalos források jövő év elejét mondják. Természetesen nálunk egyenlőre nem kerülnek forgalomba, ami nagy kár, mert a lótuszként kinyíló szemhéjpúder palettát nagyon szívesen látnám a gyűjteményemben. Nektek tetszenek Salma Hayek kis kincsei?

Nekem tetszik, olyan természetes, de mégis különleges. Pont, mint Salma :).


forrás: britishbeautyblogger

4 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszenek! Hasonló karakter vagyok, mint Salma (kreol bőr, sötét haj és szem), úgyhogy magamon is el tudom képzelni ezeket a színeket.

    VálaszTörlés
  2. Én is egyébként pont arra gondoltam amikor megláttam ezeket a színeket, hogy ez kifejezetten az olyan lányoknak fog jól állni, akiknek hasonló árnyalataik vannak, mint Salma-nak :D

    VálaszTörlés
  3. voltam hasonló karakter, mint Salma ---> amíg fekete hajam volt:)és nagyon szerettem ezeket a színeket használni.

    VálaszTörlés
  4. na nekem fekete hajjal sem volt olyan karakterem, mint Salma-nak :D inkább, mint hófehérkének

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.