A hét sminkje - Scarlett minden sminkben isteni

4:28 du.
Scarlett Johansson-ról a W Magazine számára egy nagyon érdekes és különleges fotósorozatot készítettek. A fotók nagy részén bohócként van elmaszkírozva a színésznő, de az alábbi képen Marlene Dietrich ihletésű sminkben és hajjal pompázik. Szerintem egyszerűen varázslatos és gyönyörű, annyira elegáns és hűvösen-szexisen dívás. Hihetetlen, hogy ennek a csajnak mennyire jól áll ez a stílus! Még mindig imádom :D! (A bohócos képeket ITT tudjátok megnézni!)

7 megjegyzés:

  1. Bocs , hogy ezt mondom Lolly, de szerintem egyáltalán nem áll jól neki minden. Különösen azok a bohócosak nem . Marlene make up-ja meg főleg eltorzítja az arcát. Így is dundus az arca, de ezzel a minimál szemöldökkel nagyon kihangsúlyozzák azt. Ne haragudj, hogy első hozzászólásban negatívumot írtam, de nem tudtam visszafogni magam :)

    VálaszTörlés
  2. na hát mindenkinek más az ízlése, én meg kissé elfogult vagyok :D

    VálaszTörlés
  3. Vááá, a Buster Keaton-os képekbe szerelmes vagyok. Meg nem mondanám, hogy kit alakítottak át, ha nem lenne odaírva. Az ötlet, hogy BK-onos képek legyenek, ráadásul pont SJ-nal, csillagos ötös!

    VálaszTörlés
  4. :D tényleg teljesen felismerhetetlen a legtöbb képen, zseniális *-*

    VálaszTörlés
  5. én is imádom Scarlettet, de itt kimondottan ronda. Úgy néz ki, mint egy kikent nyugger bubiska, aki a banyatankját húzza maga után és izmoskodik a buszon az ülőhelyért. Azoknak van ilyen rettenet szemöldökük:)

    VálaszTörlés
  6. a bohócos képekről meg az It c. King-adaptáció jut eszembe, Scarlett Tim Curryre emlékeztet:D

    VálaszTörlés
  7. Ayesha: nem semmi leírás :DDD itt szakadok rajta

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.