Egy kis haul...

...ami kivételesen nem smink. Ezeket a dolgokat az elmúlt pár hétben gyűjtögettem össze és már ki is próbáltam a nagy részét. Szerencsére eddig az derült ki, hogy nem vettem zsákbamacskát, jól szuperálnak! Na de lássuk mi is van a képen. Mivel nagyon közel lakok a Szlovákiához, ezért elég gyakran átjárunk oda vásárolgatni. A Garnier bőrfeszesítő testápolóját is ott lőttem egy Tesco-ban, ha jól rémlik kb 5,5 euró volt (kb 1500 Ft) és 400ml-es, ha jól tudom nálunk a kisebb kerül majdnem ennyibe (de nem biztos). Fincsi citrusos illata van, nagyon jó nyárra mert könnyen felszívódik, bár egy pár percig ragacsos a bőröm utána, de nem zavaróan. Az, hogy most feszesít-e vagy sem, azt nem tudtam még eldönteni, de hidratálásnak elég erre az időszakra.

A Cetaphil 'arctisztítója' új szerzemény, erre azért volt szükségem, mert allergiás vagyok ugye az illatanyagokra és ebben szerencsére nincsen. Ha jól vettem ki a leírásból, akkor nem csak arctisztításra, hanem tusfürdőként is lehet használni. Arctisztításra vízzel és víz nélkül is jó, levisz mindent (a szemsminket is) és egyáltalán nem habzik és ami a legjobb (ezt eddig még egy arctisztító után sem tapasztaltam), hogy nem húzódik utána a bőröm. Őt csak gyógyszertárban lehet venni, a 200ml 2300 Ft körül volt.

A Vichy napolaja már pár hete ott áll az asztalkámon, de csak tegnap használtam először, mert most sütött igazán a nap ahhoz, hogy kelljenek (arra a kb 5 percre...). Konkrétan szerelmes vagyok bele, annak ellenére, hogy piszok drága volt. Incsi-fincsi trópusi illata van (aki ismeri a Shiseido Zen Purple-t: tisztára ugyanolyan) és mivel szórófejes könnyen lehet adagolni a testre és a tenyérbe is. Nagyon gyorsan felszívódik, nem hagy olajos érzetet, hiába napolaj :D és babapuha lesz a bőr tőle. Csak ajánlani tudom annak, aki nem sajnál érte közel 4500 Ft-ot kiadni (125ml).

Eddig egyikben sem kellett még csalódnom :D.

A Got2b fura dobozkája egy volumennövelő púdert tartalmaz, ami jelentem kiválóan működik (miért nem volt ilyen korábban???), csak nagyon büdi, bár a hajon már nem érezni szerencsére. Kicsit ragad, de nem hagy olyan ragadós meg fura érzetet, mint egy hajlakk, ráadásul jobban is dúsít szerintem. Ezt is csak ajánlani tudom, már csak azért is mert kicsi a csomagolása és mindenhol elfér :D. 10g és 1200 Ft körül van az ára.

Az utolsó áldozatomat tegnap vettem és még nem próbáltam ki, ő a L'Oréal göndörítő permete és kemény 360 Ft volt a Tesco-ban (le volt árazva, de semmi baja nincsen, az eredeti ára szerintem 1000 Ft fölött van), ennyiért nem hagyhattam ott, ráadásul a Tigi göndörítőkrémem is elfogyott, úgyhogy kellett már valami ilyesmi. Remélem jól fog szuperálni :D. Ti milyen kenceficét vetettek utoljára?

19 megjegyzés:

  1. Hónapok óta vadászok olyan dúsító port vagy mit,nem tudod,hogy nálunk is lehet-e kapni valahol?

    VálaszTörlés
  2. a göndörítő permetről majd írhatnál:))

    épp most írtam ki, hogy én miket vettem..nagyon durva..sztem érdekelni fog Téged is:

    http://notgoingtogetit.blogspot.com/2011/05/lanyok-lanyok-figyelem.html
    :)

    VálaszTörlés
  3. El akarnám ezt olvasni, de annyira tömör és pici a szöveg, hogy nem megy. o.o
    Pedig nem is vagyok öreg.

    VálaszTörlés
  4. A Vicy napolaj szerintem még így is megéri, mert a többi márka napozó termékei sem sokkal olcsóbbak.

    Ilyen Got2Be porom nekem is van (Facebook-on nyertem, amúgy nem hiszem h megvettem volna), és tényleg azt csinálja, amit ígér, csak nekem baromi hülyén áll. Szóval ha kell valakinek egy 1x használt doboz, szóljon, és megkapja... ;)

    VálaszTörlés
  5. Kremy: én a dm-ben vettem salgótarjánban, ha itt van, akkor mindenhol :D

    Dia: kipróbálom amint kedvem lesz göndören hagyni a hajamat :D.Nem hiszem el, hogy miket vettél és mennyiért... remélem én is találok még valahol :D

    Vadpulyka: az segítség lenne, ha bekezdésekre szedném??

    VálaszTörlés
  6. Vadpulyka: remélem így már jobb! Mindent az olvasókért :D

    SophiEl: én mindig ezen vagyok amúgy kibukva, hogy olyan tök drágák a napozótermékek, de nyilvánvaló, hogy hülyék lesznek olcsóért adni amikor ígyis-úgyis meg kell venni

    VálaszTörlés
  7. igy tördelve jobb sokkal:) és okés akkor várok..nem igérem hogy türelmesen szóval üzenem az agyadnak hogy szeresse a hajadat göndören hagyni!:)

    VálaszTörlés
  8. Köszi,komolyan mondom,feldobtad a napom :D

    VálaszTörlés
  9. SophiEl, nekem jöhet a got2be! :-)

    VálaszTörlés
  10. Kremy, már a Tesco-kban is kapni. :) (Legalábbis Szegeden már van.)

    VálaszTörlés
  11. Szia,
    egy kérdésem lenne, ugye a cetaphil termékeit Te sem láttad még Magyarországon? csak mert én nagyon-nagyon szeretem (én is mindenre allergiás vok kb...) és nagyon hiányzik nekem (Lengyelországban veszem amúgy, ha tudom).
    köszi!

    VálaszTörlés
  12. De én itt vettem Magyarországon! :D Csak a testápolót vettem kint Szlovákiában a félreértések elkerülése végett... :D

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a Vichy permetet hol vetted?:)

    VálaszTörlés
  14. Azért ha van kedved nézd meg a blogomat, a tiédet követem és betettem a Akiket érdemes még megnézni linkekbe a blogcímedet. Előre is köszönöm a válaszod!;)
    http://missglamorous-mindenamiegynonekkell.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  15. Kántor Nikolett2011. május 26. 14:08

    SophiEL ha azt a Got2BE port nem adtad oda senkinek akkor én szívesen kipróbálnám!

    VálaszTörlés
  16. Sziia
    azt szeretném kérdezni, hogy a Vichy permettől jobban le lehet barnulni, mint egy átlagos permettől??

    VálaszTörlés
  17. remélem nem :DD ha jobban szeretnél barnulni, akkor olyan napozó terméket vegyél amiben béta-karotin van, attól leszel szebb barna és tartósabb is :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.