MAC Prep+Prime BB Beauty Balm SPF35

4:49 du.
Éppen ilyet kerestem nyárra. Gyanús már nekem ez a MAC, hogy mindig a kedvemben akarnak járni... :D. A Beauty Balm egy nagyon erős fényvédővel (a nevében is benne van, hogy 35ös faktorszámú) ellátott primer, amelynek enyhe bézs színe, így minden bőrhöz passzol. A színnek és a formulának köszönhetően tökéletesen egyenletessé teszi a bőrt, védi ugyebár a káros napsugarak ellen és felkészíti a sminkelésre is. Jajj ide nekem azonnal. Remélem tökre félreolvastam a hírlevelet róla és nem csak online lehet kapni, hanem majd mindenhol elérhető lesz. Kérlek, kérlek MAC a szülinapomra lécci, lécci ezt szeretném magamnak megvenni! (Egyébként 30ml és 30$, ez nálunk mondjuk kb 7500 Ft lenne.)

Kellesz nekem!

15 megjegyzés:

  1. Vááááá Akaromakaroom :D Szurkolok hogy a kedves MAC kedvezzen a szülinapodnak :)

    VálaszTörlés
  2. Hát még én! Pont valami ilyesmire van szükségem nyárra, ráadásul illatanyag sincsen benne :D

    VálaszTörlés
  3. Én abszolut imádom a MACet, a skincare dolgikat is (van is spf 15ös szinezett hidratálom) de hamár Beauty Balm, azaz BB cream, akkor:
    http://cgi.ebay.co.uk/SKIN79-ABSOLUTE-TOTAL-BB-Cream-SPF37-PA-TUBE-40g-/140394437448?pt=US_Makeup_Face&hash=item20b0291b48
    vagy bármelyik másik skin79.Imádoma távol-keleti kozmetikumokat.
    A MAC pedig csinálja csak tovább a jokis europai cuccait :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók a BB-k is csak azokat én sajna nem tudom használni, azért is örültem meg ennek a MAC-nek, mert hasonló a hatása :D

    VálaszTörlés
  5. ezt nem hiszem el, pont tegnap akartalak kérdezni(csak mert olyan jól informált vagy mindig:)) h nem tudsz-e esetleg valamit a beauty balmról?:D erre íme egy poszt. köszönöm:) ki kell próbálnom, egyszerű késztetést érzek, nyárra tök jó, magas spf, plusz oil control hatása is van..nekem is fontos, h illatanyag mentes legyen, szal KELL! én annyit tudtam meg, h elvileg nemzetközileg májustól lesz elérhető, az usa-ban pedig csak júliusban. ez fura, remélem nem olvastam félre semmit, mert a mac kollekciók ált. hó elején szoktak landolni. azért ha bármit megtudsz, kérlek írj!!:)

    VálaszTörlés
  6. ja és ha (ISTEN ŐRIZZ!!) csak online lehet kapni, fogjunk össze, és találjunk ki valamit!:D

    VálaszTörlés
  7. Azonnal szólok ha megtudok valamit! Már kérdeztem bennfentestől de még nem kaptam választ...

    VálaszTörlés
  8. Amint megjelenik, nekem is kell. :) Es ha tenyleg nem lesz eu-ban es idoben jelenik meg usaban, tudok segiteni szegeny sminkorult tarsakon :)
    (usaban vagyok es junius vegen megyek haza egy honapra...)

    VálaszTörlés
  9. hűhaa de jó neked! Képzelem mennyi mindent összevásároltál már :D

    VálaszTörlés
  10. Lolly, próbáltál már ki BB creamet? Az megvan, hogy extraérzékeny a bőröd, de nekem is hasonló, és amig egy estée lauder vagy dior krémtöl is vörösre vakarom magam és csalánkiütés-szerű gurnyák jönnek az arcom két oldalán és a nyakamon (itthon szinte csak patikábol használok arckrémet, plusz 1-2 szeretett termékem van amit birok) addig ezek a távol-keleti cuccok mintha valami tök más formulával készülnének, nem azok a 'szokásos' összetevők mint nálunk. Imádta a bőröm még a 3 dolláros OMI fényvédőt is, a teljesen low-end 6-8 dolláros shiseido termékekről nem is beszélve. Szoval ha a MACet birja a bőröd nagyjából (engem pl. a strobe krémnek is sikerült kikészítenie-de színezett hidratálóm viszont van tölük) akkor egy sima, esetleg senzitiv verziójú BB krémmel nyugodtan próbát tehetsz.
    (Elnézést, de a makacs marketinges bullshit-vadász soha nem nyugszik bennem...:D )

    VálaszTörlés
  11. Képaláírás.... :-)))))))))))

    Én is gondolkozom, h ez lesz a befutó.
    A BB Creamhez ha hozzászólhatok (Bagaela), akkor annyit mondanék, hogy kipróbáltam és a skin79 engem eléggé sápaszt, amit csak magában picit zavar, szóval meg kell találni a nagy Ő-t minden téren. Az örömteli hír, hogy épp ezért sok márkát ki kell próbálni. Nekem egy jó ismerősöm a Biodermát mondogatta...de nekem is a MAC-hez húz a szívem alapból, amit nagyon nehéz lesz a többi márkának ellensúlyoznia. Ha a MAC Prep and Pprime a Star Wars, akkor a BB Cream "csak" a Star Trek". Ahol talán megfogható vagyok az a színskála és a fedés.

    VálaszTörlés
  12. bagaela: nekem sajna nem jó mert van benne illatanyag és én arra vagyok allergiás (direkt megkérdeztem). Pedig kipróbáltam volna, mert szimpi, de nem kockáztathatok...

    Calo(z): ezzel a hasonlattal örökre a szívembe zártalak... imádom a Star Wars-t... :DD

    VálaszTörlés
  13. Ebbe is van tutira szilikon :(

    VálaszTörlés
  14. megnéztem és sajnos ebben is van :(

    VálaszTörlés
  15. Nekem azt mondták az üzletben hogy nem lesz:(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.