Max Factor False Lash Effect Mascara - teszt

Mivel a drága, kedves blogspot (innen is üzenem nekik, amit inkább nem írnék le...) kétszer is rendszerhibát jelentett a héten és másodszorra sikerült eltüntetniük négy darab posztomat, amiből mindössze egyet tudtak visszaállítani, ezért most kénytelen vagyok újraírni őket. Az egyik ilyen poszt volt a tesztem a Max Factor spiráljáról, False Lash Effect Mascara-ról. Szerintem már sokaknak ismerős lehet a rózsaszín (esetleg, lila, fekete vagy narancs) duci tubusos spirál, de azért íme a leírás szerint ezeket tudja: a Max Factor eddigi legnagyobb keféje egy szabadalmaztatott speciális formulával ötvözve, hogy a pillák hihetetlenül dúsak, de természetes műszempilla hatásúak legyenek. Nos a végeredmény, amint az a képeken is látszik önmagáért beszél, valóban nagyon szépek és dúsak lesznek tőle a pilláim. Azonban sajnos a nagy kefe nem éppen a legjobb barátja az olyan kicsi és mélyen ülő szemű lányoknak, mint amilyen én is vagyok. Így természetesen amíg eljutottam a szép és dús pillákig, addig bizony sikerült szépen össze is maszatolnom magamat. Na jó a végeredmény persze kárpótolt mindenért, de azért sajnálom, hogy nekem nem olyan egyszerű a használata, mint tágabb tekintetű társaimnak :D. Szóval én inkább a kicsit nagyobb, vagyis a normál szemméretű lányoknak ajánlanám a használatát elsősorban. A festék textúrája lágy és krémes, szépen rétegezhető és könnyen száradó a formulája. A csomagolása kissé szokatlanul vaskos, de használatnál nem tűnt kellemetlennek a fogása. Nekem szépen egész nap tartott, az esti filmezésnél sikerült csak lesírnom a felét (megható jelenet volt a filmben nnnaa). Az eredeti csomija nagyon duci fekete, van belőle vízálló is (kék metálcsík a megkülönböztető jelzés), de most szép színes limitált kiadásokat is lehet kapni a drogériákban belőle. Az ára 4499 Ft, de ha jól tudom, most leárazva is lehet kapni.

A rózsaszín óriás.

Big mascaras you are beautiful.

Egy közeli a keféről is.

A plafonon egy pók mászott...

... mire kifestetettem a pilláimat eltűnt...
Egyet ebből a szögből is.

Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 4/5
Értékelés: 4es. Szép és jó, a végeredmény tényleg nagyon tetszetős, csak egy mélyen ülő, kicsi szemnél akkor sem egyszerű ezt a bumszli kefét használni. 

A terméket tesztelésre kaptam a Primőr Kft-től. Ez a tény abszolút semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

7 megjegyzés:

  1. Én is pont ezért nem szeretem, nekem túl nagy a keféje. (és nálam kicsit le is pereg)

    /Maybelline Cat Eyes nagyon jó ;)/

    VálaszTörlés
  2. ez van, nem lehet mindenkinek bociszeme nahhh. :D

    VálaszTörlés
  3. Az eredmény magáért beszél!:)
    Szerintem megéri picit vacakolni vele, mert csudi szép lett a pillád.
    Eddig nekem az Essence "pink" spirálja volt a favorit, de ez az igazi nekem... egyenlőre.:)

    VálaszTörlés
  4. Ja a hatása fantasztikus, fogom is használni az biztos. Reménykedek hogy egy idő után már nem lesz zavaró a kefe nagysága :D

    VálaszTörlés
  5. Hozzá lehet szokni...:)
    Én most az új, fusion változatát vettem meg, az is nagyon szuper!:)

    Amúgy még ezen a héten a rossmannban féláron vannak ezek a spirálok, a fusiont 2250ért vettem, a sima false lash valamivel olcsóbb:))
    Szóval most nagyon megéri beszerezni;)

    VálaszTörlés
  6. nekem narancssárga van, imádom! mit néztél, ha szabad tudni?=)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.