Napi smink

(Ezt a bejegyzésemet is eltüntették sajnos.) Nagyon régen volt már napi smink tudom, de egyszerűen mostanában nem is sminkelem magam, mert itthon vagyok, vagy ha mégis akkor rohanásban vagyok és nincsen időm fotózni. De most végre van egy fotósorozatom egy kékes-zöldes-rózsaszínes sminkről, mert mostanában szerelmes vagyok a virágos dolgokba és ehhez szerettem volna egy sminket csinálni. Nos így sikerült:

Kipróbáltam hozzá a Max Factor turcin szerzett szemhéjpúdereket...

... mint látható nagyon szépek :D.

Egy egyszerűbb, pasztellesebb smink lett.
Ez most visszafogott hozzám képest.


Ezeket használtam hozzá:

ARC: Max Factor Smooth effect Foundation (Creamy Ivory), MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Studio Careblend Pressed (Light), MAC Mineralize Blush (Giggly). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), Max Factor Liquid Effect Pencil (Black Fire), Max Factor Max effect Dip-In Eye Shadow (Moody Blue, Posh Pink), Max Factor Earth Spirits Eye Shadow (Angel Eyes), MAC Eye Shadow (Russian Blue), essence Multi Action Smokey Eyes Mascara. AJKAK: Essence Whoom Boom Colour Changing Lipgloss (Roy's Red)


A kötelező zenebona:



És szavazzatok rám is plíz, plíz, plíz:

9 megjegyzés:

  1. Az essence spirálról mi a véleményed?Én a sima Multi Action-t használom,de gondoltam,hogy kipróbálom valamelyik másikat is:)

    VálaszTörlés
  2. jaaj a szemöldököd alá mit használtál?:)

    VálaszTörlés
  3. Eszti: nekem semmi extra bevallom őszintén, nem rossz de nem is kiemelkedő. Ennyi pénzért viszont érdemes kipróbálni.

    Dia: a rózsaszín Max Factort! :D

    VálaszTörlés
  4. :O hát ezt ki kell probálnom!:D

    VálaszTörlés
  5. látom hogy azért a tőlem kapott kis cuki inged volt rajtad!!! és illik is hozzá a smink

    VálaszTörlés
  6. :D kicsit erősebben is fel lehet tenni, de így halványan szebb volt

    VálaszTörlés
  7. jaja felavattam az inget és ahhoz csináltam a sminket :D

    VálaszTörlés
  8. Szia! :)
    A Max Factor Smooth effect Foundation-ról mi a véleményed?
    Eddig sokáig Maybelline Affinitone-t használtam, de egy ideje valami allergiás reakciót váltott ki a bőrömön (ami amúgy nagyon jó, se miteszer,se pattanásom nincs) úgyhogy inkább biztosra megyek

    VálaszTörlés
  9. van tesztem is róla! de egyébként én meg aztán mindenre allergiás vagyok és ettől semmi bajom nem lett, nagyon könnyű, lélegzik alatta a bőr és illatanyag sincsen benne. Szóval merem ajánlani bárkinek :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.