Mire jó a pontgyüjtő kártya?

Mondjuk arra, hogy amióta megvan (pár éve :D) most először elővegyem és megnézzem, hogy akkor mivan?? Az egész onnan indult, hogy egy csomó bloggerinánál láttam a dm aktuális akcióját, a táskát, ami 100 pontba meg 1 magyar forintba kerül. Na gondoltam, hátha van ennyi pontom a lila kártyámon (szín alapján különböztetem meg őket, rengeteg van...). Kiderült, hogy tízszer ennyi pontom is van, szóval én is kaptam, anya is kapott meg hugi is kapott táskát. Aranyos az ötlet és még használható dolgok is vannak benne, én például kifejezetten szeretem a Nivea Diamond Gloss hajlakkot, az Astor rúzs óriási meglepetés volt, mert fincsi, lágy, krémes és a színe is telitalálat, szép aranyos-barackos.rózsaszínes. Essence-ből egy Smokey Eyes barna cerka volt a csomagban, ő már ismerős volt, használtam korábban a feketét, de nem tudom hol van... sebaj most lett egy barnám. A Jimjams artisztító kendőkről eddig csupa jót hallottam, legnagyobb bánatomra van benne illatanyag, úgyhogy én nem használhatom, de jó lesz fotózásra. Ezeken kívül rengeteg kisminta (Fruttini ananászos testápoló, Aldo Vandini cellulit elleni krém, Kamill kézkrém, Max Factor Xperience alapozó, Himalaya Herbals arckrém, Blistex ajakápoló) és prospektus valamint kuponfüzet is volt az apró bevásárlótáskában. Akinek van 100 pontja váltsa be, szerintem megéri. A kosaramba még sikerült belerepülnie egy Manhattan Honey Peeling körömágybőr eltávolítónak, leárazva természetesen és már ki vannak pakolva a pasztell Manhattan lakkok is 999 Ft-ért darabja (a mentazöldet sokáig nézegettem). Ezen kívül a mellékelt képen látszódik még két gyógyszeres doboznak tűnő valami is, ezeket Szlovákiában vettem a Tesco-ban, a sárga kupokos E-vitamin a bőrömnek (60 db volt kb 1,5 euró), a zöld kupakos pedig guarana kivonat, ez felpörgeti az eltunyult anyagcserémet és ébren tart (ez kb 4 euró volt). Ha már itt tartunk, Ti szoktatok szépségvitaminokat szedni?

A kis csomag.
A szemceruza (Essence Smokey Eyes Pencil - Are U Hot?) és a rúzs (Astor Soft Sensation Vitamin&Collagen Lipstick - 101)

22 megjegyzés:

  1. Óh én pont így vagyok a kártyámmal - van,de hogy minek...:D a pontjaim már lassan 500 körül járnak,úgyhogy azt hiszem,meglépek egy táskát én is. :D Főleg, hogy rúzst is tartalmaz a csomag.
    Köszönöm a hasznos posztot,e nélkül el is felejtettem volna, hogy van kártyám. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem muszáj szednem szépségvitaminokat sajnos,mert a bőröm igen rafinált,valamikor pattanásos,valamikor pedig lehámlik az egész: ( E-vitamint,szépségvitamint(Biovanne),kovaföld kapszulákat felváltva szedegetem.Jelenleg cink+c-vitamin: )

    VálaszTörlés
  3. Megkérdezhetem melyik dm-ben voltál? A pasztell Manhattan lakkokba szerelmes vagyok :D mindegyikbe :D

    VálaszTörlés
  4. Evinde: szívesen, bár ha a többiek nem posztolják ki én is elfelejtettem volna, hogy van ilyenem :D

    Névtelen: cinket én is szedtem az nagyon jó volt, most ezt az e vitamint próbálom, mert hogy antioxidáns meg minden

    Bikira: én salgótarjánban láttam, de ha itt már van akkor mindenhol :D

    VálaszTörlés
  5. lolly a rúzs nem 103as árnyalatú? biztos 101es?

    VálaszTörlés
  6. Uh, ezt az Astor rúzst már kinéztem magamnak O_O :)))))

    VálaszTörlés
  7. mert nekem is ilyen van és 103 van ráirva. teljesen ugyanez az árnyalat kép alapján :D

    VálaszTörlés
  8. bocsi adri voltam csak anyum volt bejelentkezve :D

    VálaszTörlés
  9. :D pedig 101-es bár huginak asszem a 103-as van meg és nagyon hasonlít, de ez szebb :P

    VálaszTörlés
  10. Kedves bloggerinák és kommentelők.

    nagy segítségre lenne szükségem.


    A húgom most érettségizik és makacsul beleszeretett az astor 101es rúzsába.
    az én 103asom nem kell neki.
    már 4 dmben jártam, lebeszéltem a biztiőrökkel, hogy csak kinyitom belekukkantok és visszacsomagolom a táskákat, nem lopok, de sehol nem találtam.
    megvenni nem tudom, mert már nincs ez a szín.
    Ha valakinek esetleg van és nincs rá nagy szüksége, elküldené nekem? kifizetem természetesen az egészet plusz a rúzst is(egy összegben biztos meg tudunk állapodni) és kap még egy kupont ami még egy táska beváltására jogosít.
    már 5 táskát vettem meg, de sehol semmi.
    ha használtad már az se baj.

    nemes célt szolgálna vele, az érettségijét :))))
    annira el van kenődve, látom h nagyon akarja én meg megigértem neki.

    ha valaki tud segitsen könyörgöm :D

    köszi
    adri

    VálaszTörlés
  11. Körbekérdezek én is mindenképpen, de ha más megoldás nem lesz akkor hugid megkaphatja az enyémet! :D csak dobj rám egy mailt a címeddel vagy ha pesti vagy akkor hétvégén személyesen is oda tudom adni :D

    VálaszTörlés
  12. Lolly, igazán kedves tőled, de te pont mondtad, hogy mennyire örülsz neki és milyen jó h van :)
    Már a körbekérdezés is nagy segítség!

    Ezer hála.

    VálaszTörlés
  13. nekem egy essence rúzs volt benne, tök jó szín, egy astor lakk, hát az nem az én stílusom, narancsos arany csillámokkal (rosszabbat elképzelni nem tudnék :D), meg egy jó kis essence szemhéjpúder. úgyhogy összességében nem rossz.
    neked csak 2 sminkcucc volt benne?

    VálaszTörlés
  14. Hát én is vettem kettőt, jól megvizsgáltam előtte a csomagot (zacsin keresztül persze), nehogy valami borzalmas cuccot hozzak haza. Minden nagyon tuti volt, egészen addig, amíg ki nem nyitottam egy egyébként gyönyörű színű Astor rúzst. Abból ugyanis már fél centi el volt használva... Mivel egy csomag se volt kint és előttem rakták ki az utánpótlást, na és mivel ezt a fajta (világoszöld csomagolású) Astor rúzst egyik dm-ben sem láttam, arra következtettem, hogy ezt simán csak kivonták a forgalomból, és a rajtuk maradt termékeket sózzák most ránk. ...amiből némelyik már használt... Ez azért nagyon durva szerintem.
    Mindjárt nekiesek alkohollal vagy valami. Bár azt nem tudom, hogy a cső belső felületét hogy fogom fertőtleníteni... :S

    VálaszTörlés
  15. kata: nekem csak kettő volt meg a nivea lakk

    Kriszta: általában egyébként sajnos valóban azok a termékek vannak az ilyen csomagokban, amiket már kivontak a forgalom és megmaradtak, de ez azért durva...

    VálaszTörlés
  16. Kata: hasonlóan jártam. A rúzs (103 Astor) használt volt. A Manhattan körömlakkon lekapirgált matricamaradvány :(

    VálaszTörlés
  17. Az enyémben is barna smokey eyes cerka volt, király:)
    És egy Astor Double excellence rúzs-ajakdúsító kombó, elsőre meglepődtem, mert durván sötétbarna (013 árnyalat), de feltéve jól áll;) pláne hogy ma sminkeltem amúgy is a vizsgám miatt:))

    (amúgy én is végigtapiztam pár csomit, hogy tuti jót fogjak ki:)))

    VálaszTörlés
  18. az a cerka... már volt korábban is nekem ilyen de nem emlékeztem, hogy ez ennyire jó! levakarhatatlan, hipertartós...

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok! Nem tudom, h mennyit segítek vele, de a szegedi dm-ben lehet még találni olyan 101-es rúzst abban a kis lila csomagban...legalábbis tegnap még lehetett. Én nem bontottam ki, csak belenéztem, amennyire lehet. Bogi

    VálaszTörlés
  20. Adri, ha a fekete csomagolású rúzsra gondolsz, a Blahán a Müllerben van egy rakás.

    VálaszTörlés
  21. Ma is "beszerzésen" voltam. :P A Király utcai Rossmannban van mind a kétféle 101-esből. (Ha még felnézel ide egyáltalán...)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.