Catrice Out Of Space Limited Edition - Űrlányoknak kötelező


Úgy vettem észre, hogy a Catrice limitált kollekciói is szépen lassan becsordogálnak hozzánk, szóval reménykedhetünk abban, hogy a júniusi Out Of Space sem lesz ez alól kivétel. Már csak azért se legyen, mert ez eddig a legjobb kollekció, amit láttam a Catrice-nál. Fantasztikus kékek és űrszínek, ráadásul baked szemhéjpúder formájában, amit ugye nedvesen is lehet használni, az intenzívebb hatás érdekében. Nem maradhatnak ki az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gél-tusok sem, ezúttal azonban nem éppen a megszokott árnyalatokban pompáznak és természetesen lesz hozzájuk ecset is, méghozzá egy kétvégű. A rúzsok is nagyon űrösek, különösen a lila nyerte el a tetszésemet és a lakkok is szokás szerint ütősre sikeredtek. A kollekció legérdekesebb tagja a smink bázis, ilyet még nem láttam a Catrice-nál korábban, kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet. Viszont hiányolom a szájfényeket, valami pirosítót vagy highlighter-t és a műszempillát, ami mindig jelen van a márka limitált kollekcióiban (ehhez meg aztán különösen illett volna). Nálam ez a kollekció ugyanúgy telitalálat, mint az Essence holografikus trendkiadása, szerintem a szemhéjpúderek közül az összes abszolút must-have lesz, bár ez nagyban függ majd a pigmentáltságtól is, a zselés tusok közül az arany és az ezüst is megfontolandó, mert ilyen színekkel egyhamar ilyen formában nem fogunk találkozni és természetesen a bázis is beleugorhat a kosarunkba :D. Nektek mi a véleményetek?


Baked Eyeshadow Planets - Supernova Skywalker

Baked Eyeshadow Planets - Back To Pandora

Baked Eyeshadow Planets - Next Stop: Neptune!

Baked Eyeshadow Planets - Saturn-Day Nightfever

Baked Eyeshadow Planets - Venus vs. Mars

Gel Eyeliner - Empire Behind The Sun

Gel Eyeliner -Houston's Favorite

Gel Eyeliner - Silver's Shuttle

Eyeliner Brush
Effect Lipstick - My Milkyway és Discover Purple Pluto

Make-up Base

Eltimate Nail Laquer - My Milkyway és Houston's Favorite

Ultimate Nail Laquer - Beam Me Scotty! és Moonlight Express

21 megjegyzés:

 1. houson's favorite tus...kell!!

  VálaszTörlés
 2. Valami csillagfényű highlighter még elfért volna tényleg :) Amúgy tetszik a kollekció.

  VálaszTörlés
 3. nekem is hiányzik valami fényes púder... vagy akár folyékony highlighter is lehetett volna...

  VálaszTörlés
 4. Mind kell. :D

  http://sminkmegruhak.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 5. Körömlakkok, szemhéjpúderek és a kék géles tus <3 <3 <3 <3

  VálaszTörlés
 6. Nekem ez a kollekció kicsit "túl kék", de ha menne a szememhez és egyébként használnám ezt a színt, akkor biztosan nagyon tetszene! :)
  Az alap viszont szerintem jön velem haza. ;) /Ha sikerül megcsípni egyet belőle XD /

  VálaszTörlés
 7. Fú, nekem ez nagyon nem jön be....ahogy a holographics sem az essencenél. Nem szeretem az ennyire űrszíneket, pedig a kéket imádom.
  Viszont a Papagena! Na az várós! :)

  VálaszTörlés
 8. kell
  mindegyik szemhéjpúder, ecset, a bázis, a fav. körömlakk

  VálaszTörlés
 9. huhúúú, ezt nem hiszem el.... ez komoly anyagi csőd lesz... sürgősen kell valami nyári munka... valaki nem tud valamit? :D

  VálaszTörlés
 10. Venus vs Mars szemhéjpúder és az eyeliner ecset MUSTHAVE:)))...no meg a bázis alap, ha már az űrről van szó;)

  VálaszTörlés
 11. A lakkok mind gyönyörűek, főleg a második sorban lévők és egyszerűen kell az utolsó szemhéjpúder is. :)

  VálaszTörlés
 12. látom majdnem mindenki tetszését elnyerte ez a kollekció :D

  VálaszTörlés
 13. Húha...nos...a "Back to Pandora" és a "Next stop: Neptune" naggyon jó, a kék tus és a második, harmadik lakk is és az ecset is!

  VálaszTörlés
 14. Istenemre mondom, nagyon megvagyok lepve. Először is mikor bejött ez a Catrice őrület nem igazán tetszett, mármint kissé előítéletes voltam vele szemben. Aztán mostanában egyre jobban keresgélek a dolgaik között, és az a tapasztalatom, hogy egyre szimpatikusabb. És ez a kollekció... Minden kell, szó szerint minden. Remélem a make up base eljut hozzánk is mert az, ami nagyon izgatja a fantáziámat, a géles tussal és a venus vs. mars szemhéjpúderrel egyetemben.

  VálaszTörlés
 15. Hát innen is van kiszemelt: szemhéjpúder: Back to Pandora, tus: Empire Behind The Sun, körömlakk: Houston's Favorite, Beam Me Scotty! és Moonlight Express, na meg a bázis. Nem tudjátok a Papagena-t mikortól lehet itthon kapni?

  VálaszTörlés
 16. Azért a nevek nagyon viccesek :D a back to pandora egyértelműen Avatar :D

  Citromhab: szerintem május közepe

  VálaszTörlés
 17. Igazából unom már ezeket a színeket,lehetne valami természetesebb,földszínes,aranyos,bronzos kollekció..Az Essence-nél is..Az előzőek csak a színekről szóltak,csak 1-2 darab volt,amire azt mondtam,hogy oké,ez még tetszik is...
  Értem én,hogy ez a trend,de nem mindenki használ ilyen színeket,ráadásul az egész szezonban...

  VálaszTörlés
 18. Még ha én pont az ilyen élénk és sötét (főleg kék) színeket is kedvelem, de igazat kell, hogy adjak, mert az idei nyári trend abszolút ezekről szól és nem nagyon vannak természetes árnyalatok... pedig sokkal többen használják a natúr dolgokat, mint az élénkeket.

  VálaszTörlés
 19. géltus, bázis! készüljetek fel, hogy a kosaramban fogtok landolni. muhaha. :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.